I još da kažem, nevinost je precenjena, to je go kurac. Što reče Bili Konoli dajte mi dve raspale kurobeštijčine pre nego 47 devica. Nevinoća je vnugo.
Ovo je već u području mitologije:) Ja stojim pri tome da izgled (čak ni samopouzdanje) nema veze s količinom pičke koja se daje. Koliko voliš lika, toliko mu i daješ. Tako je jednostavno.
pobogu, ljudi, izgled bi trebalo da bude poslednji na listi prioriteta.
možda je ta neka, žnaru riba, dojajan lik, pametna, interesantna, njemu sexipilna, lepo kuva, lepo priča. oseća se prijanto u njenom društvu.
Mm, ja mislim da je to logično, koliko ti se sviđa neko=toliko želiš da ga jebeš. Ako zanemarimo kurve i uključimo seksualnu frustriranost (u pozitivnom smislu), to bi bilo otprilike ta računica.
Mm, ja mislim da je to logično, koliko ti se sviđa neko=toliko želiš da ga jebeš. Ako zanemarimo kurve i uključimo seksualnu frustriranost (u pozitivnom smislu), to bi bilo otprilike ta računica.
Sa ovim mogu da se slozim, ali ovo
Ja stojim pri tome da izgled (čak ni samopouzdanje) nema veze s količinom pičke koja se daje
Mislim da nije istina. Izgled i samopouzdanje itekako imaju veze sa kolicinom picke koju dobijas.
повратио сам по тастатури кад сам прочито ово што пише испод аватара овом налогу који се зове Месецка. Али толико сам обилно повратијо да прсте не видим у количини повраћотине испод које се налазе типке тастатуре. Срећом па знам слепо да куцам
Добро релативно је то, али није баш толико релативно
Ал наш ко ми сад паде на памет каци рекла гроб који трипује... `Наш ону са факса плаву угљенисану у розе циганштуру ону шо се понаша ко дае нека преопасна чка? Е та.
možda je ta neka, žnaru riba, dojajan lik, pametna, interesantna, njemu sexipilna, lepo kuva, lepo priča. oseća se prijanto u njenom društvu.
ne ukapirate džabe vam tol'ko palamuđenje...
i vodite računa, zavist je zajebana stvar.
nije bitno čime se baviš, da li si gradska šmizla ili provincijalka, da lis i ambiciozna ili domaćinski nastrojena, izgled ponajmanje, ovo za nevinost neću ni da komentarišem...
kol'ko ja znam muškarcima je ubedljivo najgore skidanje đane i od toga svi beže, možda u nekim zabačenim selima Rumunije važi ta ideologija..
bitno je kakav si čovek. da nisi opsesivna ljubomorna kučka koja će džigericu da mu žvaće svaki dan. a one "najbolje ribe" sa krečom šminke na sebi, obično su teške kompleksašice koje muškarcu ne dozvoljavaju da diše.
ete, to vam je ono što ja godinama slušam od svoja dva brata, nekoliko najboljih drugova, dečka, komšija, kolega sa faksa i koega na poslu. i svi su potpuno složni po tom pitanju. I naravno da je seks bogotac.
I još da kažem, nevinost je precenjena, to je go kurac. Što reče Bili Konoli dajte mi dve raspale kurobeštijčine pre nego 47 devica. Nevinoća je vnugo.
Pa, i ne bas.
Vi žene svakako imate različita mišljenja i međusobno,a kamoli od nas muških. Ko će vas razumeti na prvu,jebemliga.
Jok, kontamo se mi. Samo malo da razjasnimo ko je šta hteo da kaže. lolo
A vi muški, posebna priča. Druga planeta.
Ma kontate se međusobno,ali opet imate toliko različita mišljenja,na to sam mislio.
Sa ovim mogu da se slozim, ali ovo
Mislim da nije istina. Izgled i samopouzdanje itekako imaju veze sa kolicinom picke koju dobijas.
Pa i treba da imamo različita mišljenja. Da nije tako, sve bi devojke bile iste. lolo
Mislila sam njen izgled i njeno samopouzdanje i količina pičke koju daje, ne tvoj.
edit:ono, mislila sam da se podrazumeva da muškarci pičku nemaju i samim tim da je ne daju
повратио сам по тастатури кад сам прочито ово што пише испод аватара овом налогу који се зове Месецка. Али толико сам обилно повратијо да прсте не видим у количини повраћотине испод које се налазе типке тастатуре. Срећом па знам слепо да куцам
edit:ono, mislila sam da se podrazumeva da muškarci pičku nemaju i samim tim da je ne daju
Ok onda, nismo se razumeli.
Ладно је избрисала! Ало девојтцхитзе, дај постави опет таман да ми потера онај алкохол од синоћ да се прочистим мало хаха
more, ič mi se ne dopadaju vaša pisanija. jerbo je neka riba nekom skrnava, a nekome ista bog'nja afrodita.
neki grob za sebe često misli da je mis juniverzuma.
relativno je to!
pravda za ružne ribe!
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50352_180469808640756_1419066_n.jpg
али ладно!
Добро релативно је то, али није баш толико релативно
Ал наш ко ми сад паде на памет каци рекла гроб који трипује... `Наш ону са факса плаву угљенисану у розе циганштуру ону шо се понаша ко дае нека преопасна чка? Е та.
ne znam, davide, sa koje je ta godine? :D
do god ovo
ne ukapirate džabe vam tol'ko palamuđenje...
i vodite računa, zavist je zajebana stvar.
nije bitno čime se baviš, da li si gradska šmizla ili provincijalka, da lis i ambiciozna ili domaćinski nastrojena, izgled ponajmanje, ovo za nevinost neću ni da komentarišem...
kol'ko ja znam muškarcima je ubedljivo najgore skidanje đane i od toga svi beže, možda u nekim zabačenim selima Rumunije važi ta ideologija..
bitno je kakav si čovek. da nisi opsesivna ljubomorna kučka koja će džigericu da mu žvaće svaki dan. a one "najbolje ribe" sa krečom šminke na sebi, obično su teške kompleksašice koje muškarcu ne dozvoljavaju da diše.
ete, to vam je ono što ja godinama slušam od svoja dva brata, nekoliko najboljih drugova, dečka, komšija, kolega sa faksa i koega na poslu. i svi su potpuno složni po tom pitanju. I naravno da je seks bogotac.
Фазон 1. или 2. ту је по 1. спрату се креће, није важно, да си је видела запамтила би је сто посто колко је нереална.
liblet kobjasnija.
davide, psihologija, a i pedagogija pride, jesu smerovi koji su iznedrili prepičke, ali opet.. u svakom žitu ima kukolja :D