Moram nekom da se izjadam :((

1. немо плакати, да чико бобу.

2. Ко те дир'о? Да му платим пиво.

3. Јеби мене, Трачице, радо ћу да ти припомогнем. :)

4. Ne znam kako da raskinem sa devojkom. Kada god hoću da raskinemo ona me ucenjuje da će da se ubije i plače... Ne mogu više da izdržim ovaj teror, pomagajte.

5. kupila mi žena aparat za espreso. ali ne radi, sjutra na reklamaciju.

6. Ne znam kako da raskinem sa devojkom. Kada god hoću da raskinemo ona me ucenjuje da će da se ubije i plače... Ne mogu više da izdržim ovaj teror, pomagajte.

Ухвати је за сису тебра.

7. Буди најгори момак на свету! У ствари не, то их привлачи... Нема ти помоћи, убиј је ти, да се не мучи.

8. Понашај се ко најгора стока. Сама ће те оставити кад јој се згадиш.

9. рокни се ти први, ко је јебе.

10. Рекао ми ортак да сам Бугарин...ниско, баш ниско...

11. Radoje, zarozaj se i ti. Rasplačite se oboje da ljudi pomisle da je neko umro, a onda joj priznaj da si ,eto, peder. Veruj, zaboraviće da te je volela, ali će zato u slast da proširi vest svojim drugaricama i da ti se smeje na kraju. Ponesi joj polupraznu tubu vazelina kao corpus delicti.

12. Užasno sam nesnalažljiva u prostoru i vremenu... Ima li ko neki savet kako to poboljšati, a da nije nošenje kompasa, mapa i satova svuda sa sobom?

13. Носи карту и часовник, а стране света одређуј према сунцу?

14. гузи нешто

15. Užasno sam nesnalažljiva u prostoru i vremenu... Ima li ko neki savet kako to poboljšati, a da nije nošenje kompasa, mapa i satova svuda sa sobom?

može li satelitska navigacija?

16. Užasno sam nesnalažljiva u prostoru i vremenu... Ima li ko neki savet kako to poboljšati, a da nije nošenje kompasa, mapa i satova svuda sa sobom?

U praistoriji muškarci su bili ti koji su odlazili u lov pri čemu su morali ponekad da prelaze velike udaljenosti, a nisu imali ni kompas ni gps tako da su morali da se snalaze u prostoru, dok su žene ostajale u pećinama ili čemu već da ih čekaju...stoga, nama muškarcima je urođeno da se bolje orijentišemo i snalazimo u vremenu i prostoru od žena tako da nisi jedina od svoje vrste koja ima taj problem...i da, nema leka, jednostavno MUŠKARCI RULES!!!

17. Ал зато жене имају мултитаскинг левел про.

18. Нина, што излазиш из кухиње кад не мош се снађеш ОПАААААААА

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.