Moram nekom da se izjadam :((

1. Паз' 'вако, уместо да се пичкараш са девојком и пиздиш или шта већ, лепо узмеш, скинеш је од пола на доле, пресавијеш преко колена и испљескаш по дупету, приде када истераш бес је прошашољиш мало међ' буткице где треба а даље ћеш сам да скапираш. И вола, ти истерао бес, обоје срећни и задовољни.

2. Ma smirio se. Idem do nje na ručak pa kod mene na presavijanje.

3. Послушај чика пацова :Д

4. Благо вама, у суштини. :)))
    Синоћ клинац није тренуо, фасовао неку упалу уха, па је пало носање, инхалација, сируп, свашта.
    Успут писање дефке за куп :)
    Малопре ишли у болницу на преглед, наравно - дали нам Панклав после 45 минута чекања. Свакако, Марфи се не крца жуманцима данас, него ми је од две апотеке, потурио другу као дежурну.
    И тако...

5. u ovolikom studenjaku sam jedva našao jedno jedino mesto sa hranom da radi. treba da crknem gladan zato što sam na vaskrs ostao u beogradu da učim, jebem ti kolje?!

6. E, Fokuse, pa znaš da svi idu kući za praznike i da ništa ne radi, ne znam što se čudiš... :)

7. pa to me i brine, kako narod preživi ako se ne nakupuje par dana pre uskrsa? :D ja sam bio tri dana kod devojke i došao u dom da spremam kolokvijume, oj dumrem ovde bre :D

8. Pa kupuje se pre :) Uzmi knjige, pa idi kod devojke, malo učiš, malo... praviš pauze... :))

9. još nisam naučio kako da učim kad je ona na manje od kilometar od mene, ne ide nam to ((:

10. Smorio sam se, štancnuo sam defku pre sat vremena ono dve ocene. Znam da smaram na forumu sa ovim al ne znam šta se događa ovih dana. A još kakvu sam inspiraciju imao jebiga. Sve u svemu, disappointing. Nije ovo udela i milostinja, vidim i drugim autorima skor 4-2 a bacili defku juče. . .

11. bar se ocenjuje, ovako samo skuplja prasinu

12. leptijebem pa kako i da ti ocene kad si napisao roman, ko će ti to čitati. ja ti odoh na profil baš da je vidim, i ostavio sam je neocenjenu kad sam video onu kobasicu od defke :D

13. дал да напишем дефку ''ХРИСТОС ЗВЕКЕТЕ'' у фазону - Мунзе поздрав на ваксршљи дан и те муње а?

14. Nalet inspiracije bio.

15. дал да напишем дефку ''ХРИСТОС ЗВЕКЕТЕ'' у фазону - Мунзе поздрав на ваксршљи дан и те муње а?

Не.

16. дал да напишем дефку ''ХРИСТОС ЗВЕКЕТЕ'' у фазону - Мунзе поздрав на ваксршљи дан и те муње а?

Napiši brate, biće odabrana sigurno.

17. јес па да ме хејтујете ко јадног стевана

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.