e sad moje pitanje je ako bih u toku zivota stekao znacajno bogatsvo, a naravno zelim zenu i decu da mi podari, kako da se osiguram da me ne zajebe kurva, ali ne direktno ono predbracni ugovor, moze i ilegalna opcija da bude ?
Препишеш имовину на оца и мајку, али тако да аутоматски после њихове смрти наследиш ту исту имовину. Ставиш клаузулу да они за живота да немају право да ту имовину отуђе, тј. да је продају без твоје дозволе, тако да немаш ништа стечено у браку и жена не може да ти тражи половину.
Dakle dogovorili smo se...to mi je drago čuti,ko ljudi iako smo srbi...
Armine,mislim da ti je najpametnije da te pare ne stičeš a ako si ih već steko ili nasledio baci sve na kurve i kocku...pa sa ženom od nule...ili još bolje iz debelog minusa...
Kurve male, kao godine nisu bitne a kad ih muva neko od 30 godina onda zovu policiju
Не мора да значи. генерално клад им се неко не свиђа дижу буку. А кад се наложе, спопадају и по 20 година старије од себе чак иако имају дечка. Нека која хоће да вара, вараће без проблема па макар јој дечко био у суседној просторији (он у једној соби са друштвом, она са неким ликом (ликовима) у ВЦ-у или другој соби).
Koji ste vi meni kraljevi, al me oraspoloziste :)
Samo da vam kazem zasto je ova mala za cuvat:
- Pametna je, ako ne i vise od mene
- Zajebancija joj odgovara 24/7 bez obzira u kakvom je raspolozenju
- Slusa klasicni i EX-YU rok, S.A.R.S.
- Snimila je par kratkometraznih filmova
- Cita dobre knjige
- Radije bi otisla negdje na planinu ili u prirodu nego u klub
- Izlazi sa dobrim drustvom
- Plava je ;)
Javio daleko je brate da se cimam
Zajebaće te kurva.
pceto ima zet karavana da nas vozi...njega sam već uprego...
Sxomi odakle si?
https://www.youtube.com/watch?v=sM_uHaK1d0Q
Препишеш имовину на оца и мајку, али тако да аутоматски после њихове смрти наследиш ту исту имовину. Ставиш клаузулу да они за живота да немају право да ту имовину отуђе, тј. да је продају без твоје дозволе, тако да немаш ништа стечено у браку и жена не може да ти тражи половину.
I posle 4 godine otkrivamo motiv otvarača teme, veleposednika koji se odaziva na ime javio.
pričekaš decu i rokneš vlasništvo na njih a sebi staviš doživotno uživanje na to.
Pa brate ako bude vikend i ako organizujes taj prevoz plus klopu i pice ja bi dosao da rusim sta treba
Dakle dogovorili smo se...to mi je drago čuti,ko ljudi iako smo srbi...
Armine,mislim da ti je najpametnije da te pare ne stičeš a ako si ih već steko ili nasledio baci sve na kurve i kocku...pa sa ženom od nule...ili još bolje iz debelog minusa...
javio, ekspert sam za rušenje, računajte na nas
(discimamo nekog za dinamit
i za kuću i za ribu?)
fenderu a sta kad odu matorci ? onda moze valjda da se deli
nesh ima zanimljivu ideju...
ona: Godine nisu važne! on: Hajd' se jebemo. Podeli i ti ovo ako misliš da godine nisu važne!
ona: Godine nisu važne! on: Podelimo onda moje. Hajd' se jebemo.
Godine nisu vazne dok je preko 18
Kurve male, kao godine nisu bitne a kad ih muva neko od 30 godina onda zovu policiju
Хахаха! Нема шта, прати се ова тема.
https://www.facebook.com/tarzanija.magazin/posts/801737883195668
Не мора да значи. генерално клад им се неко не свиђа дижу буку. А кад се наложе, спопадају и по 20 година старије од себе чак иако имају дечка. Нека која хоће да вара, вараће без проблема па макар јој дечко био у суседној просторији (он у једној соби са друштвом, она са неким ликом (ликовима) у ВЦ-у или другој соби).
Koji ste vi meni kraljevi, al me oraspoloziste :)
Samo da vam kazem zasto je ova mala za cuvat:
- Pametna je, ako ne i vise od mene
- Zajebancija joj odgovara 24/7 bez obzira u kakvom je raspolozenju
- Slusa klasicni i EX-YU rok, S.A.R.S.
- Snimila je par kratkometraznih filmova
- Cita dobre knjige
- Radije bi otisla negdje na planinu ili u prirodu nego u klub
- Izlazi sa dobrim drustvom
- Plava je ;)
Toliko od mene za ovu temu.
Daj linkove da ne trazim po redtube!
Ако мислимо на исто, онда те подржавам. И ја бих Кристал Стил чувао, иако су њени дугометражни :(
јебо вас коњ и кад му помажете нек је жени такву
ja bih takvu malu cuvao u podrumu da je hranim koricama ljeba...bajatog ofc