U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E moj gugi, ti vjerujes jebacu!
http://gifsforum.com/images/gif/disapoint/grand/06705865_disapoint_gif.gif
ma ne verujem al ono, aj baš da vidim šta će reći :)
tek tada bih video koliko je duhovit
зајебавам се, не бих никад дигао руку на женско
ишутирао бих је ногама по ребрима хехехе курсаџије су шмешни
nisam nikog prebila u skorije vrijeme, al ima kandidata
de si drovi, šta ima u ju es ej?
jeftine droge i alkohola i dobrih pičaka. da te ne lažem.
šta ima u ns?
svega toga i ovde, al mogu samo da gledam sa kandidom u crijevu i ženom na glavi :S skoro pa tužno...
u kom si stejtu, dva drugara su isto otišla, šljakaju u masačusetsu, u hotelu nekom, kontam doći će u minusu lolo
пошаљеш рибу у америке да заради неки кеш, да средите живот и све, и онда убрзо после тога сазнаш да је кренула да се опија, дрогира и сизерује са добрим пичкама... еј животе варалицо од мене си јачи
jbg.. jače je bilo od mene.
pa đe nađe kandidu, kukala ti majka?
ja sam u kaliforniji, pišaj po sirotinji, doći ću i ja u minusu kako sam krenula
bole te kurci, u LA il? el parlaš španski tamo lolo kalifornija najjača država na svetu, pozdrav švarca
sat od LA, u santa barbari. ma raspad je, manja od novog sada, poslije 3 sedmice već sve iste ljude srećeš (al preljepo je, da ne lažem)
samo španski parlam, engleski i ne koristim, niko ga i ne razumije
a pošto je multikulturalni grad, da se tako izrazim, kad tračamo na srpskom, koristimo 4 izraza: tupsoni (za amere), pasuljdžije, kosooki i čamuge
Ко су пасуљџије? Латиноси?
pa fala bogu. :D
Vidro, tu po Kaliforniji naokolo gledaš ženske, a nisi obišla Stanford, Berli i Gogolj. Ja bih tu prioritete obrnuo. Samo ka'em lolo Eh, Stanford. Eh, Gugl. ♥ :'( Dobro, svratio bih i na one ćevape u L.A. Sad sam i gladan. E, jebemga.
Чуо сам за црнце, лубеницу и кфц, за ово нисам.
de bolan, neam vremena sad, kad završim s poslom, onda ću obilazit'.
ne gledam ženske, ružne su k'o kurac, samo što su zgodnjikave i lake, pa se sviđaju ovim našim momcima (mislim, ne moš ih krivit).
inače, pretvorila sam se u avokado koliko ga jedem, ova kalifornija je raj što se tiče hrane, nema dalje
Pa, dobro, ne bih baš ni ja žurio sa obilaženjem Stanforda i Gugla, nije zort lolo
ahahahahahhahahaha, privlačniji je burger sa avokadom i slaninom! :D
ja sam jednom dobio avokado.prvo sam gledao kako se jede,pa sam skontao da mi se ne svidja.nisam ga otvorio,nisam znao kako.mozda mi sada malo i zao sto nisam probao.
Ima i na vukajliji jedan autor Advokado...