Prijava

Pošto se često dešavaju propusti u filmovima, navedite neke koje ste primetili i iz kojeg filma.

De se seti ovoga...

Повратак у Будућност 1. део.

Марти се враћа из '55. у '85. и затиче себе како бежи од Либијаца, седа у Делореана и пали опет у прошлост. Прилази Доку и блабла.

Никад нису приказали шта се десило с ТИМ Мартијем који је отишао у '55. Нити се вратио
Он му дође као неки вишак.

------------------

Филм ''Сфера'' са Шерон Стоун, Дастином Хофманом и Семјуелом Џексоном. Има једна крупна грешка.

Док комуницирају са Џеријем, све је океј. Хофман касније проваљује да није Jerry, него је Harry. Дакле, уместо ''J'' је требало ''H'', а уместо ''e'' је требало ''а''.

Како то да су онда сва остала слова током комуникације чинила смислене речи и изразе? :))

U Gladijatoru na početku filma lepe plakate, a papir nije postojao u to vreme. :)

cuveni traktor u ''boju na kosovu''

у филму ''Армагедон'' има више грешака, него реалних сцена. :)

Филм ,,Посао у Италији'' из 1969.
Три ,,Мини Мориса'' беже од карабињера,и то у распореду црвени-плави-бели. Већ у следећем кадру,мења се распоред: црвени-бели-плави,иако нису прешли ни 100 метара.

cuveni traktor u ''boju na kosovu''

NE seeeri,:)) nisam gledao Boj sigurno 15 godina

moj buraz fanatik zna ceo film napamet...tera ga keva da uci on ce 'tvoj poraz je u tome sto ne znas u cemu je moja pobeda' aahahah...na pocetku se vidi, dok obilic jase konja.

А, добро, сад, домаћи се не рачунају. Па, и у Београдском фантому се виде Хало говорнице и билборди. :))

U "Sveti Georgije ubiva azdahu" u sceni na vasaru, na stolu se nalazi mobilni telefon, i to u dva kadra. Takodje, mladi Gavrilo, vojni invalid, u istoj sceni, nosi rucni sat neke poznatije marke (koji je tacno, treba pitati glumca ciji je sat). Da podsetim, radnja filma se desava pred izbijanje Prvog svetskog rata.

Gambi, a ko lepi plakate u "Gladijatoru? Je l' Radikali? :))))"

U aktuelnoj reklami za Ariel kesice za pranje: Riba u beloj košulji se moči neki ražnjić u sos i saginje se da ga zagrize, sledeći kadar je fleka od sosa na njenim grudima. Sos očigledno prkosi gravitaciji i leti na sise.

Кадар из неког филма који се одиграва у старом Риму,где се виде бандере,са све голубовима :))

Da, i u "Troji" jedu i gadjaju se bananama. Nisam sigurna da su se tada uvozile, pa makar i iz jugoistocne Azije. :) Smatra se da je prvi Evropljanin koji ih je probao bio Aleksandar Makedonski, i to kada je otisao u pohod na Persijsko carstvo, u cetvrtom veku pre nove ere.
A Homer je Trojanski rat opisao samo pet vekova ranije.

ttp://www.youtube.com/watch?v=bldonZtsvBA

Ima još jedan film kog se sjećam, utripovao sam da je terminator, ali nisam siguran kada avion polijeće vidi se redni broj, i kada sleti isto se vidi, and guess what, različiti su :)

cuveni traktor u ''boju na kosovu''

Чуо сам да се у једној сцени види и кесица Смокија. :)

u filmu "zgodna žena", kad odu u operu i smeste se u loži, usher (koja je srpska reč za ovo?) pokazuje džuliji roberts gde se nalazi dvogledić i obraća joj se sa "džulija"

e da, i u filmu "robin hud", kad se kevin kostner kupa na vodopadu, vidi mu se bulja koja je bela tamo gde je kupaći. čovek se sunčao po šumi valjda....

a inače, evo ima i sajt, pa kome je dosadno nek prepisuje ovde... http://www.moviemistakes.com/

Na kraju "Casino Royale" Bond nosi neko odelo, na foru sako prsluk pantalone, a "Quantum of Solace" počinje iz iste scene samo minut dva kasnije. I tu Daniel Craig nosi samo sako i pantalone, nema veze s vezom. Mnogo je smešno kad se gleda film za filmom kao što ja praktikujem. Isto tako mu Aston Martin ima neku čudnu opciju da prelazi iz sive u crnu. Moj mehaničar ne zna to da odradi na mom polu :D