U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
To za PVT sam hteo da predložim, ali misliš da vas onda neće zatrpavati temama?
E pa kurca baka vecerala, da ne treba i esej o temi da se napise mozda? Svakako treba restriktivnije otvarati teme, ali ovo je cista nebuloza. Jos ranije sam predlagao, da pri otvaranju tema izlazi spisak slicnih tema (pogledati kako to izgleda na elitesecurity.org), kako se teme ne bi duplirale. A za otvaranje debilnih, spem, trol, flejm i nesvrsishodnih tema - ban.
a stariji autori bi prestali da otvaraju teme..jer bi mislili da ce da popiju ban..a i ko bi odlucivao na otvorenu temu dal je glupa ili ne i dal ga treba banovati? modovi..sta?..da se sastaju i jure oko svake glupe teme i da odredjuju koliki ban da daju..nije ban resenje svega..
Očigledno ne znaš šta je dinamički ban.
I da, ne bi se banovali svi, nego samo ti što otvaraju ekstremno glupe teme, koje nisu čak ni smešne koliko su glupe.
Dinamički ban? Čemu?
Pa za one careve kao što je bio onaj od sinoć, koji je sa devedeset naloga ispamovao forum. I otvara stalno nove. Ili na primer onaj dbqp. Ili ljudi za koje je napisano da su trajno banovani i da će im svi dupli na ubuduće biti banovani (JTU na primer).
ili osposobiti da teme mogu da otvaraju clanovi <300 ranga...
ne znam...
PVT bi vam bio zatrpan..i kako znati za koju temu kome se obratiti?..online modovima u tom trenutku?
ne znam kako vi modovi stojite sa pvt, al kontam da dobijate hrpu sranja...tako bi samo dobijali jos vise..
Ugasiš pa upališ ruter i rešen problem. Nema svrhe Gamby. Čim se promeni IP adresa, opet jovo na novo.
Korleone, to nije običan ban na osnovu IP adrese, nego na neki način (jebem li ga kako) prati IP kako se menja. Ima toga na CS serverima. Jedom popijen dinamički ban - nikad više ne može da se pristupi serveru.
(osim ako te ne odbanuju naravno)
Zato se i zove dinamički ban. Ovo što ti kažeš je statički.
Mislim da ne bi. Na besmislene PVT ni ne odgovaram, i obrišem ih lako.
Nije ni bitno, samo sam pomenuo:)
Ovaj podforum i služi za predloge.
Mislim da bi to napravilo posao što se tiče žalbi na zapostavljenost definicija. Značajno!
istina je da smo se razbezali po forumu...ali se povecao broj glupih definicija ekspanzijom vujaklije...ne dobija se nista manje poena nego kada sam se ja registrovao ovde...samo se se svi razmazili u eri vladavine najomiljenijih definicija, koja nanela nesagledive stete za dalji drustveni poredak u naseoj zajednici..xD
ne smeta mi forum..smetaju mi glupave teme
Mda, da. Ozvaničite plutokratiju. To je naš put kojim stremimo.
i tako, pas laje a vjetar nosi...
A demokratija? Gdje će nam duša? :))
demokratija je za intiligentne, a ne za svakoga... tako da se ne sekiraš, ako počneš intervenisati po ovom pitanju...
Ja bih prvo ovu zaključala. :)
A inače se slažem s ovim:
Ako za tog "degena" aludiraš na mene, samo zato što sam napravio jednu temu sa pitanjem i samo taj post napisao, a nisam nepotrebno pisao gluposti i spamovao kao vi ostali, onda i treba da budem banovan, sram da me bude. :/
i ja bih, samo kad se usvoji ovaj prijedlog... nek' ova bude prva slobodno...
Ccc, "samo" kad se usvoji ovaj prijedlog. Al si skroman... :)
Mislim da je čak i bilo sličnih prijedloga, al ajde još malo nek poživi. Samo da se pekky ne pobije s nekim u međuvremenu. :)
Definišite Glupu temu. Evo npr. tema Uticaj zemljotresa na hvatanje Ratka Mladića i seksualni život u Srbalja. Šta bi falilo toj temi?