Moram nekom da se izjadam :((

  1. Dobra fora, ali falšira taj iz Koalicije užasno, čak i za pank standarde.

  2. Ni ja nisam njihov ljubitelj, imaju dobrih stvari ali nisam euforičan.

  3. Znam jedan film koji počinje tako.

    ?

  4. ?

    Probaj da nađeš preko torenta :)

    Shy half drunk boy picked up by two horny bondage loving chicks - gently exploration the (w)hole nigt long!

  5. Shy half drunk boy picked up by two horny bondage loving chicks - gently exploration the (w)hole nigt long!

    Неки садо-мазо порнић гарант.

  6. Nema karata za Cranberries za parter. A šatro niko neće da ide.

  7. Неки садо-мазо порнић гарант.

    Kad tako kažeš zvuči kao da je to nešto loše.

  8. Kad tako kažeš zvuči kao da je to nešto loše.

    Ма не, далеко од тога. Само претпостављам... :)

  9. Joj, kako sam se danas iznervirala. Nisam imala za drugi ručak, brat sve pohasao. A, bre, oću lepo dimam dva puta u toku dana da ručam kao sav normalan svet, uz normalnih pet obroka dnevno. Našla sam fila za tortu od pre dve nedelje, ali htela sam moj drugi ručak!

  10. Nisam imala za drugi ručak,

    Khm khm

  11. Koj si ti buržuj ja se jedva skrpim i za ovaj jedan ručak.
    I koj to normalan svet jede 5 puta dnevno? ololo

  12. Ej! Nemoj sad kad sam nervozna :P, znači ja hoću da imam dva ručka, doručak, večeru i užinu, ponekad dve. Toliko malo tražim od života, i eto da pojedu bez pitanja! Danas sam pojela samo jedan burek i kremenadlu. I evo sad ovaj fil za tortu. Ništa više. :(

  13. Koj si ti buržuj ja se jedva skrpim i za ovaj jedan ručak.

    Ja mogu da se odreknem dosta toga, sa jednim rancem mogu na kraj sveta otići, umem da šetam satima, tako da mi prevoz točkovima je samo kada stvarno mora, a i hrane kada moram da štedim, ali volim da kad znam da ima, da i ostane tako, bar dok ja ne učinim da nema. :)

  14. Napravi musake od kilo mlevenog i 3kg krompira ili tikvica i imat ćeš dva ručka i još da ti ostane za narednih 2 dana. :)

  15. Ma, nije to, Vuko, principi su u pitanju! Najgora uvreda mi je kad mi pojedu moj drugi ručak bez pitanja! Posebno što ja nabavljam sve i bakćem se oko toga. Da me je bar pitao da li može, rado bih mu dozvolila, ne ovako.... Dođem kući, prazna šerpa, naravno neoprana. Još ako vidim da nema ni čokolade... NEMA! E, sad idem da ga upucam.

  16. Прокетство драгог нам Тандрчка се шири, не могу да промијеним главатар.

    Ja mogu da se odreknem dosta toga, sa jednim rancem mogu na kraj sveta otići, umem da šetam satima, tako da mi prevoz točkovima je samo kada stvarno mora, a i hrane kada moram da štedim, ali volim da kad znam da ima, da i ostane tako, bar dok ja ne učinim da nema.

    Подсјећаш ме на Сидарту из оне Хесеове књиге, сморена :)

  17. moji danas kuvali pasulja.to implicira da cu jesti pasulj do petka.u petak ce biti klot.do kurca.

  18. Smo, nemoj postati bratoubica. Pisaće se posle da si bila u nekoj internet sekti a mi ćemo te braniti na portalu devedesetdvojke. lolol

  19. Санитарни, не сери да вам шерпа пасуља четири дана траје ?
    Лололо

  20. Подсјећаш ме на Сидарту из оне Хесеове књиге, сморена :)

    Hehe, hedonista asketa. E, ja sam bila tvojih godina kad sam to čitala. :) Još sam uzela ponovo ''Hobita'', nisam odavno, i sad bila u busu, mrtva gladna, i kad je krenuo da iznosi sve ono.... Poludeh. Imala sam još jednu knjigu, neke Šerlokove avanture, stigla do priče koja mi ostala, kad tamo ovi dvojica na ručku! Pih!

    moji danas kuvali pasulja.to implicira da cu jesti pasulj do petka.u petak ce biti klot.do kurca.

    Joooo, ja nisam baš duže pasulj jela, sad mi se jede.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.