Moram nekom da se izjadam :((

1. Otruli su mi mačora(onog sa slike kako spava sa mojim stafom Bakijem-kačio sam ovde), zajedno sa psom od komšije, angorskom mačkom komšike i drugim mačorom još jednog komšije.
    Jutros je bila policija, pošto su zvali svi...i našla je neke zelene granule koje su postavljene po celoj ulici. Moja ulica u Vranju je slepa i ima 15 kuća...
    Nije nikakva akcija deratizacije, nego je "neki" komšija, a svi znamo ko je otprilike...jedna baba koja mi je već otrula mog nemačkog lovnog terijera, 15 dana posle nego što sam ga doneo iz jednog manastira pre nekoliko godina. Inače ona i ne živi tu, samo obilazi kuću koja joj se raspada i svađa se sa komšijama.

Sva sreća pa moj pas Baki nikada ne šeta sam napolju, ni po dvorištu, jer kako je alav i glupav, sigurno bi pojeo to da je našao, pa bi je ja posle sasvim sigurno nakljukao tim granulama!!!

Sad se trenutno pregleda moje celo dvorište i već su se spremili svi na linč baba Lenke...a ja patim što nisam i ja tamo sa njima.

2. ...Upravo. A zašto je tako, to Bog sveti ne zna...

3. Čoveče, kako ime može da zavara. Ko bi rekao da neko ko se zove baba Lenka može da bude trovač.

4. Nema tu šta da se priča, društvo se srozava kao trula čarapa, ona moralno najniža gamad isplivava na površinu kao govno ispod otopljenog snega...a kazne nikakve...zakoni postoje, ali se ne sprovode. Gotovi smo bre. Ode sve u Honduras...

5. Ja bi tim trovačima palio hepo kocke na genitalijama.

6. Kakve bre kazne, kakvi kurci, jutros u BG hronici debili napravili prilog o tome kako nadležne inspekcije nemaju pravo da nalože turističkim agencijama da vrate pare ako zajebu mušteriju. Znači udri brigu na veselje, platiš neku šatro kaznu i dobar si od "zarade". Ova država kao da podučava građane kako da budu što veće jajare.

Žao mi ovih otrovanih mačaka i psa.

7. Izgubio mi se osecaj za postere. Poslednja 4 su mi obrisana, predpostavljam zbog nekvaliteta. I najtuznije u toj cinjenici je to sto sam ja bio prilicno ubedjen da su to extra posteri,i mastao o odabranom. I dalje sam. :/

8. Opušteno Gazimude, meni na jedno neobrisano delo dođu tri obrisana :)
    Elem, ne umem da učim ovaj jebeni ustav. Kakav besmisao, majko mila. A ja ne umem napamet, veliki mi to napor predstavlja :( :( :(

9. Prvi put u životu nisam uspio da pojedem tepsiju bureka. Pojeo 3 komada, četvrti do pola i odustanem. A pojeo sam prije toga neki sendvič, možda je do toga. Majku mu jebem.

10. Са чим је био бурек?

11. Шта је било у буреку?

12. Ono što u burek uvijek ide.

13. Зеље? Ораси? Вишње?

14. Obrisase mi neku defku, a nije losa bila, imala samo par minusa, wtf

15. Хаковале неке будале реанакмент форум Србије...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.