Moram nekom da se izjadam :((

1. fendere ja sad tek ukapirala ko si:)
    ja smatram da treba da bude mnogo muškaraca koji će birati žene samo po izgledu jer ima i mnogo žena koje muškarce biraju po izgledu, količini para i autu koji voze. svi se vi lepo parite i razmnožavajte i uživajte u svojoj površnosti:)
    i ja ne znam odakle (a učinilo mi se, ako grešim ispravite me) ideja da lepa cura ne može da bude i inteligentna i načinatana, npr? mada ja nisam ni o tome pričala nego o karakteru, al' nebitno je to.
    na kraju ništa od ovoga nema veze, neko se sa nekim sretne i nešto bude, neko se ne sretne ili ništa ne bude, kada bi se sve moglo konttolisati spoljašnjim objektivnim faktorima, to ne bi bio život nego eksperiment. i ne očekujem da svi ovo shvate.

2. Зашто сам циничан? Зато што сам увидео тек кад сам се приближио тридесетој да је оно што ми у животу треба су добре сисе и дупе код девојке, односно само изглед. Што би ми сад било битно било шта друго кад друге не интересује какав сам као особа већ само ко сам и шта сам. Ја овде не видим нигде цинизам.

Štaznam, svako do tridesete pojede govno bar nekoliko puta, ču pojede, mnogi se siti najedu a posle i nastave da se najedaju (khm, khm) pa opet ne gube veru u uzvišena osećanja i ne tvrde da su srž muško-ženskih odnosa seks, prcačina i jebanje. To tako treba, da je seks odgovor na sve pa majku mu bilo bi suviše jednostavno, ne bi toliki mudraci glave lupali oko "večnog pitanja ljubavi, seksa i svega ostalog".

p.s. To se ja malo šalim za velike sise, tražim samo da žena dobro kuva jer joj je mesto u kuhinji, jelte.

3. grujane, za kuvanje se slažem:) gde ćeš topli dom bez domaće kuhinje.. a koja me sad napljuje, baš me briga. moje dete će da odrasta u toplom domu a ne hladnoj vili;)
    a realno, to za sise je prirodno, nagoni, instinkti i taj rad:)

4. Realno, žena nema šta da traži u kuhinji. Svi veliki majstori kuhinje su muškarci. A za sise se slažem - nek su i najmanje, ali su barem na ženi...

5. a realno, to za sise je prirodno, nagoni, instinkti i taj rad:)

E to, Liblet, nagoni :)
    Ko da znaš da sam oduvek štovao mleko... sad još i više, kao buffer za rakiju.

6. ahhaa..bruse, moja najveća rasprava sa dečkom je upravo oko kuhinje..teram ja njega, tera on mene..obično nađemo kompromis u vidu vrste jela. divljač i ozbiljnije mesište je njegovo, ostalo moje:)
    grujane, poznato mi to mnogo..:)kao da slušam od još nekog;)

7. Ау Лено, баш гадна ситуација.
    Кад смо код тога, никад не причамо како смо ми некад испали сисе, глупо је то, а увек нешто нас јадне и наивне зајебу! Ево, сад сам ја бесан зато што смо сви говна! И ја!

8. Šta znam, svako do tridesete pojede govno bar nekoliko puta, ču pojede, mnogi se siti najedu a posle i nastave da se najedaju (khm, khm) pa opet ne gube veru u uzvišena osećanja i ne tvrde da su srž muško-ženskih odnosa seks, prcačina i jebanje.

Јбг, нешто више нисам оптимиста. Снови о топлом дому су ми одавно распршени, а опет немам намеру да правим децу тек да би их имао. Лепо је то што ти још имаш веру у љубав, ја не. 'Ајде да су ме у животу разочарале неке нафуране спонзоруше па да ми човек каже да само јурим спонзоруше, а нисам спонзор. Мене су разочарале особе за које сам био убеђен да нису по природи формалисти и материјалисти, а испало је да јесу.

To tako treba, da je seks odgovor na sve pa majku mu bilo bi suviše jednostavno

Па најједноставније ствари често делују најкомпликованије.

9. Okamova oštrica - najjednostavnije rešenje je obično i najtačnije :)

10. Мурињо, можда ја и јесам био некад сиса, сигурно јесам, ал' овако нешто никад не бих урадио.

11. Јбг, нешто више нисам оптимиста. Снови о топлом дому су ми одавно распршени, а опет немам намеру да правим децу тек да би их имао. Лепо је то што ти још имаш веру у љубав, ја не. 'Ајде да су ме у животу разочарале неке нафуране спонзоруше па да ми човек каже да само јурим спонзоруше, а нисам спонзор. Мене су разочарале особе за које сам био убеђен да нису по природи формалисти и материјалисти, а испало је да јесу.

Ma jebeš snove, što je jednom izvalio moj pajtaš "jedno su želje, drugo su pusti snovi" a nije ni sanjao koliko je u pravu. Ne rekoh ni da ja imam neke vizije cvetnih poljana i belih čaršava koji se suše na povetarcu nego eto, ima ih koji imaju i to je lepo. Ja samo čvrsto verujem u svoj duševni mir, koji ću nadam se da održim ako me splet okolnosti baš ne nagna na neko veliko sranje, i to je takođe lepo, valjda.

