Moram nekom da se izjadam :((

1. on je valjda takav, druželjubiv, a živi sam, u dobrom stanu, u centru, a narod nema para, a voli da se druži, a cijene u kafanama su pomasne

2. Haha jebote koji je storyteller ovaj tenor, kao "proturio" kroz pricu da je lik gej, a poenta bi bila ista i da je sve isto ispricao a da je izostavio cinjenicu da je matori lik gej. Sad je prica obavijena velom misterije
    -da je gej lobi zasluzan za njegovu kesovinu ili je pak dete bogatih roditelja, ili uspesan u poslu
    -kako to da on kao gej u srbiji nije izolovan od drustva i bijen od klinaca
    -kako to da mu se svi slihtaju, jel zbog para, jel zbog kave, jel zbog gej lobija
    -kako autoru price nije trulo da bleji sa pederima
    -da li je autor urbani ldp-ovac pa se lozi da ima gej ortake

3. slobodno mi popuši kurac :D

4. jesi siguran u to što pišeš ovde?

5. Pričajte vi šta hoćete, al ako se učlaniš u LGBT i šetaš sa njima u septembru, dobíješ 300 jevrića...

6. nema tih para za koje bih prodao obraz! SSSS

7. I onda sa 300 evra kupiš predobar aparat za espreso

8. I onda sa 300 evra kupiš predobar aparat za espreso

fali ti jedna nula ovde, vidi se da se nikad nisi kretao u krugu sredovečnih gej entrepreneura

9. једва чекам кад потпишем за бајерн да им кажем да ме исплате у апаратима за кафу

10. Радјард Куплунг

I onda sa 300 evra kupiš predobar aparat za espreso

fali ti jedna nula ovde, vidi se da se nikad nisi kretao u krugu sredovečnih gej entrepreneura

0300

11. ahahah

a usput:
    BOHOR LORD CITIRANJA

NEKO ODGOVARA MENI

ili još gore

ODGOVARAM SAM SEBI

šalu na stranu, nasmejao sam se

12. Zamislila se malopre i udarila u neko čelično ogromno čudo glavom. I to sam toliko jako udarila da sam samo čula udarac i sve ostalo se utišalo, nisam bila svesna kako sam se spustila na zemlju jer verovatno nisam mogla da stojim. Samo vidim tu mi priđoše neka žena i čovek neki i polivaju me vodom. Dođoh sebi malo kasnije ali boli me taj deo čela i glave sad i mislim da mi se čvoruga formira :(
    Tako mi je skoro čovek zakočio na milimetar od mene, ja zablenula u telefon ne gledam ulicu, poginuću ovako pogubljena jednog dana svega mi

13. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHA
    EVO ZAMISLIH SCENU
    AHAHAAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHA

:TUP:

14. Kolega I ja se prijavili da idemo na neki seminar o arhitekturi koji se trebao odrzati u avgustu, ali zbog nekih problena pomjerili su ga za okobar...I trazili da ponovo pošaljem opet prijave/CV/Motivaciona pisma/Kurce-place...I pošaljem...I nist ne javljaju meni, a kolegu zovu I pitaju da potvrdi dolazak...a njemu iskrso ispit ali bi opet mozda Isao ako mene zovnu...da idemo zajedno...I cekao par dana I vidjevsi da ja vjerovatno necu ici odbije on...I danas me zovu ovi...kao jesi ti taj I taj...reko jesam...kae pa danas pocima taj seminar I to trebali ste biti u Stocu, kao jeste potvrdili svoje ucesce...reko niko me nije kontaktirao...covjek se pogubi I prekinu...I ja sad cackam po mailovima I u Junku nadjem mail od prije 2 dana sto su mi ovi slali...
    znaci propade mi dzabni seminar I desetodnevno dzabno putovanje jer mi je mail u junku zavrsio...

15. :( Pa PENIS, DOJKA, IZMET, VAGINA bre :(

16. Jajo, nešto ste mi previše insistirali da idete zajedno. #samokazem

17. Ali seminar o arhitekturi u Stocu.
    Šta je sledeće? Sajam automobila u Bugojnu?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.