Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/66299_10151195709742432_1865066714_n.jpg
Која туга, дође ми сузу да пустим.
Jel to kod Atlas Centra ili u Nikšiću? Tuga.
Па стварно смо стока.
едит
Ја мислим да јесте, видио сам на фејсу слику.
Ja mislim da je ovo u Podgoricu preko puta picerije Ćošak. Biće da je neki grafički dizajner poskidao plakate pošto su užasno odrađeni, preloša je razolucija.
Poskidaj i ti ove, Mesja.
Шта ће Пинк Флојд у Никшићу?
Није то Пинк Флојд, јеботе.
Видео сам после. Видим у овој адреси сајта флојд па реко' откуд они у Никшићу.
Brit Flojd je u pitanju, kaver bend koji svira samo pjesme Pink Flojda, uglavnom, kad sam čuo da dolaze u Crnu Goru (Da ne kažem Nikšić jer mi je to tako mrzan grad!) samo sam rekao "Uaauuu čoveče..." (i ostali samoglasnici).
Ispred kuće da dođu da mi sviraju ja bih poša iza.
Zyclon mi juče smaknuo simpa defku zezalicu na račun modova odavde. Čudi me što ne prihvata šalu na svoj račun. :)
Šta je pisalo?
Zyclon mi juče smaknuo simpa defku zezalicu na račun modova odavde. Čudi me što ne prihvata šalu na svoj račun. :)
Rukovodioci "Koka-kole" su mi platili da ti obrišem defku. Vučice, takvih defki je bilo do sada mali milion. Da je šala (fora) dobra, pa i da razumem da se nešto, kao, buniš, nego je blago rečeno - loša. Blam, jebote.
Šta je pisalo?
Ovo:
Prijatno iznenađenje moderatora kada ga keva odvuče sa kompa u kuhinju na ručak.
Kao da je pisao neki sedmak, u najboljem slučaju osmah. Blam.
Kostić pisao knjigu?
Dobra fora Vučice, mada ona više spada u domen foruma a ne definicije.
Cajklone, šta imaš ti protiv naturščik humora? :0
@ Mešja - ništa efektivno.
Moram nekome da se izjadam.
Evo ja i žena već duže vreme pokušavamo da dobijemo bebu,i trudnoća nije izdržala,tako da smo izgubili bebu po treći put.
Minus u banci mi je 70.000 tako da ne znam kako ću to da vratim.
Brat mi je u bolnici imao je tešku saobraćajku,dao sam mu 2 jedinice krvi,pokušavaju da mu spasu ruku.
Frižider mi je prazan,prinuđen sam da prodam burmu da bi imali šta da jedemo.
Hvala vam što postoji ovakva tema gde mogu da makar podelim sa vama svoj bol.
Radiation, ne viđeh tvoj post, pa da ne pomisliš da se sprdam. Mislim vidio sam post al nisam čitao, pročitah ga tek po mojem postovanju.
U redu je druže,pogreši čovek.
Idi u socijalno i zatraži pomoć. Ne znam šta drugo da te posavetujem.
Vučice problem je malo kompleksne prirode,al ne bih sad o tome ovde.
Ima tema na forum za dobrovoljno davanje krvi i tako te stvari, oli da ti je nađem pa tamo napiši koji grad je u pitaju da neko da krv ako zatreba?