A ono, razočaranje kojem si se nadao i nije razočaranje. Ajd kad si već pomenuo zapitam se i ja nekad zašto me neka na opšti utisak prevejana ~starleta~ ne razočara na drugu stranu i ispadne čovek umesto lutke. Kosmička ravnoteža je kojekude izgubljena odavno.

12. Сад сам дошао из биоскопа, гледао сам ''Џек и Џил''. Сад се сигурно питате ''који ти је курац Фацо, зар не знаш да је сваки нови филм Адама Сендлера све глупљи и глупљи?!'' Разумијем вас, нисам ни ја од јуче, ал' мала хтјела погледати па се морала кнедла прогутати. Знате како то иде... Не знате? Одлично, то значи да нисте папуча ко ја. Шта ћу, бар сам лијеп ко слика. Углавном, погледам ја ту говнушину уз неколико добро потиснутих транфера блама дубоко у себе да малој не покварим угођај. Гарант је и она сконтала да се зајебала, ал' неће женско да покаже да није била у праву, па то ти је.... Кад смо устајали, кажем јој један прејак фол (а ја наравно имам фолова какве нико нема): ''Супер добре шеге бјеше, могли смо до мене да упалимо Курсаџије и наставимо талас добра смијања...'' Нека треба из позадине сконта мој фол, распали се смијати, а мени драго. Драго и њој што сам тако лијеп, а хумористичан приде. Успут сретнемо групицу раздраганих циганчица, једна је носила вјенчаницу. Није битно за ову причу, ал' ето чисто детаљ.
    Послије који минут чујем неки милозвук, наоштрим уво мало боље а оно три баје ОВОЛИКО одврнуле Жарета и Гоција у голфу 4, пјесма ''Прелџија је то''. Избацили кракове кроз прозор и шиз. А мени нешто годра, пошто сам и сам вр'овац.
    Тако да вече није било тотална пропаст, јер је било романтике, мажења, прелџија итд. Али, НИПОШТО немојте гледати горепоменути филм.

13. Е баш оћу. Бануј ме ко смеш!

14. De, brate vr'ovac, reci jel Sendler nosio židovsku kapicu, bar u jednoj sceni?

15. Liblet
    fendere ja sad tek ukapirala ko si:)
    ja smatram da treba da bude mnogo muškaraca koji će birati žene samo po izgledu jer ima i mnogo žena koje muškarce biraju po izgledu, količini para i autu koji voze. svi se vi lepo parite i razmnožavajte i uživajte u svojoj površnosti:)
    i ja ne znam odakle (a učinilo mi se, ako grešim ispravite me) ideja da lepa cura ne može da bude i inteligentna i načinatana, npr? mada ja nisam ni o tome pričala nego o karakteru, al' nebitno je to.

А зашто ја да претерујем у анализирању других, ако су други према мени површни. Што бих ја пружао шансу људима да их упознам, ако други не желе да пруже себи ту шансу и да ме упознају.

Видиш, та твоје прича ми је јако позната. Ви, жене, стално осуђујете површност, а саме сте површне. Не говорим ја о нечијој интелигенцији, јер није свака лепа девојка глупа, мислим пре свега на образовање и речник, али мало ми је мука од оних које причају о романтици и љубави, а само се ложе на празноглаве фенсере. Може та да буде она најгора зиљавуша, може најнафуранија рибетина, може да буде ограничена као тараба, може да буде геније, углавном вам је ипак на крају битна спољна фасада и фолирање неког лика о амбициозности, добро плаћеном послу, високом статусу у друштву.

А можда је и боље да будем површан. Мање ће да ме боли, тј. мање ћу бити разочаран.

16. De, brate vr'ovac, reci jel Sendler nosio židovsku kapicu, bar u jednoj sceni?

Није, ал' је у једној поменуо мексиканцу, свом будућем загонџији (Сендлер глуми и своју сестру близнакињу), да ће ако се узму овај мученик морати прећи на Јудаизам.

17. Разумијем вас, нисам ни ја од јуче, ал' мала хтјела погледати па се морала кнедла прогутати

За оне који га нису срели, Фаца је заправо ок лик, не судите према његовом коментару!
    :)))

18. Ma čim je reko da je vrovac, nema dalje.

19. JEBO TE malopre sam ustao...ne gine mi jos jedna nolajferska noc...a obecao sam s jaranom sutra rano u muvanje nekije treba... gad dejmn

20. sinoć me brat natjera da gledam neku japansku hororčinu i nisam se toliko uplašila sinoć, međutim, večeras se vraćam sa gajbe neke i silazim sa 5 sprata, a ne radi svijetlo, mrakača mrkla, tel kao nešto svijetluca, al opet mrakača.... dok sam sišla sa 5og sprata, glava me od straha zabolila jer sam samo čekala da neko japansko djete izađe iz mraka i ubije me na 5 načina :DDD

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.