Vidiš nemam ni ja sanke, a gledam deci danas džabe što ih imaju, umesto da se sankaju sede kući i prave ziljave postere.
Pričali mi, imao tri godine ili nešto tako a u mom kraju znao sneg do krova da zapata. Posadiše me tako prvi put na sanke umotanijeg od eskima i pustiše niz brdo, ja fala bogu pojma nisam imao da kočim i šta ću nego nizbrdo sve dok nisam udario u neki smet i nabio se u sneg glavačke tako da sam samo nogama mogao da mrdam kao u crtanom filmu. Tu se rodila moja velika ljubav prema zimskim sportovima.
Грујане, рекла бих да си у праву. Пролазим јучер кроз крај, знам да има клинаца али нигде никог на улици. Тек ме једно дете спуцало грудвом. Мученик, нема кога. И ако је. И ја сам њега.
ењеми, ја одох а ти се зезај на интернетима. Јави се кад купиш санке. :)
А што брате Еди да не? Тако си савршен за бан. х))
Брате, имам исти проблем...
Ајд са мном на Златиборе питај Тару, па да узнајмимо.
A ja nemam sneg. 'ću ti pozajmim sanke. lolo
Оћу Џафтаро, само ми пошаљи детаље и идемо одма', што би се рекло.
Ти дођи, чекаћу те. Имам зелени скафандер.
nemam pljuge
Žicaj se od svih redom ko ja:)
Џаф, ја немам скафандер. :(
Е, јеб'о га ти! Како онда мислиш на снега? Немаш ни чизме, ни рукавице, ништа. Јадај се ти, имаш материјала.
Vidiš nemam ni ja sanke, a gledam deci danas džabe što ih imaju, umesto da se sankaju sede kući i prave ziljave postere.
Pričali mi, imao tri godine ili nešto tako a u mom kraju znao sneg do krova da zapata. Posadiše me tako prvi put na sanke umotanijeg od eskima i pustiše niz brdo, ja fala bogu pojma nisam imao da kočim i šta ću nego nizbrdo sve dok nisam udario u neki smet i nabio se u sneg glavačke tako da sam samo nogama mogao da mrdam kao u crtanom filmu. Tu se rodila moja velika ljubav prema zimskim sportovima.
Ma da,od caleta cu uzeti koju...ako ima.Ako nema idem do komsiji,a mrzi me...
Ја нисам имао вере у НОВАКА на 5:5, 40:15 у трећем сету. :( Нека ми опрости господ Бог. Хвала светом Сави што имамо среће.
Али имам велико срце!
Tako ti je to, kad imaš srce ne možeš da imaš gaće.
Грујане, рекла бих да си у праву. Пролазим јучер кроз крај, знам да има клинаца али нигде никог на улици. Тек ме једно дете спуцало грудвом. Мученик, нема кога. И ако је. И ја сам њега.
ењеми, ја одох а ти се зезај на интернетима. Јави се кад купиш санке. :)
grujan je old skul humor
kako ste vi buržuji nesnalažljivi jebote...
http://vukajlija.com/sankanje-za-siromasne
Пиша ми се, не могу да устанем, зато што сам Црногорчина и потенцијални нолајфер
http://www.thispay.com/catalog/images/uploads/0611D90110Lb.jpg
Nato, isplači se, znaš kako vele, ko plače manje će da piša.