Тренд-хејт™
  • saki.madafaki

Хејтујте све тренди појаве, нус-појаве и деривате лајф стајлова у вашем окружењу.

Па да кренемо, за почетак хејт се баца на пинк свит јирс мајице, као и на "кликни лајк ако хоћеш да погледаш како је риба дувала двојици док је трећем вукла ручну" фејсбук странице.

• Objasnijo

A ha, ovde treba da napljujem nešto što je kao in a u stvari mi se sere od istog.

Dakle, bacam trend-hejt na tkzv odlazak u inostranstvo pošto sada nemamo vize al nemamo ni para. Hejtujem sve koji oćeju van

• brainiac96_Dio

Bacam hejt na grupno slikanje patika (kao što je na avataru saki.madafakija)...ništa lično:)

• Objasnijo

i ja na to bacam hejt, mnogo mi je ziljava ta trendy fora. ovo jeste lično :)

• Predražinjo

Bacam hejt na Vukajlijin "previše glupih tema" forum.

• saki.madafaki

@brainiac96_Dio, фотка је кежуал 8)

Да ОбјасниЈо, то је суштина теме. :)

• Dzankee

Bacam hejt na bangave starke.

• KanameTosen

Amin Predraže! :D

Muka mi je od "hejtera" koji se proseravaju....bacam kletve na sve njihove hejtove pune hejta, jer je danas tako cool hejtovati blja, blja....

• saki.madafaki

А кад хејтујеш дефку, онда је ок? :)

Е па неш' колега :D

• Objasnijo

Tako je, e neš kolega...

Ne kapiram šta fali hejtu, mada i hejtovanje samog hejta te svodi na isto. Tako da kaname naš si! A ha

Kao i mr Mouse

• Srbin1389

Мрзим изразе хејт,лол,бтв,омг и остале глупости!

• Dzankee

Hejtujem palacinke bez krema i plazme.

• saki.madafaki

Хејт зна да буде продуктиван, не увек наравно, само се треба знати како га употребљавати на прави начин. 8)

• Dzankee

Hejtujem metal, jer je za retarde.

• S

Hejtujem metal, jer je za retarde.

Hejtujem tebe, jer si isto.

• KanameTosen

Fora je u samoj reči hejt....dragi moji hejtaroši....ne u pljuvanju po svemu i svačemu. :D

• Dzankee

Jeste, jeste.

• Objasnijo

da da, izuzetan hejt :)

• KanameTosen

Inače, mrzim šešire i onog Kona epidemiologa!