Moram nekom da se izjadam :((

  1. haha ma ja sam gledao, samo mi dosadno

  2. Ama ja pojma nemam o kom se bre filmu radi...serem tek onako... :-))

  3. Ја нисам гледо. Упропастила си ми доживљај. :(

  4. Pajko, lololololo.

  5. Ukrao sam toliko knjiga na Sajmu knjiga da ih već nedelju dana gledam i ne znam odakle da počnem...
    :(

  6. Valdemare, sroz'o si se u moje oči.

  7. da znaš, ja bi do sad već pola pročitao...

  8. Zajebavam se... Prošli su dani kad sam krao, sad sam mator, blam me da me uhvate. Al stvarno imam gomilu, ne znam odakle da počnem.

  9. Bolje nemoj više ništa da kažeš na ovu temu.
    Znači nije blam krasti ukoliko te ne uhvate?

  10. Ало бре Капун, каквог несретног човјека то мој тикет, окачио га на тему кладионица...

    лололо који тип

  11. Realno, koliko su skupe knjige, nije blam da ih kradeš.

  12. Kad sam bio mlad i lud, znaš ono, student bez prebijene pare u džepu, ulazio sam na taj Sajam kao dete siroče u poslastičarnicu. Nisam smatrao da je sramota tu i tamo smotati neku polovnu knjigu, jer znam i po kojoj ceni prodavci polovnih knjiga otkupljuju polovne knjige. Lično sam svojevremeno bio primoran radi fizičkog opstanka prodam za siću krvopijama knjižarskim knjige koje su oni tada mogli da prodaju za više od hiljadu maraka. Znam i koliko knjige kao materijalni objekti vrede kad se recikliraju, šalju u fabriku kartona na Umci. Mere ih na kilo, rastvaraju papir u kašu i prave ponovo papir ili karton. Kilo mu dođe par dinara. Znam koliko se knjiga iz biblioteka godišnje otpiše, i to knjiga u sasvim dobrom stanju, pa mora da se preda u fabriku kartona, odakle dođu misterioznim kanalima do uličnih i ovih sajamskih prodavaca (to jest, znam i te kanale). Ne, nije me blam što sam tu i tamo ukrao neku knjigu.

  13. Znači ne kaješ se, a nisi student lošeg materijalnog stanja...

    Khm...

  14. Znači ne kaješ se, a nisi student lošeg materijalnog stanja...

    Ne kajem se što sam to radio. Šta sad, da se posipam pepelom? Ja to ovako shvatam... Odrastao sam na selu, i mi deca išli smo u kasno leto i jesen uveče da kraduckamo voće. Jabuka tamo, grozd ovamo, lubenica, breskva... Nekad te uhvate pa dobiješ batine, ali niko te neće proglasiti kriminalcem. Dečja zabava. Čemu uzdignuta pesnica osude i gneva?

  15. Jedan je bio siromašan student pa ubio babu, i postao svetska zvezda, a vi mene zbog knjiga... I to još ja došao u ispovedaonicu, da se jadam, a umesto oprosta, osude...

  16. Pa ne može svako da bude Raskoljnikov.

  17. Pa eto, i on je hteo da bude Napoleon, pa ne može svako da bude Napoleon. Ne mogu ni ja da budem Raskoljnikov.

  18. Član 210

    Za delo iz stava 1. ovog člana, ako je izvršeno na štetu privatne imovine, gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi.

    Ha!

  19. Ali suviše sam američkih filmova odgledao u međuvremenu da ne bih shvatio kako nije u redu krasti, i kako uvek treba govoriti istinu, makar ti se to obilo o glavu. Ne samo što sam prestao da kradem knjige, već sam prestao da skidam piratizovane filmove i piratizovanu muziku. Kao, nadam se, i većina vas poštenih?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.