Moram nekom da se izjadam :((

1. :) То је тачно, него смор је нпр. ови моји другари истриповали да је она добра пичка јер их је буквално она УБЕДИЛА у то својом шљаштећом нападном појавом, а има 800 бољих риба него су онако штековане, не виде се од таквих наказа.
    а ово

pobogu, ljudi, izgled bi trebalo da bude poslednji na listi prioriteta.

је за оне који оће се жене или да воде девојчице на оперу и у ресторане, а не за оне који оће да јебу.

2. жене су далеко више склоне просеравању типа да им је битније зна ли баја да цитира превера, црта портрете на киши и буде духовитији бар од јове радовановића од тога како изгледа па макар био и распали шиптар док су мушкраци плитка стока(што и јесу реално злоло) желећи да испадну дубље и тако то. АЛИ ЏАБЕ, све док вам не буде потпуно свеједно да ли тип који ће да вас јебе изгледа као квазимодо или аполон немате право да глумите моралну или какву већ супериорност над мушкарцима по том питању јер је лицемерно. начи никад.

кобјаснијо победијо и остали јо.

3. ovi moji sa grupe, kada smo slučajno upali na predavanje psihologa su bili u fazonu :balave, pade im oči na patos: "jbtee, što nismo ovo upisali.." :D

inače..

је за оне који оће се жене или да воде девојчице на оперу и у ресторане, а не за оне који оће да јебу.

pa nećeš u facu da je jebeš.
    naime, ovo govorim za muškarce, ali svakako važi i za ribe.
    ukoliko je neki lik duhovit, keršme, pametan, naravno da je bolji u krevetu od nekog tupavog bred pita.
    čru stori.

4. ovi moji sa grupe, kada smo slučajno upali na predavanje psihologa su bili u fazonu :balave, pade im oči na patos: "jbtee, što nismo ovo upisali.." :D

Јао, шта бих ја требао да кажем са оним полу женама горе...

pa nećeš u facu da je jebeš.
    naime, ovo govorim za muškarce, ali svakako važi i za ribe.
    ukoliko je neki lik duhovit, keršme, pametan, naravno da je bolji u krevetu od nekog tupavog bred pita.
    čru stori.

Па пре ћу у фацу него у духовитост :))
    ал пази, јес женама битније ови нефизички аспекти, мисим изглед је никаква гаранција за секс, али мушкарцима, сваком нормалном ко оће да бебуца занима га само, али само изглед, а за оно, рилејшншип је друга прича.

5. Muči me stomak, muka mi je. :( Što moram da pijem antibiotike, što??? Zar nema neka injekcija posle koje će da mi bude bolje i izleči boljku?!

6. "pa nećeš u facu da je jebeš"
    Ko kaže da nisam, običan seks je bre dosadan facijaliti je zakon!
    Nego da dodam najveću tajnu nad tajnama u vezi žena:
    SVE ŽENE GUBE NEVINOST SA SATANOM!

7. Не може Вучице, не може.
    И мене боли уд већ пар недеља и ћутим. Срамота ме овде да се жалим, ће неко да се подсмева.

8. И мене боли уд већ пар недеља и ћутим. Срамота ме овде да се жалим, ће неко да се подсмева.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

9. Au Mur, nije to dobro... lololo

10. Moram nekome da sisam i blajvam

Наааајннннн, прећерасте.

11. Čuj, ružna cura.... Sve su žene lijepe, nema ružne žene, samo manje lijepe i više lijepe.

12. Al' zato imam normalan krvni pritisak.

13. Nemam wc papira.

У травицу.

14. Samo peder može da reče da su sve žene lijepe i da nema ni jedna ružna, pa ni po ponašanju.

15. У травицу.

Mrzi me da izlazim iz zgrade.

16. Maksimilijan, iskoristi novine :)

17. Pa ne mogu duvati nos novinama, pa da mi ostane olovo po sluzokozi :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.