Moram nekom da se izjadam :((

  1. Е, ја слушам јебеног Сашу Ковачевића цео дан, немојте ништа да ми причате. И то онај јебени линк који сам упорно избегавао месецима иако је он упорно искакао из сваке поре интернета.

  2. Aste smorili stim riječnikom, jebiga....

  3. Odgledao sam Ledeno doba 4, sranje od filma.

  4. Znači, da ne gledam? A taman se nameračio da skinem! HVALA!

  5. To je trebalo da bude projekat koji bi SANU otkupila

    Međutim oni su gotov posao odbacili

    I sada njihov rečnik nije više toliko bitna stavka. Ovo što si ti radio je ipak bitnije i bio veći i ozbiljniji posao, pa stoga imaš moralno pravo na njihov taj deo sa rečnikom. Razumem te.

  6. Шта фали. То су неки сезонски треш ''хитови'' који дођу и прођу. Ја рецимо ту пјесму најнормалније слушам кад изађем негдје па оно загријавање, пред Шапкета, Митра, Хариса, Тому итд. Ђускам без проблема и супер ми је :)

    To je onaj fazon nacirkaš se k'o zmaj i apsolutno te boli uvo šta trešti, tebi je do jaja. :)

    Odgledao sam Ledeno doba 4, sranje od filma.

    Baaaaaaaaaaš teško gomno? :)

  7. Smorili ste rovca, međeda i celu džunglu.

  8. I sada njihov rečnik nije više toliko bitna stavka. Ovo što si ti radio je ipak bitnije i bio veći i ozbiljniji posao, pa stoga imaš moralno pravo na njihov taj deo sa rečnikom.

    Наравно да има, па и САНУ га користи и ништа није платио. Мислио сам да боље повезујеш, некад баш разочараш.

  9. Срета-Штета
    Океј, није лепо красти, али шта те боли курац кад ионако ниси религиозан.

    Немој ти мени мјешати религију у то, разни су видови крађе.
    Замисли лик ти украде 100 евра, ти сазнаш ко је, упаднеш му у кућу и украдеш своје паре. Украдеш, јебига. И онда се ту сасвим случајно задеси неки поп и каже: Није лијепо то што радиш, Бог ће да те казни.
    Хехе.
    Добро, то је зеза, ал' пајсад ово:
    Знам једну монахињу којој је ћаћа бранио да иде у манастир, а приде био неки алкос и тако то, и она једно вече мазне кинту, оде и замонаши се :) Оправдана крађа, дакако.

    To je onaj fazon nacirkaš se k'o zmaj i apsolutno te boli uvo šta trešti, tebi je do jaja. :)

    Баш тај фазон :)
    Некувече нам дошло и направимо ''д бест ов грејтест хитс'' вече: Иде зика типа Зока босанац, па онај јаро што пјева ''кавасаки, кавасаки'', даље она брката ''бићеш мој кунем ти се'', па Сени ''белај бој'', итд. Знаш које шизење је ту било... Права ствар за изблејати мало.

  10. I sada njihov rečnik nije više toliko bitna stavka. Ovo što si ti radio je ipak bitnije i bio veći i ozbiljniji posao, pa stoga imaš moralno pravo na njihov taj deo sa rečnikom.

    Ja imam moralno pravo na ono što sam radio, a oni dobijaju jebenu platu da bi se bavili svojim poslom, kojim se ne bave. Sad ti kažeš: a ko si ti da bi njih učio? Ne moraš da imaš položen vozački da bi video da je vozač pijan. Nego ti ovo meni nešto lično izgleda? Sve u svetlu novih i novih činjenica, i na sve drugačije načine, pokušavaš da me edukuješ? Prvo sam bio pirat, onda sam se gurao da radim ono što niko nije tražio, sad imam moralno pravo na tuđi rad... Nemoj, molim te, ostavi.

  11. Знам једну монахињу којој је ћаћа бранио да иде у манастир, а приде био неки алкос и тако то, и она једно вече мазне кинту, оде и замонаши се :) Оправдана крађа, дакако.

    А да је та иста ситуација, само са разликом да је паре мазнула са иконе из цркве? Види ме како серем и околишам... Мене у ствари занима јеси јебо ти то?

  12. Opravdana krađa? To mu dođe oksimoron.

    KAKO SVETI SAVO NIJE MORO DA KRADE PARE OD ĆAĆE DA B SE ZAMONAŠIO I DOBIO IME SAVO A SVJETOVNO MU BILO RASTKO I ON LUPO NA VRATA KAE OTVORTE MI TEŠKA VRATA I DAJTE MI IME SAVO POBJEGO SAM ODKUĆE I SOVA HUKALA?

  13. НЕ МОЈ ТИ МЕНИ САД ТУ НЕШТО СВЕТО САВО, ЧУО САМ ЈА КАКВЕ СВЕ ПРИЧЕ КРУЖЕ ОЊЕМУ!

  14. А не, стварно, ако је грех мазнути књигу, да ли је грех скинути електронску књигу? Или скинути филм преко торента? И још не обрисати после тај торент, него сидовати даље? У чему је разлика?

  15. А да је та иста ситуација, само са разликом да је паре мазнула са иконе из цркве?

    Не би морала красти, само би требала затражити :)

    Мене у ствари занима јеси јебо ти то?

    Па конто сам сутрадан, ал' то вече украде паре ћаћи, и тако...

    Opravdana krađa? To mu dođe oksimoron.

    Ајмо мимо религије, је л' ти и Робин Худ оксиморон? :)

    KAKO SVETI SAVO NIJE MORO DA KRADE PARE OD ĆAĆE DA B SE ZAMONAŠIO I DOBIO IME SAVO A SVJETOVNO MU BILO RASTKO I ON LUPO NA VRATA KAE OTVORTE MI TEŠKA VRATA I DAJTE MI IME SAVO POBJEGO SAM ODKUĆE I SOVA HUKALA?

    АХАХАХАХААХАХАХ ТО ШИШМИШЕ КРАЉУ

  16. TO ŠTO LAŽU DA JE SVETI SAVO UBIJO AŽDAJU TO NIJE ISTINA I NESLUŠAJ TO JER JE DRUGI UBIJO AŽDAJU SVETI SAVO NIJE JER NIJE ON TAKI ČOEK NEBI ON NIKAD UBIJO!

    Da ne bude spem - iskočla mi alergija prije par sati a nea jebenih tableta u apotekama. Pu jebem ti državu i kolje i društvo i apoteke.

  17. Па конто сам сутрадан, ал' то вече украде паре ћаћи, и тако...

    Е бедака. Нема ништа горе него кад ти шеф скине рибу.

  18. Или скинути филм преко торента?

    Сваки бајт сваког торента мазно је по динар некој тамо демонској корпорацији која контролише широке народне масе. Ја кад крадем, рањавам звијер. МУРШ ЛИЦИМУРИ И ДЕМОНИ хехе

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.