Omiljena duvana marka?

1. Sarajevsku Drinu.
    Nekada sam voljela kupiti Vinston 100`s, ono meko pakovanje, da obradujem pluća, ali su se te cigare toliko sjebale da je to nevjerovatno. Zadnji put mi se želudac okrenuo. Tetka mi je prije radila u SFOR-u, EUFOR-u, kako su li se već znali, i tamo kupovala pravi crveni Marlboro. A bem ti sve koja razlika u okusu od ovdašnjeg...

Lajt cigare su nešto najbljakastije što sam probala u životu. Još ako su 100`s gađenju nema kraja.

One jebene čačkalice neću ni da spominjem. Povučeš jedan dim, izgori cigara, ti je i ne osjetiš, a dobiješ zauške. FUJ TO!

2. Нема разлика имеђу меког и тврдог у укусу, само неки више воле да пушу тврди, а неки меки лолол

3. Нема разлика имеђу меког и тврдог у укусу, само неки више воле да пушу тврди, а неки меки лолол

Ti voliš kada je tvrd? :)

4. Словеначки "филтер 57". Скроз дојајан цигар.

5. Probao sam da motam, slab je bio izbor, samo Drum i Nelle, uzeo sam ovaj drugi, i odlicno je. Ne može da se poredi sa ovim govnima što trpaju u paklice.

6. Probao sam da motam

Kanim se već neko vreme da pređem na to. Javiću utiske.
    Inače Danhil, od filter cigareta.

7. Данас ја у Пасажу, тражим од феминизираног деде што нам је Ариел саветовао Вирџинију Голд. Каже он мени, мојне да тражиш дуван уопште несташица је, нема код мене, нема нигде ни овог румунског. Ја реко', дај онда да узмем неки лулаш кад сам већ ту. Он каже, не може лулаш да се мота, он је крупан. Ја опет реко', нисам ретард, деда, оћу диспробам лулу што имам, нисам никад пљугао то. И он ми прода... И на изласку почне причу... "Знате како, ја своје муштерије не смем да оставим без дувана и кад је несташица. Набавим ја понекад из иностранства ВИрџинију ГОлд(ГЛЕ КУРЦА), плаћам тамо 7 а овде продам једва по 7.5 евра. Не исплати ми се, али морам због људи." Ја га гледам, маторог педера... Реко' ијопет... "Ех, ја бих баш волео да пробам ту Вирџинију, сви је хвале, али јебига кад нема". Да би он мени рекао... " Има, има... Само нисам знао да желите да купите дуван" (ЛОЛОЛОЛОЛОЛОЛО). И оде деда и као из неког сефа извади Златну Вирџу и даде ми. Оно као, шверц тотални. Ал, нема везе, ја дошао до Вирџе сад не могу да се напушим колќо је добра, ништа лепше нисам пробао у животу. Препоручујем, ту тамбз ап!

8. Marlboro gold touch - fak jea...cigareta je savršena. Inače sam pušio lucky 6 dugih godina i onda provalim ovu simpatičnu gej kutijicu marlbora i reko aj da probam...i ostadoh navučen na pljugu već 3-4 meseca. Kud je ukus vrh, jačina prava za ovo moje malo pluća tu još i miriše majku mu....na neku vanilu, ili se ja tripujem?!

9. Dank, to je taj fazon, sefić, ćošak radnje, deda ladno vadi čklju i ta ilegala varijanta. Mada, meni se nikad nije pravio Englez, ja lepo , "Bardan, imate li Golden Virdžiniju?" a on vazda odmah kulturiška "Imamo" i pap do sefa. Valjda me zapamtio jer sam ćelav i inostrano lep lololo

A si vido šta je duvan? Ovi svi ostali mogu samo lagano da se poklope poklopcima od svojih paklica.

10. Marlboro gold touch - fak jea...cigareta je savršena. Inače sam pušio lucky 6 dugih godina i onda provalim ovu simpatičnu gej kutijicu marlbora i reko aj da probam...i ostadoh navučen na pljugu već 3-4 meseca. Kud je ukus vrh, jačina prava za ovo moje malo pluća tu još i miriše majku mu....na neku vanilu, ili se ja tripujem?!

То исто каже и мој брат, мислио сам дас е он једини трипује, ја никада нисам осетио ванилу... Али јесте добра пљуга стварно.
    Али Лаки је кева!

11. Valjda me zapamtio jer sam ćelav i inostrano lep lololo

Хахахаха, јасно, а ја сам сумњив увек, а ушао сам фино обучен, по Пе Есу за такву манифестацију, Зара мајица, Левиске, Ла Коста тике(беле, што бих нагласио) и Реј Банке... И опет сам му деловао као неки Турчин, очигледно...

12. Jebeš mi sve ako ja ne propušim posle čitanja teme :) Da imam para, ako ništa drugo bavio bih se skupljanjem pakovanja duvana i cigara, ovde ima stvarno prelepih omota.
    Ne znam, probao sam dva puta u životu cigare, prvi put mi je bilo gadno, a i drugi, s' tim što sam drugi put ogadio sebi večeru. Al' kontam da su to neki krševi teški.
    Pušače i nekako podnosim, samo kad mi ne ide dim pravo u facu, ali ako se ičega gadim, to su fejk pušači, koji cigaru nikad ne upale, osim kad treba da ispadnu frajeri pred ribama. I još kad nabace onaj ' I'm so cool' facu, dođe mi da ih pribodem.

13. Omiljena duvana marka? Nikad nisam duvao marke.

14. Omiljena duvana marka? Nikad nisam duvao marke.

И немој брате, баш је срање.

15. nije li maestro bio trajno banovan?

16. ma nije bitno, samo nek se puši.

17. lololololololololololo

18. Plavi Danhil,nije nesto al' kontam da ima najbolji filter.A pusio sam i plavi Best,kad sam morao,i po meni je bolji od Marlbora.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.