Ma laganeze tamo i sve kul.
Mnoga duboka prijateljstva se sklapau tamo bez zajebancije.
Savet- izazovi najjačeg baju tamo, po tvojoj proceni i izuj ga od batina, useri ga. Em ćeš da zaradiš još koji mesec odmora više, em će ti porste rejting pa možeš opušteno da izvadiš pampur iz guze.
EDIT: mislim da ti pampurče u guzici više odmaže nego što bi ti pomoglo kad dođe taj mračni trenutak heheh
Da da, to za pljuge sam čuo... Ma da, 10 dana je kurac, ne moram ni da se kupam ni da serem :D
A što se lubrikanta tiče, mislim da je pametno da uzmem neki sa lavandom, kontam da lavanda čini stvari mekšim...
nem pojma čoveče, pogledaj na netu koji zatvor i to.
Ortak mi pre bio tamo, al zbog dilovanja, ne zbog nečeg bezazlenog. Mada on je kršan i mnogo jak, a u tvorza samo još više razvio skil.
(M)oćni Zevs
Ne znam koji tvorza... Ili ns ili šabac. Eto kad izadjem bar cu znati da kazem drugima situaciju... Ae, budite mi pozdravljeni :D
Ae bre ne tripuj se, nece oni tebe da stave sa ubicama, i silovateljima, nego ces bre da budes sa nekim isto takvim ljudima koji su se zapili u kavani pa polomili nekom ruku, ili udarili autom u nekog. Garantujem ti da ce 90% ljudi tamo non stop da spava, kontam da su hronicno umorni, pa im to dobro dodje. I dace vam da cistite sneg ako pane, i to je to.
Питај Соса и Омбреа.
Само си се сјебо због течног сапуна, могу да га искористе као лубрикант.
bolje i tako nego da ne koriste lubrikant :)
хахха јес, у праву си :Д
Ma laganeze tamo i sve kul.
Mnoga duboka prijateljstva se sklapau tamo bez zajebancije.
Savet- izazovi najjačeg baju tamo, po tvojoj proceni i izuj ga od batina, useri ga. Em ćeš da zaradiš još koji mesec odmora više, em će ti porste rejting pa možeš opušteno da izvadiš pampur iz guze.
EDIT: mislim da ti pampurče u guzici više odmaže nego što bi ti pomoglo kad dođe taj mračni trenutak heheh
E Manijače, je l to neki savet iz 25th hour? :)
Da da, to za pljuge sam čuo... Ma da, 10 dana je kurac, ne moram ni da se kupam ni da serem :D
A što se lubrikanta tiče, mislim da je pametno da uzmem neki sa lavandom, kontam da lavanda čini stvari mekšim...
nem pojma, ovo se pominje u svakom filmu, ne može da omane
Imaš vremena taman da se napucaš lolo
Mada, ovo mi dođe ko neki otreznujući šamar, pošto se i ja zajebavam s ovim stvarima.
ne može da omane
a ako baja izuje mene, pa dobijem produžen odmor + pampur nabijen u ždrelo + reputaciju džeja na sastanku kkk?
Ne ozbiljno, nemam pojma ništa... Jel dobijamo neke uniforme ili nosimo svoju odeću?? Jbg...
nem pojma čoveče, pogledaj na netu koji zatvor i to.
Ortak mi pre bio tamo, al zbog dilovanja, ne zbog nečeg bezazlenog. Mada on je kršan i mnogo jak, a u tvorza samo još više razvio skil.
Ne znam koji tvorza... Ili ns ili šabac. Eto kad izadjem bar cu znati da kazem drugima situaciju... Ae, budite mi pozdravljeni :D
ponesi par listova papira i olovku da zabeležiš defke :)
Срећно Зевсе, чувај гујсцу!
Ae bre ne tripuj se, nece oni tebe da stave sa ubicama, i silovateljima, nego ces bre da budes sa nekim isto takvim ljudima koji su se zapili u kavani pa polomili nekom ruku, ili udarili autom u nekog. Garantujem ti da ce 90% ljudi tamo non stop da spava, kontam da su hronicno umorni, pa im to dobro dodje. I dace vam da cistite sneg ako pane, i to je to.
Па да, имаш затворе до годину дана и оне преко, ти идеш у овај где се остаје плафон годину. Нема ту много ових које је нејебица ухватила, не бој се.
Ништа браћори само у складу са ником. Боговски се појави и боле те бриге. 10 дана није неки период а искуство је непроцијењиво.
ovde se za tako sitne dane ide u Sombor, posle tri te puste kući ako obećaš da ćeš ujutro da dođeš pre šest da te ne vidi upravnik :)