Moram nekom da se izjadam :((

  1. Престала си да им будеш занимљива каци навршила 14.

  2. imam opekotine na 4 prsta, na obe šake.

  3. Истриповала да си ди џеј па миксовала на рингли?

  4. дошао кући с факса после петнаест дана, јео, јео, кењо, јео, јео и сад ми мука.

  5. U subotu me jedna riba zvala na gajbu, da jedemo palačinke i da pogledamo film. Pojeli smo palačinke i pogledali smo film. Palačinke nisu bile nešto, film takođe.

  6. Zamisli, riba ne zna da okrene palačinke onim trzajem što ga vučeš iz pete, nego se pati sa dvije malene kašike. Moja ti Vidro, ove današnje žene nisu ni za kurac.

  7. a jebem ti život, sama pomisao na to mi zgadi život.
    batali to, kad ne zna palačinku okrenut', kako će nešto 'vako znati. užas!

  8. Blamčuga me da je pitam za sarmu. Tu bi ja nosio ženski veš zbog toga što znam više tih stvari od nje, a ne zbog toga što sam pička.

  9. takvima majka pravi sarmu, a one je krijumčare u kuću.

  10. Neće moj sin cuclati sise neke propalice, aa.

  11. Moja keva me iskorišćava. :(

  12. Pošla sam u šetnju (malo dužu) i nakon nekog vremena sam ogladnela. Niš' strašno, samo sam pošla bez novčanika. Upropastih sebi dan (sa sve velikim planovima) koji sam teškom mukom izvojevala od posla.
    Aha, vratila sam se kući da klopam.

  13. Aha, vratila sam se kući da klopam.

    to provociraš nas sirotane, koji kad ručamo ne večeramo, a kad doručkujemo ne ručamo? Sram te bre bilo!!! Provokatoru!!! :)

  14. Извињавам се на офтопику. Облакоматори пвт :)

  15. Jutros mi je pristiglo 10ak mejlova iz dve države, jer su se neki idijoti sa kojim radim istripovali, pogrešno izinformisali jedni druge, i loše odradili tako da se sve prelomilo preko mene - ukratko, da sam ja nešto muljao. Izobjašnjavao sam im neke stvari, poslao dokumente crno-na-belo, ali sam toliko ispizdio da sam crven u licu k'o čili paprika, tako da ne'a šanse da se iskoncentrišem na matematiku neuronskih mreža - tuk'o bih nekog onako sirovo po seljački, nije mi do gradijenata, optimizacije i pički materina. E, majko mila, uvek se pitam kako neki teletabisi dođu do takvih pozicija - ili im guzična udobnost fotelja mozak ispere, il' je snijeg, il' su labudovi, šta li je u pitanju....

  16. Lukse drmni jednu ljutu domaću, ta ako ne zaleči muku ništa neće. :)

  17. Ma već se smirio, čim je nama napisao.
    Ali, Lukse, potpuno te razumem...matematika neuronskih mreža...kad se samo setim.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.