Хејтујте све тренди појаве, нус-појаве и деривате лајф стајлова у вашем окружењу.
Па да кренемо, за почетак хејт се баца на пинк свит јирс мајице, као и на "кликни лајк ако хоћеш да погледаш како је риба дувала двојици док је трећем вукла ручну" фејсбук странице.
Хејтујте све тренди појаве, нус-појаве и деривате лајф стајлова у вашем окружењу.
Па да кренемо, за почетак хејт се баца на пинк свит јирс мајице, као и на "кликни лајк ако хоћеш да погледаш како је риба дувала двојици док је трећем вукла ручну" фејсбук странице.
A ha, ovde treba da napljujem nešto što je kao in a u stvari mi se sere od istog.
Dakle, bacam trend-hejt na tkzv odlazak u inostranstvo pošto sada nemamo vize al nemamo ni para. Hejtujem sve koji oćeju van
Bacam hejt na grupno slikanje patika (kao što je na avataru saki.madafakija)...ništa lično:)
i ja na to bacam hejt, mnogo mi je ziljava ta trendy fora. ovo jeste lično :)
Bacam hejt na Vukajlijin "previše glupih tema" forum.
@brainiac96_Dio, фотка је кежуал 8)
Да ОбјасниЈо, то је суштина теме. :)
Bacam hejt na bangave starke.
Amin Predraže! :D
Muka mi je od "hejtera" koji se proseravaju....bacam kletve na sve njihove hejtove pune hejta, jer je danas tako cool hejtovati blja, blja....
А кад хејтујеш дефку, онда је ок? :)
Е па неш' колега :D
Tako je, e neš kolega...
Ne kapiram šta fali hejtu, mada i hejtovanje samog hejta te svodi na isto. Tako da kaname naš si! A ha
Kao i mr Mouse
Мрзим изразе хејт,лол,бтв,омг и остале глупости!
Hejtujem palacinke bez krema i plazme.
Хејт зна да буде продуктиван, не увек наравно, само се треба знати како га употребљавати на прави начин. 8)
http://www.youtube.com/watch?v=5qcHohp4apI
Hejtujem metal, jer je za retarde.
Hejtujem tebe, jer si isto.
Fora je u samoj reči hejt....dragi moji hejtaroši....ne u pljuvanju po svemu i svačemu. :D
Jeste, jeste.
da da, izuzetan hejt :)
Inače, mrzim šešire i onog Kona epidemiologa!