Moram nekom da se izjadam :((

1. Evo me, ne mogu da zaspim... :)

Tebi je to čudno, i meni je, iskreno, ali dešava se... Nekad je u pitanju ljubav, nekad materijalna sigurnost, svega ima...

Iz ovoga zaključujemo da je tvoja devojka mlađa od tebe najviše 2 godine, m? :))

2. No starice, moja slatka majko!
    Brzo trči dvoru bijelome,
    Pa mi steri mekanu postelju,
    Ni dugačku ni vrlo široku,
    Jer ti dugo bolovati neću.

Ja sam noćas sanjao tako lepu devojku, da mi je prosto žao što sam se probudio. Eto tolko. Znate, ona čak i postoji.

3. Ja sam sanjala kosmodisk i sad me bole ledja.

4. Е сад... Да ли те боле леђа јер си сањала космодиск или си сањала космодиск јер те боле леђа...? Мајндфак, зар не!?!?!

5. Ja sam noćas sanjao tako lepu devojku, da mi je prosto žao što sam se probudio. Eto tolko. Znate, ona čak i postoji.

Aaaaw! :P Kolega se zaljubio :) :P

6. stojim kod novosadske Katedrale:u snu: i krećem da palim pljugu:mada ne znam otkud mi to, retko baš pripalim u pola godine: sve razmišljam ko bi mogao doći i onda vidim nju. Žurno bacam cigaretu, brinem se oko svog daha, a ona prilazi, stavlja mi ruku na rame, i blago stišće. Ja se odsekao, sve bih je pitao nešto i onda odvalim:
    -Otkud ti ovde?
    -Dolazim dosta često.
    Tu sam se skroz izgubio, ćutim, a rekao bih milion stvari. Kada ona razbija iluzije.
    -I kako si sada. Već tri meseca sam srećna sa dečkom, sjajno mi je.
    Ja se nudim da je otpratim akar do pozorišta, ona odbija, ali ipak krećemo zajedno i pričamo nešto........
    Sledeća scena novi san, sanjam kako se rvem sa nekom tetom po krevetu, pa mirim sa nekom sojkom, pa mirim sa ortakom i opet palim pljuge...

7. ja se umalo nisam par puta onesvestila jutros oko 4 kaCam se probudila jerbo me je sve bolelo.
    jebem ti zdravlje.

8. Е бре како сте килави, кад цео дан бленете у ту кутију и не видите зрака!!! :искашљава плућа:

9. Е сад... Да ли те боле леђа јер си сањала космодиск или си сањала космодиск јер те боле леђа...? Мајндфак, зар не!?!?!

Ne, naknadno je došlo do bola. Što znači da je sve to propaganda, da nije istina i da vlada suv lopov i hokštapler. :))

10. Е бре како сте килави, кад цео дан бленете у ту кутију и не видите зрака!!! :искашљава плућа:

Ja vidim zraka, udišem vazduh punim plućima samo provirim kroz prozor. :)

11. Zanimljivo je činjenjica kako privatnici kod kojih radiš za minimalac u pauzi između predavanja i vikendom nađu za shodno da kad ti najviše trebaju pare kažu "i ja sam u dugovima, pozajmio od mame", a pet puta na dan prođu autom pored tvoje zgrade. Da popizdiš......

12. Ја, брате, не бих могао да излазим са ђевојком тако, ето, замисли ја коњ од 20 година имам ђевојку млађу 5 година која је тек почела у средњу... како? :)
    Завршила основну тек, а ја гад ишлифовани, све знам, мангуп, а она нема појма о животу...

Није то ништа. Био сам 3. средње школе кад је један лик, један од тада најопаснијих у граду, који је тад имао 20 година, шетао је клинку од 14 година која је била, дакле, још у основној (8. разред). И то је, бре, била ВЕЗА! Уврнуто тотално.

Све у свему, једно је кад је девојка средњошколка, а друго кад је студенткиња. Ипак је разлика велика. Зато није исто кад нпр. неко има 22-23 године и шета клинку од 16-17 година и кад неко има 30, а шета девојку од 21-22 године.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Не знам да ли је за јадање, али већ пар дана имам чудне снове који поприлично дуго трају, као да ми се на један сан, наставља други, а све су у питању неке уврнуте ствари. Нису ни грозни, нису ни влажни, само тотално безвезни снови.

13. Био сам 3. средње школе кад је један лик, један од тада најопаснијих у граду, који је тад имао 20 година, шетао је клинку од 14 година која је била, дакле, још у основној (8. разред). И то је, бре, била ВЕЗА! Уврнуто тотално.

Zato ja furam devojke starije 2-3 godine od mene, ko spava s decom budi se upišan.

14. Није то ништа. Био сам 3. средње школе кад је један лик, један од тада најопаснијих у граду, који је тад имао 20 година, шетао је клинку од 14 година која је била, дакле, још у основној (8. разред). И то је, бре, била ВЕЗА! Уврнуто тотално.

U moje vreme se furalo sa svojim vršnjacima. Strašno šta sad klinke rade.

15. moja ortakinja se smuvala sa mladiceeeem od 31 godinu kad je ona imala 16. još su zajedno. sick sick. lože lock

16. U moje vreme se furalo sa svojim vršnjacima. Strašno šta sad klinke rade.

Ово што сам написао се дешавало 2000. године, дакле, одмах после бомбардовања. А и што се чудите? Па погледајте колико се девојака од 24-25 година удају за по 20 година старије од себе, а страшно вам је кад је разлика око 7-8 година.

17. a realno, koga briga, važnaaa je ljubaaaaaaaaaav i novci. ali ljubaaaaaaaaav

18. Moja drugarica je rasturila brak, smuvala se sa likom koji je 17 godina stariji od nje i ima troje dece... A sećam svoje osnovne, sve su se palile na likove koje su 4-5 godini stariji od njih, ali je retko koja bila sa njima, a ovo danas....

19. Па да нема мушких који хоће да буду са клинкама, не би се клинке ни ложиле толико на старије. Само су вам жемскиње криве!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.