- N
Nakon ovog velikog renoviranja vuke provalih ja (a nadam se i drugi clanovi) da nam je forum postao malo u fazonu "Lepota i zdravlje"
Sve u svemu.
5 podforuma (ako smem tako da ih nazovem) vezanih za vuku. od kojih sljakaju samo dva, tri uglavnom. a ponajvise ona banovanje
od "od kulturnih" podforuma imamo: spotr, muzika, kultura, jezicenje.... film. da film!
zatim imamo najdebliniji od svih to je onaj regionalno koja ne znam cemu sluzi.
Tema razno je takodje izguvljena u prevodu kao i tema zezanje i zanimljivi linkovi.
Moj predlog je da se to smanji jer ovako izgleda malo tupavo. I neogranizovano (kolko god se vi trudili da organizujete to kako vi mislite da treba)
Odista ljudi... Stvarno. Kad se bude otvorila tema zanatlije. Bice nama dno dna. - N
:D da bi bilo legitimno mora mod da otvori podforum!
a ponajvise ona banovanjePa kad se zaleteli ovi novi, na celu sa Pekijem!
Inace, danas je kruzila prica ovuda, mislim da je Frenki rekao, ceo sajt se pretvara u forum sto nije dobro. Ja iskreno mnogo zelim da se sajt poboljsa jer volim sajt i hocu da sto kvalitetnije provodim vreme na njemu. Tako da radite sta znate i umete samo nek nama bude bolje!

Jano, da se gonite u pičku materinu i ti i peki bre, što nisi lepo rekla šta si videla?
- Pa rekla sam.
- Ma kurac moj si rekla, daaaaj što me jebete, što me jebete?!?!
I tako... :D
Ovaj, slažem se sa Januškom... Ono REGIONALNO je moglo neđe drugo da se stavi, a i stvarno ima previše govana po forumu...
- С
Уништити подфорум регионално и она прва три срања ставити у једно.
Онда, језик и културу у једно срање или ликвидирати пошто ионако немају сврху. Политику и спорт проширити на још три, као и увести подфорум - сисе и јебање.. - N
ljudi.
ja sam ozbiljna. Gambiju je danas oprosteno. previse medovace nemo da ga dirate!
Ljudi bre ima da nam se odtvori podforum
-seks i dodaci-
sa temama
muske mosnice-kako da budu ukusne!
udaranje jaja o dupe ili stereotip?
i tako dalje i tako dalje.... 
Neproduktivan je zbog ljudi koje mrzi da vode produktivnu diskusiju i sve svode na zajebanciju, tačnije na jebanje, a ne zato što je loša ideja.
Evo ti nekoliko produktivnih tema za taj podforum, pa nek ih drugi otvaraju, pošto je na ovom sajtu postalo krajnje problematično kad ja otvaram teme:
BEOGRAD:
1. Najgotivnije naselje u Beogradu
2. Šta uraditi sa romskim naseljima u Beogradu?
3. Centar ili periferija?
4. Da li više izlazite po lokalima u svojoj opštini ili idete na centar?
5. Vaš stav prema došljacima u Beograd
6. Urbanističko planirnje u Beogradu
7. Da li se dovoljno gradi?
8. Zašto su stanovi toliko skupi uprkos činjenici da spadamo u u najnerazvijenije zemlje u Evropi?
9. Šta bi vi uradili da ste gradonačelnik?
10. Treba li preurediti industrijsku zonu pored Dunava?
11. Najbolje pozorište u Beogradu?
12. Najbolji klubovi u Beogradu i u koje klubove idete?
13. Gdje su najbolje svirke?
14. Za Beograđane: Koliko često putujete van Beograda?
itd.Eto, to je samo što se tiče Beograda. Da ne bi smarao i spamovao, samo ću reći da se jednako dug spisak tema može smisliti i za bilo koji drugi grad u roku od 3 minute. Toliko mi je trebalo i za ovih 14 tema da smislim.