Moram nekom da se izjadam :((

  1. Ja bih ranjavao zver, ali imam ograničen internet, pu!

  2. Skočimiš

    TO ŠTO LAŽU DA JE SVETI SAVO UBIJO AŽDAJU TO NIJE ISTINA I NESLUŠAJ TO JER JE DRUGI UBIJO AŽDAJU SVETI SAVO NIJE JER NIJE ON TAKI ČOEK NEBI ON NIKAD UBIJO!

    А ШТА ЋЕ МО СОВИМ?
    http://vukajlija.com/sveti-sava/47689

    ДА ЧУЕМ?

  3. .....i je trolovao oduvek znimljivo. :-)

  4. NIJE TO SVETI SAVO NEBI ON NIKAD TO JE SVETI SAVO IZ VATIKANA POSLO GA KLINTON ILUMINAT I JUDEOMASON JER JE TAJ SVETI SAVO BIO ROZENKROJC A OVI NAŠ SVETI SAVO JE BIO DOBAR ČOEK ČESTIT I PRAVEDAN I DOMAĆIN!

  5. Сваки бајт сваког торента мазно је по динар некој тамо демонској корпорацији која контролише широке народне масе. Ја кад крадем, рањавам звијер. МУРШ ЛИЦИМУРИ И ДЕМОНИ хехе

    Ми не крадемо зато што имамо, него зато што немамо!!! Мислим, ова држава је стварно у расОлу!

  6. Мислим, ова држава је стварно у расОлу!

    нешто се мислим, и пок Ђикију је Багзи секо пут на газели, мало пре него су га оверили... која смо му каубоијска држава, ја не верујем. коме не порасту зуби, кукала му мајка...

  7. нешто се мислим, и пок Ђикију је Багзи секо пут на газели, мало пре него су га оверили...

    Samo je problem što se Toma ne druži toliko sa Zemunskim klanom niti se pokačio s istim da bi tako završio. Ali k'o što je on rekao: ako neko ovih dana negde vidi Đinđića, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema s nogom. U stvari, sad kad malo bolje razmislim, pa otkud je on to znao, majke mu ga spalim? Mora da je on bio nalogodavac. Ipak je on izgleda povezan s Zemuncima. Sad bi trebalo da svinjče da izjavu ako vidite Nikolića ovih dana, recite mu da su i Đikija pred smrt ganjali po avtoputovima.

  8. Sad bi trebalo da svinjče da izjavu ako vidite Nikolića ovih dana, recite mu da su i Đikija pred smrt ganjali po avtoputovima.

    +++

  9. Ne sam u toku, šta se desilo Tomi?

  10. Sekao mu policijski džip kolonu na autoputu kod Smedereva nekoliko puta. Ko Đikiju pred smrt.

  11. Zanimljiva situacija :D

    5 marki da će ga roknuti snajperom :D

  12. Marke heckler und koch lolo

  13. Legija strikes again.

    Ali hapsili su pogrešnog Legiju
    http://img15.imageshack.us/img15/8650/stormfronty.jpg

  14. Ondulatore ciklon toliko si jadan da si poceo da mi brises postove na forumu!

  15. Čini mi se da imam temperaturu. Jel može to ako te ceo dan neko nervira na poslu?

  16. Može, na nervnoj bazi. Trudi se da ignorišeš osobe koje ti drmaju kavez, najzdravije je.

  17. Hoću, evo završava mi se radno vreme za 15 minuta i odoh!

  18. Natnate, može i temperatura, i glavobolja i paleta stomačnih problema. Sve iskusio od nervoze na poslu. Baš sinoć u 11 sati stiže mejl od šefice da je nešto hitno-hitno-hitno za sutra, tj. danas, a par meseci unapred znala za to. Ajde dobro, ostanem do pola 2 ujutru da završim, pošaljem. Danas stiže mejl od nje sa porukom "ja ovo ne razumem". E, pa da ti pojasnim malo, ko je kome ovde profesor ne znam maaajke mi ;-)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.