jako lijepo rečeno
Чак кобјаснио, каним се од синоћ да напишем нешто ал ми се не да, ал ево Чакман је рекао шта треба.
ТАКО ЈЕ ЧАКЕ
Pa i to ti dođe tetka. :D
Prevarila te, jebi ga, šta ćemo. Kupi joj neki poklon to je najbolje rešenje.
edit
Neku dobruuuu bocu pića. Dobro vino. Pičke vole vino. Poželi joj sreću i zatvori vrata za sobom.
Ribe dođu i odu, al mog citroena nema više!
Sta bi manijake!?
ma ovo Sale...da ne objašnjavam
http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjadam?strana=992#post_2211749
E jebga manijake, bas si maler.
A i iskreno, de ces koj moj preko grane tako?
A nie los auto.
pa ono Sale, kad misliš da si uvatio boga za vulvu, a ona te u stvari tresne 3m ispod zemlje:)
Dobro je nisi robiju zaglavio :)
Al opet, izgubio si pola kile jura i auto :)
Ima zanimljio scena u "Little Miss Sunshine", kad ih pandur zaistavi, a oni ukrali dedu iz mrtvačnice. Daleko od toga da je identično sa ovim, ali ima sličnosti.
nove zadnje gume, nov novcit akumulatro od 6 crvene, i 50l nafte.
I pored svega toga si još morao da budiš devojku koja je u tom trenutku knjavala na zadnjem sedištu :)
što je najjače moj Gonz, skroz sam jedno vreme zaboravio da imam nekog pozadi, ladno da nisam imao nikakve stvari u autu, možda bih zapalio sam na taksi hahha. al ćuti, ne pričaj nikom:)
Tih 50 l nafte jos oko 5 soma :) Uf
tad D2 bio valjda oko 110, 115 kinte
o manijakovom iskustvu se prica lolo
http://vukajlija.com/desi-se-i-u-devojke-dete/625274#comment_2385135
Ти стварно мислиш да мене заболе што се некоме не свиђају моји принципи? Када би их прилагођавао свакој будали изгубили би сврху.
Молим те, још мало ми причај о мојој породици, доживљавам епифанију.
Елем, очекивао сам да ће неки "просвећени" да закључе на прву да сам насилни женомрзац. Аутоматска сугестија(ЕСЕ ТАКО КАЖЕ??) као последица живота у феминистичком друштву. Али мене уопште не занима да ли је неко мушко или женско, да ли је члан породице, друг, познаник. Мој принцип је свакоме према ЗАСЛУЗИ. Што има и позитивну страну, јер онима који су добри и коректни узвраћам троструко. Да, и жене ту подразумевам, замислите. Надам се да сам био јасан.
Извини, је л' си хтела да дођем код тебе лично да ти објасним? У супротном не разумем поенту ове примедбе, нарочито кад ми ти на истом том нету одговараш мудровањем.
+1000