Predlog- Manji forum
  • N

Nakon ovog velikog renoviranja vuke provalih ja (a nadam se i drugi clanovi) da nam je forum postao malo u fazonu "Lepota i zdravlje"
    Sve u svemu.
    5 podforuma (ako smem tako da ih nazovem) vezanih za vuku. od kojih sljakaju samo dva, tri uglavnom. a ponajvise ona banovanje
    od "od kulturnih" podforuma imamo: spotr, muzika, kultura, jezicenje.... film. da film!
    zatim imamo najdebliniji od svih to je onaj regionalno koja ne znam cemu sluzi.
    Tema razno je takodje izguvljena u prevodu kao i tema zezanje i zanimljivi linkovi.
    Moj predlog je da se to smanji jer ovako izgleda malo tupavo. I neogranizovano (kolko god se vi trudili da organizujete to kako vi mislite da treba)
    Odista ljudi... Stvarno. Kad se bude otvorila tema zanatlije. Bice nama dno dna.

• Električar 

Evo ja ću da otvorim temu Zanatlije i neka ode sve u tri lepe. Može?

• N

:D da bi bilo legitimno mora mod da otvori podforum!

• Фејзбукманијак

a ponajvise ona banovanje

Pa kad se zaleteli ovi novi, na celu sa Pekijem!

Inace, danas je kruzila prica ovuda, mislim da je Frenki rekao, ceo sajt se pretvara u forum sto nije dobro. Ja iskreno mnogo zelim da se sajt poboljsa jer volim sajt i hocu da sto kvalitetnije provodim vreme na njemu. Tako da radite sta znate i umete samo nek nama bude bolje!

• Električar 

Sredićemo i to, nema frke.

• СМарко

Jano, da se gonite u pičku materinu i ti i peki bre, što nisi lepo rekla šta si videla?

- Pa rekla sam.

- Ma kurac moj si rekla, daaaaj što me jebete, što me jebete?!?!

I tako... :D

Ovaj, slažem se sa Januškom... Ono REGIONALNO je moglo neđe drugo da se stavi, a i stvarno ima previše govana po forumu...

• Earthworm Jim

Bože me sačnuvaoai. Šta kuraksc!

• С

Уништити подфорум регионално и она прва три срања ставити у једно.
    Онда, језик и културу у једно срање или ликвидирати пошто ионако немају сврху. Политику и спорт проширити на још три, као и увести подфорум - сисе и јебање..

• Earthworm Jim

Poddforum refgdionalno je za poiačke!

• СМарко

gambi, ako nije pivo, marš na spavanje

• N

ljudi.
    ja sam ozbiljna. Gambiju je danas oprosteno. previse medovace nemo da ga dirate!
    Ljudi bre ima da nam se odtvori podforum
    -seks i dodaci-
    sa temama
    muske mosnice-kako da budu ukusne!
    udaranje jaja o dupe ili stereotip?
    i tako dalje i tako dalje....

• leksi

што је гамби банован?
    слажем се са првим постом
    и и даље мислим да би брисање глупих и дуплих тема био добар потез, али ако ја треба да радим модераторски посао и шаљем Мр Муну линкове истих... па ако је тако урадићу то али кад ми буде још мало досадније него што је сад

• Električar 

Ma kakav crni Mrmun, on je zamlata teška.

• leksi

предлог: не закључавати теме сем у ретким случајевима којих сад не могу да се сетим

шта је бре поента тога?

• Jericho

Podforum "Regionalno" je predlozio Jovicic, i usvojeno je u roku od odmah. Naravno da je potpuno suvisan.

• Јова

Kao i uvijek ja dajem svoju svesrdnu podršku svakom predlogu koji ima za cilj smanjivanje, eliminaciju, restrikciju i ostale slične mjere.

Mislim da bi najbolje bilo da se odmah ukine kompletna Vukajlija, tako biste uštedili i vrijeme i trud.

• Jericho

Gle kako se uvredio, ko frajlica neka. Cinjenica je da je podforum "regionalno" krajnje neproduktivan, u svakom smislu. Bila je dovoljna Predrazinjova tema za ceo podforum. Pokazi mi nesto vredno na novom podforumu, i ja cu ti se izviniti.

• Јова

Neproduktivan je zbog ljudi koje mrzi da vode produktivnu diskusiju i sve svode na zajebanciju, tačnije na jebanje, a ne zato što je loša ideja.

Evo ti nekoliko produktivnih tema za taj podforum, pa nek ih drugi otvaraju, pošto je na ovom sajtu postalo krajnje problematično kad ja otvaram teme:

BEOGRAD:
    1. Najgotivnije naselje u Beogradu
    2. Šta uraditi sa romskim naseljima u Beogradu?
    3. Centar ili periferija?
    4. Da li više izlazite po lokalima u svojoj opštini ili idete na centar?
    5. Vaš stav prema došljacima u Beograd
    6. Urbanističko planirnje u Beogradu
    7. Da li se dovoljno gradi?
    8. Zašto su stanovi toliko skupi uprkos činjenici da spadamo u u najnerazvijenije zemlje u Evropi?
    9. Šta bi vi uradili da ste gradonačelnik?
    10. Treba li preurediti industrijsku zonu pored Dunava?
    11. Najbolje pozorište u Beogradu?
    12. Najbolji klubovi u Beogradu i u koje klubove idete?
    13. Gdje su najbolje svirke?
    14. Za Beograđane: Koliko često putujete van Beograda?
    itd.

Eto, to je samo što se tiče Beograda. Da ne bi smarao i spamovao, samo ću reći da se jednako dug spisak tema može smisliti i za bilo koji drugi grad u roku od 3 minute. Toliko mi je trebalo i za ovih 14 tema da smislim.

• Јова

Naravno tu bi se mogao dodati još čitav niz tema...