Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mogao si cveće da zaliješ, pa da bude vajda.
Nije, ovako je nakupio materijal za drkanje ololololollololololololololoolo
To jes', samo što sam ja dobijao sex i bez apsolutno ikakvih ulaganja u vezu pa sad živim u iluziji... Pu majke im ga, kurvetine me navukle!
KURVA TI NIKADA NEĆE PRETITI RASKIDOM!!!
I nećeš morati da joj upoznaješ roditelje!!
Банос бананос ладно леш на аватару блеји до тебе! Јбте где оде овај сајт!
taj covek nije mrtav nego mrtav pijan :D
Do sada ukupno 35. Sve ih možete pogledati na http://vukajlija.com/recnik/autori/42809/definicije
Am, sedam. Dobro, sedam i po. :)
Nina, zapravo je jedan i po. Ovih sedam sam bio ja, samo sam se pretvarao da sam neko drugi, sedam puta zaredom. A ovaj pola već nisam ja, ovo mora da si s nekim leprašem izlazila.
Sedam, jer me dalje mrzelo da brojim...Moguće, Mešja ,nije da se sećam ijednog puta, a kamoli raskrsnica i parkova... :)
Nesećnice jedna.
mene je sramote reći koliko sam imao ali evo, imao sam osam.
Na kurcu te nosam :P
bilo je jače od mene, jbg
Oko 60.
Edit: Ako se ne računaju kurve.
u frenki, ti imas sidu garant'
pa i kurva je neka pička majkumu...
4 komada. AKo računam samo kurve koje sam plaćao!
ako se kurve računaju onda sam ja imao četeress osam . Tasmanijski đavole nemoj da opet bude jače od tebe. lol
Nemam, ja samo sa finima.
Ne. Kurve i sponzoruše se ne računaju. One se teftere u zaseban jebovnik.