Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A jebem li ga. Iskreno najveća muka mi trenuto na što misli da bacim :)
dokrajčiće me mamino kvocanje, živu će u grob da me otjerati mater rođena
Па и ја сам из Ша, па питам...
Царе, пусти урл твоје позадине.
neki lik napisao neku gej defku,ja bio nesto nadrkan i isprozivao ga,a on mi obrise komentare...koji smor kad neka sisica uplati ktitora
Evo isprozivaj neku moju defku ako će ti biti lakše :)
hahaha,ma neka,ok su tvoje defke
@mare maestro
ako misliš na mene razočaraćeš se :))
sarah carter neka glumica iz smolvila. Priznajem da je ziljava slika i da mi kači etiketu glavnog pedera u radijusu od 100km. Čak sam nedostojan da se i pederom nazovem. Pre bih rekao homić :D
Цео дан ме сврби нос, а то по обичају значи да ћу сазнати или ће ми се десити нешто од чега ћу наравно да испиздим скроз.
А па да! Изгубио ми је Реал од проклете Барселоне, Пепе није ударао оне Барсине пизде како треба (играће следећи меч)...
Маре, еве ти:
http://www.weebly.com/uploads/6/1/4/7/6147299/custom_themes/585082664197840879/files/bodybg.jpg
Previse sam bre na Vukajliji.
Ceo jebeni dan.
Blejim sa svakom smenom.
Jos danas i klikcem odjavu na neko duze vreme,dosta je bilo.
Preporucio bi i vama to,manje vukajlije i to samo dok ste budni.
Ceo jebeni dan.
Blejim sa svakom smenom.
Jos danas i klikcem odjavu na neko duze vreme,dosta je bilo.
Preporucio bi i vama to,manje vukajlije i to samo dok ste budni.
Idi brate, isprozivaj nekog moderatora. Na ovom nalogu si ionako mnogo izdržao bez bana.
Боље Вукајлија него Фејс. На Фејсу се углавном нађе нешто да ме изнервира, овде дођем и исмејем се као човек.
Duva jebeni vjetar, a napolju toplo ko da je mart mjesec, prehladjen sam u 3 lepe...dosta za sada
Prvo prospem pola litre čaja po tastaturi, zvučnicima, produžnom kablu i ostalim ćerestama.
E, kad se to osušilo, upalim komp i vidim da mi ne radi tastatura, udario je kretki spoj. Radila je al udarim enter on mi prebaci na full screen, stisnem backspace da obrišem on oćera kompjuter u stand by, udarim space on kuca ž....
Onda sam tako krvnički opizdio po tastaturi da sam je prepolovio. Bukvalno. Pri tom udarcu ćasa sa pola litre mlijeka i ko zna koliko pšeničnih pahuljica je polećela u vazduh i rasula se po vidokrugu. I po meni. Jedva sam ja to sprao sa sebe a gdje god pogledam na zid otkrijem novu fleku....
Не дозволи да те обузме тамна страна, млади падаване Скочко.
Pa kako iskuca sve to onda?
Telefon. Mobilni telefon. xD
Jebem ti Peperse i sve u pičku materinu! Neki blesavi rif mi se mota po glavi već sat vremena a ja ne mogu da provalim iz koje je njihove pesme (nije sigurno nijedna od ovih najpoznatijih vrste Kalifornikejšn i tako to). LOOOOOOOOOOOOOL! FALA KURCU JEBENOM!
http://www.youtube.com/watch?v=kS-YTlJZOl0
Da, mlogo je poznata ipak! xD
http://img213.imageshack.us/img213/5558/dsc00036yf.jpg
Imam ja još tastatura, nie Skočko svako. :D
Saće mi stigne još jedna. Uvijek imaj tastaturu u rezervi, i miša, naravno, pogotovo kad si kratkog fitilja, poput mene, jelte....
Стави то на лимундо, неко ће узети гарант, лоло.
Danas sam prvi put bila na saslušanju u sudu, kakvo je to sranje... Tako mi ode dan u Q... Pravda ne postoji!