Moram nekom da se izjadam :((

  1. kad mi pojedu moj drugi ručak bez pitanja!

    E za to bez pitanja bi palo prevaspitavanje! Za hranu oću i da ujedam tako da te razumem. A za čokoladu bez pitanja bi leteo iz kuće.

  2. Joooo, ja nisam baš duže pasulj jela, sad mi se jede.

    ja bi se sa tobom menjao.bolje prazna serpa nego ceo semestar pasulj.kada je prazna serpa mogu da im kenjam kako nisu nista spremili,kada ima pasulja,onda cutim i jedem.neko nema ni to.

  3. A za čokoladu bez pitanja bi leteo iz kuće.

    Ma idi! Baš sam pričala sa Molderom, ovaj Dučetom (kako god se to po padežima menja), uzeo on čips i stavio kod njega u komodu, ja tražžim po kući, posle kaže kako je zaboravio da iznese, a doneo od kuće. Moj janko zaboravio. I šta sad kažeš, Nano, kako i ne bih postala bratoubica. :P

    Санитарни, не сери да вам шерпа пасуља четири дана траје ?

    Bog te pita kolika je to šerpa. :)

  4. Санитарни, не сери да вам шерпа пасуља четири дана траје ?
    Лололо

    uf.brate,nije ono serpa.nekad pomislim da je kada,bure,kanal DTD.

  5. ja bi se sa tobom menjao.bolje prazna serpa nego ceo semestar pasulj.kada je prazna serpa mogu da im kenjam kako nisu nista spremili,kada ima pasulja,onda cutim i jedem.neko nema ni to.

    Meni je sad ove godine i baka tu, pa ona sprema, ja odem na pijacu pa pokupujem sve, ali uglavnom neka mesa ili spanać. I sama sam to spremala. Jedino kupus je dobra stvar, pre sam ga mrzela, ali sada ga rado jedem. Ali kad sam bila kući u nedelju, mama spremila neko povrće, ja kad sam navalila na frižider kad sam se vratila u stan... Pohasala sam ne smem ni da se setim koliko mesa, ne mogu ni dan bez mesa, užas.

  6. uf.brate,nije ono serpa.nekad pomislim da je kada,bure,kanal DTD.

    Znam te šerpetine, to se koristilo po Vojvodini za pekmeze pa imaš cele godine ili kupus, pa i suljpu. Ne znam da li ima neki izraz za njih, ako ima, nek definiše neko ili da link. :)

  7. moze se bez mesa.ja ga jedem,al nije da ne mogu bez njega.radije bi popio ladno pivo,nego jeo cevape.jebemliga.jedem da bih ziveo,a ne obrnuto :D sto sam buda hipi i te fore...

  8. Па кажу да суљпа буде најбољи кад се кува на велико, још по старијим генерацијама круже легенде о чувеном војничком пасуљу који се кувао у казанима од по петсто литри, нареже се ту још свакаквог меса и кобасица..

    :вода на уста:

  9. ja sam malo preterao.nesto sam se istripovao da je sreda(bice uskoro),pa napisao do petka.bice do cetvrtka.

  10. Ma da, nešto mi je i tata pričao, sad u ratu... Ali su pravili zmijski paprikaš, nije bio pasulj. :) I na slavama po Tarašu u te šerpetine spremaju riblju čorbu, svake godine idem, tamo koliko naspremaju, ni ja čak ne mogu sve pojesti. :D Ja više nikako ne mogu bez mesa, probala sam neko vreme, stalno sam bila gladna. To od malena tako, i tada sam mnogo mesa jela. Ne smeta mi ništa, ni hrskavica, ni kosna srž, sve je to jestivo. Imam i velike očnjake, haha. Bože kakav sam karnivor.

  11. dobar je pasulj u kotlicu,ima taj neki smek.ili zato sto se stavi sve sto se nadje i sve je ok.tu sam shvatio nasu narodnu:"prosto k'o pasulj".mos staviti sta hoces,valja ce.beli luk ubija sve.

  12. Ja beli luk u sve mogu da stavim. Obožavam. Čak i kolače bih mogla da ga stavljam. :D

  13. ja ga gotivim uz klopu,ne u njoj.al to retko praktikujem.to kada znam da jedno kilo godina necu ici napolje.ne bih bas da trujem ljude oko sebe. ;)

  14. Beli luk je savršen lek! Jedini problem je što se ta sumporna jedinjenja brzo apsorbuju, posle ti ne smrde samo usta nego ti ceo. :) Ali kada ga ubaciš u klopu, on pusti aromu, a nema tog smrada. :) Ma, svaki lukac je lukac! ♥

  15. mladi lukac naleto...kakva je to banja.sidu leci :)

  16. Kad beše ona epidemija svinjskog gripa, ova moja maloumna žena me natera da popijem beli luk ko tabletu s vodom. Kad tad nisam umro od bolova u želucu, nikad neću.

  17. Idi bre, baš tako. :) Ali koliko je sve skupo, ja se svaki put zaprepastim, duplo više mi treba da izdovij nego letos. Megatron is not pleased....

  18. Beli luk da te cuva od vampira i da rasteras sve zivo! :P

  19. Najviše od vampira, još mi samo fali da se povampirim. :) A srodna duša taman da pređe strašni prepreku od belog luka, kukuuuu.... :)

  20. Kad beše ona epidemija svinjskog gripa, ova moja maloumna žena me natera da popijem beli luk ko tabletu s vodom. Kad tad nisam umro od bolova u želucu, nikad neću.

    naravoucenije je da ne slusas zenu :P

    Idi bre, baš tako. :) Ali koliko je sve skupo, ja se svaki put zaprepastim, duplo više mi treba da izdovij nego letos. Megatron is not pleased....

    ako ce ti biti lakse,bice i gore,tako da je ovo jos i dobro.
    ionako ti se megatrone blizi kraj :P

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.