Moram nekom da se izjadam :((

1. Увек можеш да се "разболиш". ололо

2. Boli me glava, eksplodiraće...

3. Boli me grlo. I boli me nešto kurac za ovaj sad ispit u oktobru 2, a znam da će da me čeka dogodine, plus što mi je ispit za budžet i što će stari da mi otkine glavu kad ga padnem. Al' me isto boli kurac, ne mogu da se nakanim da uzmem da učim.

4. ne seri nego idi uči, ako ne položiš sad u oktobru (a proveriću) banovaću te na godinu dana...

5. vesnam

Informatika je bezveze, ne sjekiraj se, uči nešto drugo.
    EDIT: A za jedinicu? Šta te briga.

Pa ono fazon, poslednja godina srednje, treba da se gleda svaka ocena, trebaće ti sinko kad buš upisivala fakultet. -_-' A meni je informatika uvek ekstra išla, 'naš kak'e sam prezentacije pravila u pauer pointu, e!

enemyofthefreeworld

Увек можеш да се "разболиш". ололо

Bila sam 'bolesna' celu prošlu nedelju, zahvaljujući svojim veštinama manipulacije opravdanjima.
    Btw, za sve kojima treba: Opravdanja se ekstra prepravljaju uz pomoć žileta. Samo malo bockate žiletom, i ono se skine i ostane belo i vi upišete šta oćete :)

6. Tako je Bruse, daj mu motivacije. Ninka, MURŠ NA UČENJE!

7. Ninčilo uzmi uči. Moja sestra rešila sve sem jednog ispita. Sad ga u poslednjem roku padne i ne uspe da uđe na budžet.....

8. Sutra krećem, imam nekih 10 dana da to spremim, valjda uspijem majku mu.

9. Математка, физика, хемија.. Дошао сам да се изјадам јер сам сјутра најебао.

10. Što se žalite bre? Blejite ovde non-stop i onda vam muka od škole. Blejim i ja i muka mi je ali ćutim jer volim da blejim ovde :)

11. Mukice mawa :/
    Mislim alo, javi se kad budes morao da ucis primarni i sekundarni kljuc. Sta god to bilo.
    A i ono, uvek mozes da poslusas moj savet od odozgor i falsifikujes opravdanje.

12. Ti ne ides u skolu, izbruseni :)

13. idem nebitna, za poslednje četiri godine sam završio ekonomiju, a radim u osnovnoj školi već 14 - svako jutro idem u školu :)

14. Небитна, не капираш ти то, ово је систематско убијање у мозак, значи класично терорисање. Најебао сам сјутра, стварно сам најебао.
    Брусе, вука нам је сламка спаса.
    Стварно јесте.

15. Šerloče, ja se kladim da malo uzmeš da učiš matematiku i da nađeš nekoga da ti pomogne sve bi ti lako bilo.

16. Pf, matematika, fizika, hemija... sta bese to? Mi na drustvenom smeru raspravljamo o Hamletovoj dilemi. Like a sir. :3

17. а ја се кладим да ако побегнеш са тих часова на крају ће ти испоклањати двојке тројке и боли те курац. што важи и за остале основце, нинка је са друге стране најебо злолол

18. presao na "bolji posao" nova firma,dobijo auto novi..sve ok ajd i kinta nije losa,na razgovoru sa direktorom: slusaj mi neradimo vikendom,stvarno retko kad,nemogu ljudi da rade bez poztenog odmora,radno vreme pon-pet od 08-16...ja sav hepi sve super...
    ovo je vec 7. dan u firmi od 08-19 da radim i nisam imao ni jedan slobodan dan...

19. bila je sinoc neka glupa definicija, sa vrh idejom, i pomislih da sacekam do danas, obrisace je modovi sigurno, pa da je ja napisem, razjebem, i odem na naslovnu. i sad sam zaboravio... kome srecu kome tuguu daaeeess...

20. ja sam išao u matematičku, a sestra u društvenu - uvek smo jedno za drugo govorili da nismo normalni što smo baš to odabrali :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.