Moram nekom da se izjadam :((

1. I ne jebo te koliko si na racunaru, idi malo na jezero jebem te, ponesi sup dasku i uzivaj u suncu dok ga jos ima

2. ocu kad sve ovo prodje al na miru ko cvet

3. Imam situaciju

pre 5 dana upadne mi u dvorište pas lutalica, umuvao se nekako preko bašte, nisam čuo, bio u kući. Krenu dva psa da laju ko ludi, izađem, i imam šta i da vidim - dve ženke i još jedan pas ga dohvatili i izubijali, krv na sve strane, na kraju i uginuo jadnik. Jednog psa nema, prepao se i pobegao (mislim), ili se zavukao negde, kako god - zovi veterinara, nosi ovog na šivenje, krv do gaća. Nije se muka ni probudio iz anestezije.

Krenem tražim psa, nema ga. Čitav dan, u polja, šumu...Sutradan...Nema mi psa, a ona mi je baš mezimac, 10 godina je imam i baš smo vezani. Deli objave itd, ukratko, javi mi čovek da je video na benz. pumpi u dugom selu, na izlazu, neverovatno da je uopšte dospela tamo. I stvarno odemo u 10 uveče i nađemo je, sedi, pogubljena...Donesemo je kući, ali psihički je to skroz drugi pas, oči kao da su ostarile 100 godina. Ajd kontam trauma, doće sebi, treba vremena. Ali deluje nekako malo veća.

Kaže keva - nije to Bemba, ovo je mlad pas, veća je...I ja se zbunio bio, ono, jbt 10 godina prvo pomazim psa pa se umijem bukvalno. Psiha druga skroz, ponašanje, čak i lavež, na ime maltene ne reaguje. Ali masu stvari isto radi, isti neki pokreti, svašta isto, svašta opet skroz drugačije. Kaže veterinar može da se desi posle velike traume.

I sad gledam i ono, nemoguće je da mi nestane pas i nađem istog takvog, ono, 98% istog koji je baš tad nestao nekome, čist, uhranjen itd. pogotovo što je ova specifična, bela skroz, dugačka. Jednostavno nemoguće. Nemoguće i da ne poznajem sopstvenog džukca, a opet nekako veća. Kaže mi i čovek danas, prijatelj - ne znam, deluje mi da nije ona.

E sad jebem ga, ili je preogromna trauma i ne znam da li će se oporaviti, ili je u pitanju drugi pas, što je nemoguće, a možda jbg i nije, a moj je i dalje negde izgubljen već 5 dana. Tvajlajt zoun bukvalno imam u glavi.

4. Ja sam odjebo onog kera sto mi se namestio pretkucu ako nekog boli rac. Dolazio jos par puta. Odlucio sam da ga zadrzim kao spoljnjeg psa nek cuva tamo.

5. Trening kalistenike možda pomogne. Ali samo kažem, MOŽDA.

6. ubacio papuce gumenjarke u mašin smanjile se dva tri broja

7. brate... aj sto si ubacio gumene papuce u ves masinu?? ti si ih stavio na 90C verovatno :)

8. Prao patike i papuce ranije bilo uvek sve ok, izgleda ima veze sa materijalom

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.