Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne znam, meni reaguje isključivo na hladnoću. Prsti promene tri boje, plava preovlađuje. :)

2. a imam problem sa prstima na nogama i rukama, bole zbog hladnoće

Slaba cirkulacija zbog pušenja?

na moje uljudne apele

Ovo je jedini uljudan deo u celom tekstu... baš ne bih voleo da ti se nađem na nišanu :)

3. Јебено морам да добијем 4 из математике и то да спремим 4 области за један викенд. Јебо концепцију.

4. не могу ни да се изјадам колко багује сајт

5. Slaba cirkulacija zbog pušenja?

Rekoh negde da sam nepušač samo sam neki put u društvu pušača, ne pijem alkohol ni kafu a ni gazirana pića. Ne drogiram se. :)
    Išla sam na pregled, nekim mikroskopom su gledali prste na rukama i dijagnostikovali su mi taj sindrom.

6. Jbt,pa ti si ja Vučice21 ili sam ja ti

7. Исти сте обоје.

8. Џорди
    Јебено морам да добијем 4 из математике и то да спремим 4 области за један викенд. Јебо концепцију.

Odvoj vreme za svaku oblast ponaosob, pregledaj i podvuci najvažnije. Ispiši svojim rečima u svesku to što je najvažnije pa se naglas prepituj ili daj nekome svesku dok ti odgovaraš. Tako će ti biti najlakše da savladaš sve 4 oblasti i verovatno dobiti 5-cu. :)

9. Ako te teši, moja majka od toga boluje već 30 godina (sad ima 66) - sačeka pola sata, malo ugreje ruke i vrati se boja.

10. Zhajk
    Jbt,pa ti si ja Vučice21 ili sam ja ti

Što? I ti imaš taj sindrom? :)

11. Ma ne ...
    - ne pušim
    - ne pijem ni alkohol ni kafu
    - ne drogiram se itd.

12. Bruce
    Ako te teši, moja majka od toga boluje već 30 godina (sad ima 66) - sačeka pola sata, malo ugreje ruke i vrati se boja.

Auuu! Ih, kod mene u sobi je non stop hladno, imamo dva spoljna zida a TA peć ugreje sobu do 20 stepeni, pa kada isključim da duva temp se vrati na 15 a zidovi ledeni. Propada nam pod pa duva k'o na Makišu. :( Ugrejem ih trenutno, ali se opet ohlade pa moram da nosim rukavice. Pozdravi mamu. :)

13. Zhajk
    Ma ne ...
    - ne pušim
    - ne pijem ni alkohol ni kafu
    - ne drogiram se itd.

Pametno, a ne k'o ostatak sveta koji se truju kojekakvim hemikalijama. :)

14. imamo dva spoljna zida a TA peć ugreje sobu do 20 stepeni

Ne znam kakvi su ti uslovi, ali relativno jeftino možeš obložiti te zidove stiroporom - podići će temperaturu za barem tri stepena...

15. Koliko bi koštalo to oblaganje i šta mi pored stiropora sve treba?

16. AKCIJA da se Vučici srede zidovi

17. Zhajk
    AKCIJA da se Vučici srede zidovi

I da se sredi buđ u ćoškovima. :)

18. Жајк спрда Вучицу?

е сад сам све видо...

19. Hoćemo!
    Hoćemo!
    Hoćemo!

20. Odvoj vreme za svaku oblast ponaosob, pregledaj i podvuci najvažnije. Ispiši svojim rečima u svesku to što je najvažnije pa se naglas prepituj ili daj nekome svesku dok ti odgovaraš. Tako će ti biti najlakše da savladaš sve 4 oblasti i verovatno dobiti 5-cu. :)

Хвала Вучко, мада није одговарање но је доказивање теорема и екстремни задаци... поготово што нам она кад јој дуне даје задатке с такмичења. А сад би било фино да добијем 4, јер јелте било би безевезе да ми стоји тројка из математике поред свих такмичења и свега.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.