U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa, moja drugarica je dve popila ove godine, a baš su joj se đali ti momci i oko njih se dugo trudila, ali jbg... Na kraju je našla lika koji joj se đa i ona njemu. Sve dođe na svoje mesto. :)
ma budala, saban, kreten..ne zna sta propusta...
bice mu zao
Ma da, docice neki drugi, ne brinem ja :)
Hvala javio, bas si srce. :)
Mesecka, onda me razumes. :)
šta vam je devojke, pa jel znate kolko ih još ima...spavallice, on je na gubitku.
hahaha korparke! :)
Haha, viđ ovog š'o je bezobrazan. :)
Ja sam mislila da se to ne dešava, to da devojke dobiju korpu... A onda se i meni to desilo, i to ne jednom... Eee, a kažu da žene ne znaju šta hoće, kakav stereotip...
Ja to odmila. :)
korparke! hahahha, ako :) pa kazem ja, malo sale, nije na odmet :) nisam ni ocekivala da svi kazu nesto tipa, ma ne zna sta propusta i to :)
Ma kad i jesmo korpatorke, nek nas i zovu tako. lololo
Upravo pošla da napišem. Problem je u njima, a ne u nama. Mi savršeno znamo šta hoćemo, i kad njima to kažemo, oni se uplaše i povuku. Onda mi popijemo korpu, ni krive ni dužne.
istina.uplase se, bice da je to. mada, za ovo moje sam i ja delom kriva, nasla nekog smotanog svedjanina :D
Popila sam korpu :) Rekla jednom decku da mi se svidja, on me na finjaka odbio :) Eto, malo sale na sopstven racun nije na odmet. :)
'Ајд' сад! На фињака? Па то ви радите, а не ми. Ми кад дајемо корпу то радимо порпилично брутално и сурово, а не на фињака. Код нас нема: ''Хајде да будемо пријатељи!'', већ се све своди на: Јеб'о бих те! (Можда се и заљубим у тебе!)'' и ''Нећу те јебати! (Не бих те јеб'о па да ми плате!)''
Извините, девојке, што сам мало избанализовао ствари, и сам сам у много пута извисио, добијао сам корпи толико да бих могао да их продајем и зарадим солидне паре, па зато сад делим девојке на оне које бих да повалим и оне које не бих. Мало сам престао да верујем у искрену љубав. Превише сам се у животу заљубљивао у неке које не знају шта хоће.
Није тачно. Проблем је у девојкама. Ми, момци савршено знамо какве девојке хоћемо да женимо, тј. да имамо везу са њима, какве хоћемо само за секс, а какве не желимо ни за секс, а код вас није тако. Ви сте те које умислите неког лика у својим главама па кад налетите на првог који вам се учини да је насличнији том ГОСПОДИНУ САВРШЕНОМ, онда кренете да га опседате као да је једини на свету. А ако вам не успе, онда су вам сви мушкарци исти.
Мушкарци се плаше везивања више него жене и то је чињеница. Кад неки дечко каже некој девојци да му се свиђа, тад код девојке може да се јави само дилема да ли он жели озбиљну везу или само провод, али и то може да утврди на основу његовог понашања. А с друге стране, кад девојка каже неком дечку да јој се свиђа, њему одмах у глави пада на памет да је ова испланирала да се уда за њега и да га веже за сва времена и зато се дешава да он побегне главом без обзира иако му се можда та девојка и помало свиђа.
Eto ti ga sad, mi krivi. Nije problem u tome, da vi ne znate šta hoćete. Znate vi. Ali to što oćete, ne može! :)
kako je čovek objasnijo. isto generalizovao, ali objasnijo!
ijuuu, mozda je zaista ovo u pitanju... hahahha, ali , to nema veze sa istinom...bar u mom trenutnom slucaju.
to nema veze s vezom...svaka gleda samo da se uda? ma da, važi...kakve seve gluposti mogu ovde da se pročitaju...
http://s9.postimage.org/vricvpt3h/untitled121nfc81.jpg
to nema veze s vezom...svaka gleda samo da se uda? ma da, važi...kakve seve gluposti mogu ovde da se pročitaju...
Ја не пишем глупости, већ непобитне чињенице. Жене много више планирају него мушкарци, и то не само у вези, већ свим сегментима мушко-женских односа и то је непобитна чињеница, а не глупост. Тачка.