Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne teraj me da vadim spisak: joga instruktor, slikar, kamenorezac, somelije, kozmeticar, psihoterapeut, rok zvezda, visa med. sestra, pica majstor, frizer za pse i macke... ne mogu sad svega da se setim, ali ovo sad za strašilo je konačno, a mnogi mi kažu da sam kao rođena za to zanimanje.
Bil' ti htjela da se udaš za mene, imam ja zemlje gore u planini, i kupiću nam stado ovaca, krave i volove, da budem gazda a ti gazdarica?
Skočko, od mene imate par priplodnih junica i roto-frezu kao blagoslov!
TO ĆAĆA!
1. Moj LT ne moze da se konektuje i porucuje mi nesto u vezi IP adrese. Ne razumem ga.
2. Pokvarila sam nesto dok sam sredjivala sobu i sad imam problema i sa decjim racunarom. Taj mi nista ne porucuje....postoji jos jedan racunar u kuci, no ne bih vise da riyikujem.
3. Ima toga jos, ali da ne tupim, niko od ukucana nece biti zadovoljan inovacijama u stanu...javlja mi se!!
Ako me nema neko vreme, to ce biti zato sto su mi oduzeli sva prava u kuci.
Ne znam na koju ću stranu. Osjećam se ko onaj magarac koji stoji na sredini, lijevo mu ječam, desno mu zob, a on crkne od gladi jer se ne može odlučiti.
Ovako: ostani tu gde si, samo privuci ječam i zob.
Lijepo je to, al' daleko posude, moram napraviti korak prema jednom ili prema drugom. A ne znam šta više volim.
Aha...predlažem da dooooobro ogladniš :)))
Gladniji nisam dugo bio...
Скочко, ај код мене на славу! спремила баба кромпирушу, пости се ал јбт :)
Devetare, ništa nisi ukapirao, krompiruša bi u ovom slučaju bila rođaka, a to ne ide :)))
Очекује се јунак који ће да напише "Мислиш, бурек скомпиром?"
Ја видијо да је човјек глада, па реко кад је салва да га понудим. Ово горе читао нисам :)
Burek je sas debele kore namazane mašću i punjen s čime oš.
Pite su sas tanke kore i nauljene.
Znači ne može pita smašću bit namazana? Moja baba mašću mazala, nije ona imala ulja, a naš kake pite bile e.
Care, fala na pozivu :)
Vozi me na Pale preko ledina, tamo živi moja jedina....
ja sam najveći kreten na svijetu.
http://static.fjcdn.com/pictures/You+don+t+say.+not+oc_d6abe7_3433734.jpg