Moram nekom da se izjadam :((

1. ja bih još želeo da se požalim na pab gerila. nema više akcije točeno pivo 100 kinti. presede mi jelen kad rekoše 160.

2. joj, i ja isto. veliko tamno 180 dinara, pa šta oni misle da smo mi :(

3. poznaješ li kojim slučajem onu konobaricu što radi vikendom za šankom?

4. vrati se u Bosne pa pij kao čovjek i jel me jebeš da je i u NS tako skupo pivo ?

5. ma jok, tamo idem samo kad znam da niđe nema mjesta.
    kbo, pivo ti je od 170 do 200, u svim "pabovima" i mjestima koja bi tebe mogla da zanimaju. u kafanama 120-130. i tak

6. Sto ne spavate angeli?

7. uvlačim joj se u dupe da budem novi mod

8. jer smo bagra nezaposlena!

9. Ja pila točeno za euro

10. ja popijem dva za euro ali čekaj ovo treba u moram nekome da se puhvalim

11. U Kg ima pivo po kafanama za sto dindzi

12. Има код нас у Бг пар места где је пиво 100 кинти и још масу где је до 150. Коректних места

13. kod mene u lo ima krš mesta po 100 al u ns je jače malo. a ima podrum pića u zgradi pa se tu snabdevam za male pare

14. kad je novi sad počeo da dere ovoliko, pitam se
    pa ja sam radila u raspaloj kafani i pivo je bilo 130 dinara, jbt
    tuga

15. Prema trenutnoj kursnoj listi banke Srbije u 70% kafana u Bosni veliko pivo marke jelen, nektar ili zaječarsko je 94.64985 dinara

16. ali su kod vas pljuge jeftinije za 60 dindži u prosjeku

17. Kod mene u Nikšiću 0.25 je 1.1€ a 0.33 je 1.3€ otprilike svuda majku im jebem a u Podgorici koja je navodno skuplja, može se naći ovo za euro. A može i da vas malo konobar zajebe pa vam prišije tuđi račun.

18. Није то до драња него је генерално поскупело пиво. О.5 флаширано у радњи 55-65 динара домаћице, мора кафић мин дупло да иде горе. Јбга. А буре никшићког тамног 5 сома а има 60 кригли па то пута 180 ти изађе 10800 кад одузмеш порезе и срања има лик 30 евра по бурету што је смешно. И да, кад би био за 30 кинти јефтинији био би у плусу фазон сома и нешто на буре. Срање :)

19. pa jbt, sad kad skontam, može se naći pokoji lokal gdje ima pivo za 150. kako se to isplati tom liku, pitam se

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.