Moram nekom da se izjadam :((

1. Uvijek imaj tastaturu u rezervi, i miša, naravno, pogotovo kad si kratkog fitilja, poput mene, jelte....

Ooooook..... I'm gonna back off veeeery slowly.... B)

2. Pravda ne postoji!

A šta si ti mislila, da postoji? Još pogotovu kod nas. :) To je u inostranstvu samo malo lepše upakovano i servirano, a ovde se ni ne trude. Slušaj lepo Peperse k'o ja i da te bole brige. olololool

3. Smorko, samo bez neglih pokreta i ne gledaj me u oči. :D

4. Hahahaha, to me podsetilo na komšijskog psa, patuljastog pinča koji mrzi muškarce, a i kod žena je rezervisan. Sa mnom se, na opšte zaprepašćenje iste sekunde sprijateljio, pa ja kažem: ''Pa, nije Bobi tako loš'', a vlasnica će: ''Pa nije ako ne vičeš.... I nisi muško... I ne gledaš ga u oči... I ne praviš nagle pokrete....'' :)))))
    Ti voliš te male kerove, a i ima taj pinč nekako ludački pogled, pravi tvoj duplikat. :P
    http://www.dolphinstreet.com/uploads/miniature-pinscher-upclose.jpg

5. Što manji ker to je luđi. Valjda ih drmaju kompleksi, šta li je xD

6. Mislim da je to. Napoleonov kompleks je jako (m)oćna stvar. ;)

7. Napoleonov kompleks je jako (m)oćna stvar. ;)

Oooo, ovo je tako istina.

8. Боље Вукајлија него Фејс. На Фејсу се углавном нађе нешто да ме изнервира, овде дођем и исмејем се као човек.

Naravno.Na Fejs ne idem godinu dana,mozda svaki drugi ili treci dan na minut ili dva cisto da proverim inbox.Uvek je bio leglo idiota,a kako vreme odmice ljudi su sve ziljaviji i ziljaviji i ja taj ziljj ne mogu podneti na fejsu,kakav crni fejs.

9. Kako vas žalim "jadnici". Koje muka vas pohode. Onaj se napio pa mu muka, ona ne može da se zaljubi, nekoga hejtovali. Ne kažem sad da treba da cijenite to što imate i slična klišee sranja, nego da treba kurac da vas boli za ono što nemate. Lik je ubio lika što radi u brzu hranu jer mu je ovaj pogriješio priloge. Samo se vi nervirajte.

10. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1025724/%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B+%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BE+%D0%B4%D0%B0+%D1%98%D0%B5+%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%BE+%D0%BC%D0%B0%D1%98%D0%BA%D1%83.html

jebote! tek danas sam provalio da je ovaj lik koji je zaklao svoju kevu u stvari moj nekadašnji ortak, i to bio baš kul lik,tek kad pročitah ime i prezime saznao sam ko je ustvari...nisam ga video 2 godine,a pojma nisam imo jebotebog da je to on!

11. Džoni, a lik je bio i prekul, veruj..pojma nisam imo da se navuko na pajdo šta već, odavno izgubih kontakt sa njim. a tek da je kadar za tako nešto? nevera i dalje.

12. znao sam da normalni ljudi prsavaju,ali ovoliko bas ono...a sta mislis o ovome sto negira,mozda i nije on kriv?

13. pojma neam, jes on bio ladovina lik, ali ne sumnjam da je imao neku svoju tamnu stranu. još od kad se navuko na pajdo,sve je moguće jebote.

14. Taj fazon,zna se koliko pajdomani idu daleko...ali ovo je bas bas daleko.

15. ja sam znao lika (znao, jer se predozirao nekim šitom što mu uvališe) koji je polio rođenu majku benzin i htio da je zapali kad mu je bilo frka za gudru. tako da ono, ništa neobično za očekivat od narkomana.

16. htio da je zapali kad mu je bilo frka za gudru.

NE moze da ti bude frka za gudru, nema ovisnika o gudrovini

17. znam pajdomana koji bije ljude po ulici za pare,prodaje stvari iz gajbe,krade itd da bi imao za pajdo,ali ovo...ovo je i za njih previse bas

18. eh, iam još jednu GROZOMORNU priču,al nije baš za javni forum..slično se desilo i pre par godina. samo verovali ili ne, još BRUTALNIJE. takođe sam znao likove...i takođe su bili teške narkomančine. ali ono,baš teške narkomančine.

19. denisx-e,gudra je sleng za drogu,bilo koju,kokain,heroin,bilo sta

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.