Moram nekom da se izjadam :((

1. ništa mi približno čak

2. svidja mi se drugarova sestra, al nisam siguran dal mi se svidja na duze il bih je opalio na jedno vece. el problemo grande

3. Ako ti je baš dobar drugar, opali je, i reci joj posle da volis drugu.
    Ako ti nije baš neki drugar, opali je i raspetljaj to bez obrazloženja. Zapravo, ako se bude pokazala, opali je nekoliko puta, pa onda raspetljaj bez obrazloženja.
    U svakom slučaju, dobar drugar neće dopustiti da se pička njegove sestre ispriječi na putu vašeg prijateljstva.

4. Прегрмео сам и сахрану. :)

5. Џоди Фостер је лезбо. :/

6. Па не кажем, него се јадам.

7. A inače bi je kleso da nije. Ha!

8. Znaš kako, meni su lezbače još poželjnije.

9. Па и да јесте а хоће, нећу ја да се љутим. Само је мало матора, ал добро.

10. svidja mi se drugarova sestra, al nisam siguran dal mi se svidja na duze il bih je opalio na jedno vece. el problemo grande

Kako bistar pokušaj samoreklamiranja...ccc :)))

11. Pitaj drugara za savet.

12. А не интересује те да ли се ти свиђаш другаровој сестри? х)

13. Taj rad, u fazonu - ja ću da je jebem jer mi se sviđa... oćeš kurac.

14. On rezonuje k'o Crnogorac:"Ja se tebE sviđam, a ti menE viđećemo!"

15. Сморијо сам се јер ме Сара јо оладила касам јој посло сексуално експлицитан смс како бих је волео и љубијо док пева онако ко синоћке кад јој кењара искаче а жиле на врату експлондирају. Припретила је стужбом

16. Daj da vidim šta je pevala :)

17. Jebe mi se drugarova sestra. Da li da pitam prvo nju ili drugara?
    Kontam da će imati veći prag tolerancije ako prvo njega opalim.

18. Ма ајде, ако је могао он можеш и ти...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.