Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
дуго сам пио само вотку (neat) у клабингу, славама и осталим манифестацијама, онда сам се негде у другој години средње тако отрово вотком да ни сад не могу да је помиришем
ja od pelinkovca, zamalo umro ali stvarno. Doduse to su bili poceci i pio sam ga na ex iz case pd dva deci i od tada ga nisam pio al mislim da bih mozda i mogao sad da probijem tu barijeru, mada necu. A imao bi merak da pijem sa par ljudi odavde, ko zna mozda i bude to.
Izvini vidro što nisam probao sva piva ponaosob u americi i zemljama porekla i srbiji pa mi je zajecarsko omiljeno
Ja volim da pijem najviše u društvu dobrih pički.
pa pusti onda da ljudi koji su probali pričaju :)
A ja na svojoj slavi. Ipak je ona češće nego ova situacija.
Aj kako reme zna da je bolje to pivo u ceskoj nego u americi? Sta kao pio ga je i vamo i tamo?
................................................
ja ne mogu
Slovaci imaju dobar vops. Zove se "Zlatni Bazant" tacnije Zlaty Bazant i jedno je od onih "sacekusa" piva sto pijes i pijes, nije ti nista i odjednom si lud i brljiv.
slovaci i poljaci kidaju sa pivima. posebno mikropivare
ја готивим швепс
U da. U Kosicama sam rokao neko lokalno u jednoj pivnici gde prave to svoje. Jebe i oca i majku i svu blizu rodbinu.
Ok, da nakratko prizemljim priču: BEKS' ovaj domaći nije ni za šta, 4-pack sam kupio, loš je prilično, ko aromatizovana jaka kisela.
Dok Carlsberg neki nesrpski je na akciji u Interexu i dobar je načisto, mislim ne kao iz deda-Marekove mikropivare, da se razumemo, ali ono.
Чекај јебему, ово са Будвајзером ме увијек збуњивало. Знам да има чешко и америчко, да је чешко оригинал, знао сам ту причу цијелу... Али ја сам у Чешкој пио и Будвајзер и Будвајзер Будвар, добро се сјећам. Па јел тај Будвајзер на коме не пише Будвар у ствари америчко?
ja mislim da je brend prodat amerima ili tako nešto
кравља осока > пиво
https://www.youtube.com/watch?v=tmADQCn6k9c
>
познаваоци пива
Чекај јебему, ово са Будвајзером ме увијек збуњивало. Знам да има чешко и америчко, да је чешко оригинал, знао сам ту причу цијелу... Али ја сам у Чешкој пио и Будвајзер и Будвајзер Будвар, добро се сјећам. Па јел тај Будвајзер на коме не пише Будвар у ствари америчко?
Budvar je ceski.
ja mislim da je brend prodat amerima ili tako nešto
Nije, vec je neki lik koji je zbrisao preko bare poceo da proizvodi u Americi pod tim imenom, a Cesi posle bili pod Rusima, pa nije bio problem. E sada jeste i u toku je spor. U Americi mozes da kupis Czechvar, to je ceski Badvajzer. U zemljama EU americki se prodaje kao Bud, a ceski pod pravim imenom Budweiser Budvar. U Evropi nemas americki Budweiser pod tim imenom.
imam šuljeve u obliku kosova već 2 godine, kako da ih oteram u nezavisnost?
ombre-bolno.jpg
хахахахахах јој