U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Morao sam na profil da stavim ovu genijalnost, da se ne zaboravi... :)
svaki drugi profil na Vuki ima po neko zrno mudrosti od ovog matorog seratora... :)
Hahahaha, ono što je Fejsu Mika Antić, to je tvoj daižda na Vukajliji. :D
Попих неформалну (тј. нисам ни пито) корпетину уз речи: Ако ти икад падне на памет да ме пољубиш - НЕМОЈ.
xe xe
Sace preispitujem - dal da ubijem boga u tom liku ili dubijem boga u njoj ili dubijem boga u oboje (oboma?)?
Тог лика немој и ако у суштини заслужује батине јер дира заузету рибу. Али свеједно, он ти није дужан верност него она. Њега само ако се истрипује да изиграва витеза. А курву удри до миле воље. Нису ми јасни пацифисти који тврде као немој да се бламираш, да прљаш руке, као има гомила пичака. Па те курве све то раде управо зато што немају никакав страх од последица. Јер живимо у усраном феминистичком добу. Стоку треба дисциплиновати. Наравно, подразумева се да се прво увериш у тачност информације. Додуше ти си ово питао пре 8 сати, можда им већ штампају умрлице.
.....al nemoj da bude kasnije "nisam hteo jbg".
Što se tiče pičke, i trošenja iste od strane nekog drugog, jebem liga, ni veće žalosti ni manje štete.
Varale me mnoge, i ja sam ih varo. Nema tu nešto mnogo savjesti, jednostavno, uključiš svič u glavi kad treba, posle ga isključiš, kasnije malo paziš da djevojku ne zoveš nekim drugim imenom i tako.
Ma pale ga ortaci da ga dovedu u kafanu. :-)
K'o da gledam.
Odbor za doček, njih trojica čekaju sa 3 ovala mesa 5 kila konjaka.
Jebo sam im mater, utrpali su mi momački :D
Svejedno, oleši ribu preventivno.
nemam dinara za koncert :(
Pih, džaba udijeli ovakve savjete, mog'o sam pare zgrnut od njih...
Kakvo mačo proseravanje mila majko. Ne bih da ti rušim sneška, ali neka ti jedna od raspoloženih vukajlijašica objasni kako ovakvi stavovi prolaze kod žena...
Iskreno Brus, ja bih ali nemam vremena. Moram na posao da bih prehranila decu .
Kojima je izgleda ćaća zlostavljao majku pa vuku komplekse iz detinjstva, ništa ne možeš dokazati. I koji će jednog dana da "usreće" neku mučenicu. I decu svoju, pride ....
A dok on širi svoju mudrost preko neta, majka mu se ubija od posla. Kad se oženi, to će raditi žena. On će biti zauzet praćenjem nje.
kao da niko od vas nema majku, sunce vam dečje ...
Brus, kod ovih današnjih, nažalost, nasilje pali, i to još kako. Dok joj ne opizdiš šamar, misli da si mekušac i neće da ima ništa sa tobom.
Ja zbog toga nemam devojku već dve godine, a možda i tri, jebem li ga. :)
A poznajem par likova, žao mi je što ih poznajem, koji imaju običaj da tako drmnu devojku povremeno i sve dobre pičke koje nisu sponzoruše jure baš njih.
Vukajlijašice ne mešaj u ovo, one nisu žene. lolo
Уби курву шо те прави будалом! Да је поштена не би ни била с тобом лоло
Boli te kurac, ja sam se oženio u tridesetoj i imam ekstra odnos (u svakom smislu) sa svojom ženom - do te mere da ona čita zajebancije na njen račun na ovom sajtu i smeje se. Koji će ti u životu žena koja je kao magarica pa moraš svako malo da je klepneš po leđima da bi nastavila da vuče samar...
A ovo što kaže Nana, kad je lik pokušao da mi udari sestru od tetke, dobio je finu porciju. Tako da mi ne bi palo na pamet da udarim devojku čak i za prevaru, njena je sramota što se kurva, a ne moja.
Imam u ponedeljak pismeni iz matematike, nemam pojma u tolikoj mjeri da se neću znati potpisati :D
a imam 4,3,1,1 :D
Bolje da nemam ribu, nego da moram da bijem neku da bude sa mnom.