Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
haah e to punjač, viš kako znaš LOL
Za godinu dana sam potrošio 17 280 dinara na cigarete, računajući samo ove koje redovno pušim. Ako uzmem u obzir onu pauzu od 2 meseca, pušio sam samo 10 meseci. 97 paklica. 9,7 paklica u mesecu. Što znači da mi jedna paklica traje 3 dana. U poslednje vreme jedva i dan, ali eto, bilo je vremena kada je trajala više. 97 paklica. 1 940 cigareta... Opet, samo jednog brenda. Bilo je tu još, ali držimo se statistike samo za ovo. 19 400 miligrama katrana. 1 746 miligrama nikotina. 19 400 miligrama ugljenmonoksida.
Samo.
Ма и ја кажем... х) Стока бре размажена!
Пуњач, то је сигурно добитна комбинација! х)
Enemi, ajd neki vops da padne sledece nedelje, taman da se dogovorimo oko fk Vukajlije, aaaa? :)
enemi, ne idi, on je manijak, ja više nisam ista :(
cigarete
Za te pare si mogao da kupiš Kaizena.
Од толико катрана био би сјајан за асфалт. х)
Важи Реме, негде после сријееде, да утаначимо тактику! ;) Само ми се јави на пвт.
Нема везе и ја сам х))
xexe to je pošalica. ja sam VEĆI manijak no ON! LOL
Могли би и такмичење направити! х)
Или да правимо заједничке акције, типа посматрамо парове на калишу, или шетамо у мантилима и тако то... хД
Oh bože pročitam LickItGood i pomislim da je ona što je izvodila onoj POLUEROCKI ples s prethodnih strana.
:jest tebi dosadno danas:
često :/
Moram Nekom Da Se Izjedem
Odo...
Kako sam se ispalio. Prebacim na prvi vidim poceo "Kumasin 1". Ja reko' do jaja, nisam odavno gledo. Kad kurac, pustili samo insert u nekom glupom kvizu sa onim majmunom Dejanom Pantelicem.
Vi's, nisam razmisljala u tom pravcu :P
To je to, gotovo, nema dalje!
Enemi, povuci rec!
Докажи супротно! :РР
Soul, on sedi na 2 stolice!
pozdrav
Enemi, sto bih ti dokazivala?
Forget? Znaci, mi smo sestre po suzama lolo?
Па да бих повукао реч. :Р