Moram nekom da se izjadam :((

1. Bolje da nemam ribu, nego da moram da bijem neku da bude sa mnom.

+1000

2. Чак кобјаснио, каним се од синоћ да напишем нешто ал ми се не да, ал ево Чакман је рекао шта треба.

3. ТАКО ЈЕ ЧАКЕ

4. kad je lik pokušao da mi udari sestru od tetke

Pa i to ti dođe tetka. :D

5. Prevarila te, jebi ga, šta ćemo. Kupi joj neki poklon to je najbolje rešenje.

edit
    Neku dobruuuu bocu pića. Dobro vino. Pičke vole vino. Poželi joj sreću i zatvori vrata za sobom.

6. Ribe dođu i odu, al mog citroena nema više!

7. E jebga manijake, bas si maler.
    A i iskreno, de ces koj moj preko grane tako?
    A nie los auto.

8. pa ono Sale, kad misliš da si uvatio boga za vulvu, a ona te u stvari tresne 3m ispod zemlje:)

9. Dobro je nisi robiju zaglavio :)
    Al opet, izgubio si pola kile jura i auto :)

10. Ima zanimljio scena u "Little Miss Sunshine", kad ih pandur zaistavi, a oni ukrali dedu iz mrtvačnice. Daleko od toga da je identično sa ovim, ali ima sličnosti.

11. nove zadnje gume, nov novcit akumulatro od 6 crvene, i 50l nafte.

12. nove zadnje gume, nov novcit akumulatro od 6 crvene, i 50l nafte.

I pored svega toga si još morao da budiš devojku koja je u tom trenutku knjavala na zadnjem sedištu :)

13. što je najjače moj Gonz, skroz sam jedno vreme zaboravio da imam nekog pozadi, ladno da nisam imao nikakve stvari u autu, možda bih zapalio sam na taksi hahha. al ćuti, ne pričaj nikom:)

14. Tih 50 l nafte jos oko 5 soma :) Uf

15. tad D2 bio valjda oko 110, 115 kinte

16. Kakvo mačo proseravanje mila majko. Ne bih da ti rušim sneška, ali neka ti jedna od raspoloženih vukajlijašica objasni kako ovakvi stavovi prolaze kod žena...

Ти стварно мислиш да мене заболе што се некоме не свиђају моји принципи? Када би их прилагођавао свакој будали изгубили би сврху.

Kojima je izgleda ćaća zlostavljao majku pa vuku komplekse iz detinjstva, ništa ne možeš dokazati. I koji će jednog dana da "usreće" neku mučenicu. I decu svoju, pride ....
    A dok on širi svoju mudrost preko neta, majka mu se ubija od posla. Kad se oženi, to će raditi žena. On će biti zauzet praćenjem nje.
    kao da niko od vas nema majku, sunce vam dečje ...

Молим те, још мало ми причај о мојој породици, доживљавам епифанију.
    Елем, очекивао сам да ће неки "просвећени" да закључе на прву да сам насилни женомрзац. Аутоматска сугестија(ЕСЕ ТАКО КАЖЕ??) као последица живота у феминистичком друштву. Али мене уопште не занима да ли је неко мушко или женско, да ли је члан породице, друг, познаник. Мој принцип је свакоме према ЗАСЛУЗИ. Што има и позитивну страну, јер онима који су добри и коректни узвраћам троструко. Да, и жене ту подразумевам, замислите. Надам се да сам био јасан.

A dok on širi svoju mudrost preko neta

Извини, је л' си хтела да дођем код тебе лично да ти објасним? У супротном не разумем поенту ове примедбе, нарочито кад ми ти на истом том нету одговараш мудровањем.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.