Moram nekom da se izjadam :((

1. Uf ovako. Imam devojku, ne preferiram da je varam šta znam nesto preterano. e sad ima tu neka klinka od skoro punoletna koja je nenormalno zaljubljena u mene. i izgleda opasno dobro zna situaciju da sam zauzet i to. Al ne jebe ona to 2 %, dolazi u vecernjim casovima kod mene leze mi u krevet i to, zezanje maximalno i ja je gotivim kao lika. Nikad mi nije palo na pamet da je sexualno zlostavim znam da je nevina inecu da je unesrecim jer nisam ja za nju jebes ga necu da je upropastim, treba da nadje nekog ko ce da joj da vise od penisa dvaes plus. I kapiram da sam ili dijabola sto je ne zategnem ko dzeki lanac ili jako dobra dusa jer kao zreliji od nje koja nema 2 grama mozga mislim njoj dobro vise od nje same. Ako modovi misle da je ovo za transfer blama nek slobodno prebace al ja se sad osecam nekako lakse da se razumemo.

2. Ko anđeo i đavo ste. Ne pomažete.

3. ja mislim da bih ja iskoristio priliku. problem što klinke brkaju seks i emocije, ako je zaljubljena u tebe ima da te proganja do te mjere dok ti ne sjebe vezu sa sadašnjom djevojkom i onda ćeš imati sjebanu vezu i klinku koja je zaljubljena u tebe ali ne i ti u nju.
    nekako je ipak bolje ostaviti mač u koricama :)

4. Uf ovako. Imam devojku, ne preferiram da je varam šta znam nesto preterano. e sad ima tu neka klinka od skoro punoletna koja je nenormalno zaljubljena u mene. i izgleda opasno dobro zna situaciju da sam zauzet i to. Al ne jebe ona to 2 %, dolazi u vecernjim casovima kod mene leze mi u krevet i to, zezanje maximalno i ja je gotivim kao lika. Nikad mi nije palo na pamet da je sexualno zlostavim znam da je nevina inecu da je unesrecim jer nisam ja za nju jebes ga necu da je upropastim, treba da nadje nekog ko ce da joj da vise od penisa dvaes plus. I kapiram da sam ili dijabola sto je ne zategnem ko dzeki lanac ili jako dobra dusa jer kao zreliji od nje koja nema 2 grama mozga mislim njoj dobro vise od nje same. Ako modovi misle da je ovo za transfer blama nek slobodno prebace al ja se sad osecam nekako lakse da se razumemo.

Jes ti ovo kopirao iz "Bravo" magazina? Šala mala! Evo moj odgovor bez zajebancije. Ne bi trebalo da je razdjevičiš, jebem liga! Prvo, i nije to neki doživljaj za muškarca, barem nije bio meni pošto sam dosad triput klao. Drugo, jel treba da napraviš od drugarice nezadovoljnu riba koja će da ti razjebe vezu. Ti ćeš ostati bez djevojke, a ona će postati laka ženska pošto će se razočarati u život.
    Ovako, ako ti se mala baš toliko sviđa da bi mogao da je kresneš, predloži joj oralni i analni seks. Razlog izbaroniši, slaži joj nešto zašto baš mora tako. I ako tvoja djevojka čuje nešto uvijek možeš da joj istinu prikažeš u prilagođenoj verziji i vadiš se na to da je drugarica nevina. Mislim da je to varijanta "I vuk sit i ovce na broju".

5. Ovako, ako ti se mala baš toliko sviđa da bi mogao da je kresneš, predloži joj oralni i analni seks. Razlog izbaroniši, slaži joj nešto zašto baš mora tako.

Svaka ti je Njegoševa.

6. ma zezam se bre :)

ma i ja se zezam bre.loma sam mor'o da uozbiljim spiku :)
    uistinu,cuvaju oni mene.

7. Zmaje to je ispravan stav mensčini.
    Ovo što glavni kaže ima logike svakako al razmotrićemo :)

8. Maćori, ako si u ozbiljnoj vezi, znaš i sam odgovor. Koji kurac da zbog gluposti uništavaš vezu. Ako nisi, udri. :D

9. ako uspeš da nagovoiš nevinu devojku na anal, svaka ti čast.
    Ja neću ni da dajem savet, imam utisak da bi bilo suvišno;)

10. Jebe me depra, pijem sam i slušam neke gluposti.

11. Maćori, ako si u ozbiljnoj vezi, znaš i sam odgovor. Koji kurac da zbog gluposti uništavaš vezu. Ako nisi, udri.

Pa tako i ja mislim leb ga jebo.

ako uspeš da nagovoiš nevinu devojku na anal, svaka ti čast.

Ma što je najgore oće sve....

12. Јуче ме је док сам се мајао по интернету позвала кева, тачније и мене и сестру. И онако из ведра неба ми рече да ми је деда умро. Човек је изгледа година вук'о проблеме са срцем и ником није рекао, пио таблете на мучки и стигло га. Моја кева, која га баш не воли (разведени ми ћале и кева, а деда је са ћалетове стране), се више забринула него ја. Почела је да се тресе и скењала се. Ја нисам био нешто близак са њим, више смо били у односу "човек који живи у кући где ја дођем скоро сваког викенда" и "дечко који дође у моју кућу скоро сваког викенда". Више ме је заболело то што кад сам отишао доле и загрлио ћалета, ћале ми је само рекао "Оде деда, сине." и први пут сам га у животу видео да плаче. Кад сам загрлио бабу рекла ми је "Ето, испратисмо деду!" и после ми је рекла "Запали слободно, неће деда да се љути сад" и почела да плаче. Срце ми се слама кад је видим такву зато што је жена болесна и не верујем да ће моћи сама да се бори са целом том пољопривредном "активношћу" које је деда радио и свим осталим радњама. Ћале је пре неки дан имао операцију и данас су га звали да му кажу да је деда у болници, међутим, није ни био у болници. Одмах су отишли по њега у Ниш и довезли га овде. Још се није ни опоравио. Данас сахрана, мени фрка. Не подносим смрт људи око себе тешко, ал' сахране веома тешко. Због плакања горе поменутих особа. Човек имао 73 године, а изгледао као да тек улази у 50. И оно, пролазе ми флешефи кроз главу кад ми је кева рекла "Умро Лонђа", и сад се све нешто сећам кад ми је то рекла и схватам колико ће празно да буде. Лег'о да одспавам и све се нешто сећам од пре...

13. Bog da mu Dusu prosti.

14. Ma što je najgore oće sve....

Koliko se ja razumem u elektrotehniku to je najbolje...

15. Da, to je normalan osećaj, ta praznina. Svi se tako osećaju kada nastupi smrt bliske osobe. I da, sranje je. Tužno i ljudi plaču. Nema ni nekih utešnih reči da ti neko kaže, jer tu piče uobičajene fraze koje ništa ne znače.
    Činjenice su, sve prođe i taj osećaj i sahrana i tuga. Ostane sećanje i to je to. Sećaj se lepih stvari vezanih za dedu.

Primi moje saučešće.

16. ako uspeš da nagovoiš nevinu devojku na anal, svaka ti čast.

nesto mi je drugar pricao da ima toga.oce da budu nevine,pa,jebemliga.mislim...ono...

17. uvalio sam se u veeeliko sranje,da ne kažem govna.

18. i ti nagovorio ribu na anal?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.