Omiljena duvana marka?

1. Prestajem pušiti!

Uvidio sam da mi moji kristalno čisti i savršeno zdravi zubi, koji kao da su ukradeni iz reklame za kolgejt, poprimaju žućkastu boju. E neš kolega. Sve mi diraj al' u zube nemoj.

2. Vinston blu-najlepša cigara na svetu

3. Od pre par meseci samo motam i to samo Zlatna Virdžinija. Pre sam pušio marlboro lajt, naročito meki, ali od kada sam ovo probao sve pakovane pljuge su mi kao da sisam auspuh. Ovo je jebena čokolada u obliku dima i ne, nema ukus čokolade, ima ukus žurke u sultanovom haremu.

https://images.waitrose.com/images/products/10/LN_091715_BP_10.jpg

4. Ariel, koliko košta i gde se najlakše nalazi? Neupučen sam a razmišljam već neko vreme da motam...

5. Аријеле, заиста, где си набавио Вирџинију? Негде у БГ-у? Пожури са одговором, мени треба исто то, а кажу да можда има на Обилићевом венцу.

6. Ariel kobjasnio, golden virdžinija satire. Još ako imaš filterčiće i kvalitet tanku rizlu vrhčina. Satire Drumm kurcem u pičku.

7. Е и мене занима. И колико плаћаш.

8. Винстом блу стоес <3
    а кад немам пара онда димим сарајевску :)

9. Гумени, видећу ја сутра на Обилићу, па ти јављам увече, ако се већ Аријел не јавља. Мени је леп и овај Нелле, али контам да је Вирџа боља.

10. Pa 15 godina sam pušio Marlboro Lajt i onda sam probao ovaj novi Camel Black i od tada pušim Camel. A i zakleta sam Grobarčina pa mi to što je crna pakla...do jaja.

11. Камел јее срање. А и опредељње :)

12. Океј Дане, жемо.

13. Камел јее срање. А и опредељње :)

Pa probaj ovaj crni. Svi ostali su stvarno bili loši ali ovaj je dobar.
    A opredeljenje. Na tekmama sam preko 15 godina i svi znaju ko je avangarda ovog grada i čije je Beograd.

14. A i zakleta sam Grobarčina pa mi to što je crna pakla...do jaja.

Мени црвено- бела; Марлборо Флејвор. :))

15. A opredeljenje. Na tekmama sam preko 15 godina i svi znaju ko je avangarda ovog grada i čije je Beograd.

Ђиласов?

16. Ђиласов?

Na žalost u tom smislu njegov.

17. Chesterfield...pušim ga zdušno već skoro dve godine....

18. Virdža ima na dva mesta - kod onog finog fegetka u prolazu između Kneza i Čika Ljubine, 750 dindži 50g, on uvek ima garant, i na Obiliću, znate mesto, tu je bila 650, ali nisam proverao poslednjih par meseci - jebiga, ovaj u Knezu mi bio usputniji. Inače je fora što se ne uvozi zvanično, moraš lepo da pitaš. Videćeš da nema ni akcizu ni umrlicu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.