Moram nekom da se izjadam :((

  1. Šomi, zezamo se. :) Naravno da se ne misli da mi se stvarno pomogne, to ćemo suprug i ja uraditi samo da Bruce kaže koliko košta to oblaganje zidova stiroporom pa da izračunam da li može jedna plata to da izdrži. :)

  2. Korleoneu je posao izolacija, a ima i neku prodaju toga. Verujem da bi dao na neke rate....

  3. Vučice, izmeriš kvadraturu zidova, koliko kvadrata zida toliko kvadrata stiropora i toliko kvadrata mrežice, a na svakih 10 kvadrata stiropora 8 kila lepka za stiropor. Namažeš tablu lepkom, zalepiš na zid, kad sve izlepiš kreneš odozgo prema dole mrežicom koju premazuješ tankim slojem lepka - ne bi smelo da te košta više od 5-10 evra po kvadratu (u zavisnosti od cena u tvom kraju i debljine stiropora)

  4. ne sprdam se
    pa svako da da po 100 din skupilo bi se
    Samo sloga vukajlijaše spašava

  5. Дао би Корле, ал да Вучица да обећање да неће постовати на озбиљним темама. Ал не ко Џанки и Кладионица

  6. Vučice, poslao sam ti link do Korleonea. Ne znam koliko će uvažiti preporuku sa Vukajlije :)

  7. Vučice, izmeriš kvadraturu zidova, koliko kvadrata zida toliko kvadrata stiropora i toliko kvadrata mrežice, a na svakih 10 kvadrata stiropora 8 kila lepka za stiropor. Namažeš tablu lepkom, zalepiš na zid, kad sve izlepiš kreneš odozgo prema dole mrežicom koju premazuješ tankim slojem lepka - ne bi smelo da te košta više od 5-10 evra po kvadratu (u zavisnosti od cena u tvom kraju i debljine stiropora)

    dobro je i da se demit ufati onim šarafima sa velikom glavom. u pg umije fasade bez toga i vjetar da oduva.

  8. jen savet vučici:
    ako ste stvarno rešili da uradite toplotnu izolaciju stiroporom, ne štedi pare bez zajebancije. kupuj minimum 8mm. MINIMUM 8 mm, debljina stiropora. 10 je poželjnije, ali osmica završava posao. sve tanje od toga, nije to to, veruj, pošto su zime sve jače i jače, a leta žešća.
    i obavezno plafon s gornje strane da se obloži,odnosno patos na tavanu, čisto da se postave table stiropora, ne mora čak ni da se vežu. tj, ako si u kući, oba vez no!

  9. Већ две недеље не могу поштено да се испавам. Није битно кад легнем, заспем око 2- пола 3. Устајем у 9 јер тад кева креће на посао па ме буди. И колико год да ми се спава опет не могу да заспем.

  10. majčina dušica, hajdučka trava i indijski čaj u odnosu 1:1:2 (dve filter kesice indijskog), prokuvaš vodu, staviš puno šećera i čajeve i posle 20 minuta popiješ toplo - za smirivanje i protiv nesanice...

  11. ili popij par pivića pred kunt, pomaže i to.

  12. Kilo bromazepama, zaspiš k'o mrtav. :)

  13. Ovo je jedini uljudan deo u celom tekstu... baš ne bih voleo da ti se nađem na nišanu :)

    Pa, nisam mu se tako obraćala, nego Uljudno i Vaspitano. Al sam zato i poludela jer se ponašao kao skot. Mis'im, stvarno kao skot kome se mole svi skotovi sveta.
    I cenim da jedared i ja mogu da se "prospem" ovde raspaljujući po vokabularu pripitih prigradskih šarova spremnih na obračun, jer sam dotučena.
    A, da. Oko izolacije. Ja je nemam, pa nemam ni problema. Osim ludačkih računa za struju.Klima i šveCki radijator rade non stop.
    ED: Zato je tako lako i probila vlaga i počelo da prokišnjava. Jebena zima.

  14. Može, ja se ne bunim! Živeli, Vujo! :D

  15. Џорди
    Јебено морам да добијем 4 из математике и то да спремим 4 области за један викенд. Јебо концепцију.

    Vučica
    Odvoj vreme za svaku oblast ponaosob, pregledaj i podvuci najvažnije. Ispiši svojim rečima u svesku to što je najvažnije pa se naglas prepituj ili daj nekome svesku dok ti odgovaraš. Tako će ti biti najlakše da savladaš sve 4 oblasti i verovatno dobiti 5-cu. :)

    Vučice čovjek uči matematiku a ne prirodu i društvo...

  16. Ma nema veze, koristiće mu za druge predmete. Za matematiku neka nađe nekog ko zna da mu pomogne ili neka sam radi. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.