Moram nekom da se izjadam :((

1. E vidiš ovo što kaže Partizanka...o tome ja pričam...šanse,mislite da priglupi razmišljaju o tome?jok brw,teraju,guraju pa stignu...on se ne pita 'dal da skočim' samo skoči...a naročito visokointeligenti razmišljaju o šansama i onda i ne pokušavaju...visoko je jebote, ima 45 santima do zemlje..

2. Ja sam mislila ovako. Pogledaš prvo grupiaciju od n-devojaka. Namestiš se da te vide. Onda posmatraš, bar jedna od njih počeće da čačka kosu, igra se sa nakitom, otvara dlanove, pomera stopala... E to je siguran prolaz. Posle možeš da joj recituješ i Jamu od I.G Kovačića, a ona ima da cvrkuće i kaže: Jooooj što si ti romantičan i pun patriotskog duha!

3. bar jedna od njih počeće da čačka kosu, igra se sa nakitom, otvara dlanove, pomera stopala

Možda su samo tikovi.

4. Kaže moj ujak ovako: "Ja priđem ženi i kažem joj - draga gospođo, mi se uopšte ne poznajemo, ja vas sad prvi put vidim, ali imam žarku želju da vas jebem. To kažem uz osmeh i čekam"
    Na pitanje "šta čekaš" odgovorio je sa "šamar ili pičku, šta koja da".

5. puna trpeza i to je to. riječi nijesu potrebne.

6. Jama vrh pesma,ja recitovao ih puta,na to mlade studentkinje filološkog vlaže ko jesenji dan u zoru...

7. Jeri to beše onaj ujak koji je imao onu paralelu sa medom i prstom koji prolazi kroz med?

8. ne taj, taj sa tanjirom meda i prstom je drugi, onaj što je manje jeb'o u životu :)

9. imam 6 ujaka rođenih, svaki ima posebne izjave :)

10. Mislim da su Javio i Natnat najbliži istini. Samo ja to ne bih nužno vezivao sa inteligencijom nego sa samosvešću i solidnim shvatanjem socijalne dinamike.

Sa druge strane uzimati savete od bilo koga na Vukajliji je kretenski i jako nooobasto. Jama je dobra poema, mada ne znam koliko je pogodna za muvanje pički baš.

11. Sanse za jebanje su uvek minimum 75%

12. Odlična...znaš kolika je Jama...ako to znaš naizust ti si bre mudo...

13. Ko narod silna
    ko sunce visoka

i dan danas se ježim...možda i zbog toga što su profesori iinsistirali da osetimo svu patnju stradalnika i pokajemo se što smo uopšte živi.

14. Kod nas nisu insistirali. Previše smo bili blizu mi sa tromeđe Banije, Grmeča i Kozare - iz svake kuće je barem tri glave posađeno u Jasenovcu.

15. Onda sam mudo :( Kontam da se na to najviše primaju prekodrinske ženke, tradicionalno kivne na krvnike srpskog naroda, za razliku od autohtonih srbijanskih kurveštija.

16. Jama je dobra poema, mada ne znam koliko je pogodna za muvanje pički baš.

Možda i jeste, ako su u jami

17. Ima Jami par dobrih pesama

18. Umro Kemal Monteno.

19. e,jebi ga.nije to mogao jedne noci u decembru.

20. Gde će sad Beogradžanke za osmi mart?

Dnevni avaz je Kemala već triput sahranio, ne verujem dok Vučić ne objavi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.