Moram nekom da se izjadam :((

1. u ribaru vazda guzva ka uprkno.

2. a mi zasjele u pola 9..zlooo

3. Jebe me kafa... Loše leži u želucu a navikao sam se da je pijem... Užas jedan mali...

4. Rikno sam.
    Sanjao sam da ću poginuti kao oficir u nekom ratu Srba protivu ostatka svijeta.

Da li je moguće da sam toliko prsnuo?

5. ribar...jebote...kad vidim onog usukanog šankera propadne mi izlazak obavezno

6. skočko, kaj ti je u posljednje vrijeme jbt?
    jesi pod stresom nekim il šta?
    joj, taj šanker je taaaako iritantan, božetipomozi

7. Скочимише у којој си дивизији био?
    ЕДИТ: Могуће је да си толко прсо. Ја одавно сањам сулуде ствари.

8. ja kada sam isao tamo,bio je cika pera.sanker starog kova,alkohol'car k'o i ja,al pravi ugostitelj.ima onaj drugi,onaj nosati.taj mu je sin.sada ako se nesto promenilo...poslednjih par puta kada sam prolazio,unutra neki ficfirici piju pivo,pa posle sa 200 dinara na jedno malo u laze teleckog.

9. Nisam pod štresom, nikad mi bolje nije bilo.

10. možda ti je čudno što ti je sve trenutno savršeno, pa snovima nadomještaš to, tj. mora neki dobro-loše balans da postoji. :D
    čvore, mislim da mu je ovaj sin :D

11. preko dana furaju i konobaricu.koliko je zajecarsko tamo?

12. Aj što jebe al što uši zavrće....

13. Jel kapirate vi da ko dođe na temu dođe da ga Vidra jebe do smrti?

14. VIDRO JEBI ME DO SMRTI.

15. Vidro da ti se požalim, malo se osećam usamljeno u ljubavnom da ne kažem seksualnom smislu, tj ima mi se devojka da se volimo, da budemo u dugoj vezi i da ja budem papučar.

16. Vidro da ti se požalim, malo se osećam usamljeno u ljubavnom da ne kažem seksualnom smislu, tj ima mi se devojka da se volimo, da budemo u dugoj vezi i da ja budem papučar.

+1

17. e, zaječarsko je stotka, al je gadno jbg
    imam kurac, pa ako hoćete da vas jebem, moraćete da se sagnete, it's your choice.

18. Vidro, pašću iz ruskog :(

19. Vidro, treba da radim nešto za fax, a nikako nemam volje.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.