Moram nekom da se izjadam :((

  1. Blago vama, meni ni mater da opsuju.

  2. Bio za vikend u Budimpešti. Plus, imao tekući račun u agrobanci.

  3. Plus, imao tekući račun u agrobanci.

    sta je epilog toga? jel ces moci da podignes novac i da prebacis u drugu banku?

  4. sta je epilog toga? jel ces moci da podignes novac i da prebacis u drugu banku?

    Izgubio sam povlastice koje sam imao kao dugogodišnji korisnik i štediša. Dozvoljeni minus mi je "trenutno onemogućen". Čekove ne mogu da podignem sledeća četiri meseca. Kamatne stope na štednju će biti zamrznute do "stbilizacije situacije", naravno, novac je nedostupan do isteka oročenja (šta li rade sad sa njim?). Moram da odem u matičnu filijalu (onu u kojoj sam otvorio račun, u mom slučaju u KOceljevi), da bih podigao nove kartice, dok je ista zatvorena zbog "neadekvatnog položaja", pa su me uputili u sledeću (u mom slučaju u Šabac) da tamo podnesem molbu za kartice, pa (pošto sam rezident Beograda) da mi prebace u adekvatnu filijalu po želji (tj: moram dva puta ići u Ša, jednom da podnesem molbu za karticu, pa kada mi to odobre da odem opet da ih podignem i podnesem molbu za prenos dokumenata u novu matičnu filijalu (Vračar)). Eee onda dolazim sa svim tim karafekama koje nose obeležja Poštanske štedionice da se prebacim u neku banku po želji. Tako da, ako uzmem godišnji (hahahaha jedva čekam odgovor gazdarice), mogao bih to sve da rešim u narednih mesec dana u suprotnom moraću dobro da operem vime jer koliko čujem država neće više da muze svakoga jednako, već samo fine i uglađene, na tenane.

  5. Јутјуб ме зајебава, пола клипова могу да видим својим профилом, кад пређем на следећи будем одјављен, тако у кург. Тешко за објаснити ал јебешга.

  6. Izgubio sam povlastice koje sam imao kao dugogodišnji korisnik i štediša. Dozvoljeni minus mi je "trenutno onemogućen". Čekove ne mogu da podignem sledeća četiri meseca. Kamatne stope na štednju će biti zamrznute do "stbilizacije situacije", naravno, novac je nedostupan do isteka oročenja (šta li rade sad sa njim?). Moram da odem u matičnu filijalu (onu u kojoj sam otvorio račun, u mom slučaju u KOceljevi), da bih podigao nove kartice, dok je ista zatvorena zbog "neadekvatnog položaja", pa su me uputili u sledeću (u mom slučaju u Šabac) da tamo podnesem molbu za kartice, pa (pošto sam rezident Beograda) da mi prebace u adekvatnu filijalu po želji (tj: moram dva puta ići u Ša, jednom da podnesem molbu za karticu, pa kada mi to odobre da odem opet da ih podignem i podnesem molbu za prenos dokumenata u novu matičnu filijalu (Vračar)). Eee onda dolazim sa svim tim karafekama koje nose obeležja Poštanske štedionice da se prebacim u neku banku po želji. Tako da, ako uzmem godišnji (hahahaha jedva čekam odgovor gazdarice), mogao bih to sve da rešim u narednih mesec dana u suprotnom moraću dobro da operem vime jer koliko čujem država neće više da muze svakoga jednako, već samo fine i uglađene, na tenane.

    И шта ћеш сад? Мене сврби нешто на леђима, а не могу да дохватим да се почешем.

  7. Polako gubim živce, neko će najebati.

  8. Šta te ili ko te iznervirao?

  9. Okolina. Prestaću ja da kuliram kada zajašu, pa će postati zanimljivo.

  10. A koga ne nervira okolina. Samo da znaš da nisu vredni tvog nerviranja a ni batina i pretnji, možeš samo sebi da naneseš zlo. Radi stvari koje će da te učine srećnim, pusti budale.

  11. Žena je danas podnijela zahtjev za rastavu braka. Ne znam šta da činim. Jako mi je teško u ovim trenucima.

  12. Dube ne znam sta da ti kazem, uz tebe sam... Da mogu bar da kazem da je Liverpul dobio no ga napuni svonsi i to na sred enfilda.

  13. Јебем ја Ливерпулу матер и свим играчима у првој и другој и трећој постави кад су тол'ко неспособни.
    А и нећу више да играм кладионицу, нећу.

  14. Pa đe na njih da se kladiš, crni Smare? To je kanister od ekipe.

    Mene je Ferguson nanervirao sa onim sastavom. Onaj budalaš skrivi dva gola, cc.

  15. А бре, гледам распадају се туда, реко' ајде можда ће сад да се тргну и да добију... Дај бре СВОНСИ ЈЕБЕНИ...

  16. A oni su ih, čini mi se, dobili i na početku sezone. Ili je to bio Ves' Brom? Znam da ih je neka manja ekipa dobila na Enfildu. Tad sam vidio da su fuša i ove sezone.

  17. Ronaldinjo prečku pogodi...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.