Moram nekom da se izjadam :((

1. Питај Соса и Омбреа.

2. Само си се сјебо због течног сапуна, могу да га искористе као лубрикант.

3. bolje i tako nego da ne koriste lubrikant :)

4. хахха јес, у праву си :Д

5. Ma laganeze tamo i sve kul.
    Mnoga duboka prijateljstva se sklapau tamo bez zajebancije.
    Savet- izazovi najjačeg baju tamo, po tvojoj proceni i izuj ga od batina, useri ga. Em ćeš da zaradiš još koji mesec odmora više, em će ti porste rejting pa možeš opušteno da izvadiš pampur iz guze.
    EDIT: mislim da ti pampurče u guzici više odmaže nego što bi ti pomoglo kad dođe taj mračni trenutak heheh

6. E Manijače, je l to neki savet iz 25th hour? :)

7. Da da, to za pljuge sam čuo... Ma da, 10 dana je kurac, ne moram ni da se kupam ni da serem :D
    A što se lubrikanta tiče, mislim da je pametno da uzmem neki sa lavandom, kontam da lavanda čini stvari mekšim...

8. E Manijače, je l to neki savet iz 25th hour? :)

nem pojma, ovo se pominje u svakom filmu, ne može da omane

9. Imaš vremena taman da se napucaš lolo

10. Sutra idem na odluženje zatvorske kazne u trajanju od 10 dana zbog pijane voznje.

Mada, ovo mi dođe ko neki otreznujući šamar, pošto se i ja zajebavam s ovim stvarima.

11. ovo se pominje u svakom filmu,
    ne može da omane

a ako baja izuje mene, pa dobijem produžen odmor + pampur nabijen u ždrelo + reputaciju džeja na sastanku kkk?

12. Ne ozbiljno, nemam pojma ništa... Jel dobijamo neke uniforme ili nosimo svoju odeću?? Jbg...

13. nem pojma čoveče, pogledaj na netu koji zatvor i to.
    Ortak mi pre bio tamo, al zbog dilovanja, ne zbog nečeg bezazlenog. Mada on je kršan i mnogo jak, a u tvorza samo još više razvio skil.

14. Ne znam koji tvorza... Ili ns ili šabac. Eto kad izadjem bar cu znati da kazem drugima situaciju... Ae, budite mi pozdravljeni :D

15. ponesi par listova papira i olovku da zabeležiš defke :)

16. Срећно Зевсе, чувај гујсцу!

17. (M)oćni Zevs
    Ne znam koji tvorza... Ili ns ili šabac. Eto kad izadjem bar cu znati da kazem drugima situaciju... Ae, budite mi pozdravljeni :D

Ae bre ne tripuj se, nece oni tebe da stave sa ubicama, i silovateljima, nego ces bre da budes sa nekim isto takvim ljudima koji su se zapili u kavani pa polomili nekom ruku, ili udarili autom u nekog. Garantujem ti da ce 90% ljudi tamo non stop da spava, kontam da su hronicno umorni, pa im to dobro dodje. I dace vam da cistite sneg ako pane, i to je to.

18. Па да, имаш затворе до годину дана и оне преко, ти идеш у овај где се остаје плафон годину. Нема ту много ових које је нејебица ухватила, не бој се.

19. Ништа браћори само у складу са ником. Боговски се појави и боле те бриге. 10 дана није неки период а искуство је непроцијењиво.

20. ovde se za tako sitne dane ide u Sombor, posle tri te puste kući ako obećaš da ćeš ujutro da dođeš pre šest da te ne vidi upravnik :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.