Moram nekom da se izjadam :((

1. Biće štrudle, to je bitno, evo pozvani ste svi.

2. Dobar video! :-)

3. http://www.youtube.com/watch?v=OjbNq9fOO8Y
    Ja sam ovo tražio zadnjih 5-6 godina, i ukucam na YouTube danas najava programa na Rts-u, i bude drugi video.

4. Možda će zvučati glupo al mene je pogodilo... Tiče se jedne dobre kafane (bila pre dobra) i bili su kararani stolnjaci kako treba i bilo je dobro... Stviše ljudi belu mušemu, ajd ono, da se ne prlja.. I to nekako kad staviše dušmani staklo preko stola, preko stolnjaka i preko mušeme! Kad jedva to pretrpeh a ono večeras nije staklo nego plastika neka što igra ulogu! PA U KAKVOM OVO SVETU ŽIVIMO?!

5. Ништа боље од кафане са столњацима прогорелим цигаром. ♥

6. Jako sam osedio. Kosa mi se šareni. Više nisam crn nego siv, hheheheheh. Ma, šta me briga.

7. i ja samo sjedim mnogo. deda mi osjedio komplet kada je imao 39 godina, a ja imam njegovu kosu :D. još imam svijetle oči, to u kombinaciji sa sjedom kosom, pa ima da izgledam kao psiho :D

8. a ja imam njegovu kosu :D

Zmaju, šta će ti dedina kosa? :))))

9. Fuuuj, gde držiš dedinu kosuuuu?

10. napunio sam jastuk njome.

11. dok spavas na njemu vise ne hrces..

12. ja čuvam babine i dedine stidne dlake

13. čuvam ih i ja i ne dam nikom da ih dira, kako njih tako i njihove stidne dlake

14. ja cuvam babu i dedu.

davno umrli, a ti uzimaš i dalje penziju na njihovo ime?

15. ne,nego ih cuvam posto su stari,a ti imas bolesnu mastu.

16. Не смем да качим на смешне слике да ме не би генгбенговали, па ћу овде да се изјадам.

http://www.dodaj.rs/f/q/lk/2SKLnMdz/youcantfindfriends.png

17. опуштео можеш да окачиш на смјешне слике. ако те неко смара обрати се мени..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.