Mislim da glavni sastojci piva imaju više uticaja na kamen nego alkohol i ugljen-dioksid.
CO2 nadima a alkohol opija što govori da hmelj, pšenica i kvasac igraju glavnu ulogu u otklanjanju kamena i pospešuju bolje ispiranje bubrega i bolji rad istog. Tako da i bezalkoholno pivo može da se koristi za lečenje kamena. :)
Морам да се изјадам јер сам добио тројку на писменом из матерњег језика само због тога што сам Србин.
Побједа здраве и нормалне Црне Горе, никад црње и никад горе.
Liječi kamenje u bubregu toplim pivom.
Fuuuj, bljak pivo. To pis od mene! Prolom voda zakon!
Bljak ili ne bljak, tako ćeš ga sigurno izliječiti. Ugriješ pivo i piješ.
Jest, pa da muž ima problema sa pijanom ženom. Neće da može tako. Može li bezalkoholnim pivom da se leči?
Ne znam da li može bezalkoholnim, ovaj moj komšija koristio regular krmaču piva dnevno.
Mislim da glavni sastojci piva imaju više uticaja na kamen nego alkohol i ugljen-dioksid.
CO2 nadima a alkohol opija što govori da hmelj, pšenica i kvasac igraju glavnu ulogu u otklanjanju kamena i pospešuju bolje ispiranje bubrega i bolji rad istog. Tako da i bezalkoholno pivo može da se koristi za lečenje kamena. :)
Изгубио сам ону пинцету из Швајцарца, па ми криво, онако баш. Није ми требала ни за курац красни, али ми опет криво.
Može da se izdelje od meke bele plastike još jedna čačkalica kao ona sa druge strane pa makar da zapuši rupu da ne izgleda ružno. :-)
са чачкалицом сам се давно опростио, али пинцета је била царска :)
Pa može nešto da se napravi, čisto da zapuši rupe na nožiću...
Zaliješ WEICON tečnim metalom. Tečni metal je rješenje za sve.
vučice,možda je slezina.visoko mi to za bubrege neš.
Морам да се изјадам јер сам добио тројку на писменом из матерњег језика само због тога што сам Србин.
Побједа здраве и нормалне Црне Горе, никад црње и никад горе.
Вучице, умрећеш.
Srno, radila sam ultrazvuk abdomena i slezina je ok.
Bače, samo se ti nadaj. :)
Не надам се, само дајем дијагнозе.
E pa, loš si dijagnostičar.
čicevu, da, pivo je carska stvar za to.
ali kao što reče dub, mlako. dakle, tada fakat ima manje alkohola i gotovo je bez ugljen dioksida.
živeli :D
Zato što si napisao Srpski jezik?
Moram nanovo da skidam 16 gb sa neta. Jebem ti igru da ti jebem i internet ovaj prespori da ti jebem telekom.