Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Bem li ga ovo nije loše al nastavi ovako završićeš kod toše. Milica je moja kučkica, i da joj ga nabiješ neće pomoć rima, jer nije luda svakom dat kad zna šta u usta prima.
Prozivaš Milicu, a riba će ti pregleda vilicu! Tripuješ da si gangsta', idi spavaj smesta, bacaš neke rime dok ti keva viče ime!
Đanki nemaš rima pomiri se š time nestalo ti dopa pa mi mozak tropa
Ognjene, koristiš besmislene izraze, jebi se, poližeš nam pičvajze.
Novi rep moga stila za vas je magla gusta i samo vičete u usta, u usta.
Dosao je Ognjen, poceo da vredja, ali treba da pazi da ga ne primi sa ledja.
Napiso je rimu, pravi propalitet, da smisli jos jednu bila bi raritet.
Rima ti je glupa, to je stvarno fakat, aj bezi odavde da ne ostanes sakat.
Jos ce pocet plakat, i krenut se izvinjavat, a ako nastavi ovako pocecu ga ismijavat, i paksu karat, pocece svrsavat , povratice sto je jeo i hlebom ce umakat
burnnnnnn!!!! odlično sunshine, predobro!
Sunshine, brate, ti voliš hrvate ? Slabe su ti rime, kada nemaš s kime, puštaš muda, a predak ti je Juda!
Jorma, care, naduvaj nam kare, samo ti noge vire iz Sunshineovog čmara, 'ajde pali, mala ti je kara!
Sanšajn imaš veliku glavu i shvatićeš kad tad da sam ja u pravu. Navika mi jesi i potreba takođe navika koja ne želim da me prođe. Ps: volim te, ništa manje nego pre, volim te i ne mogu više bez tebe, kokane
SLEJER!
Evo ga "patrijota" sto je krao najke.
Za najke bi se odreko i rodjene majke
Pokri se tom kapom meni nisi ravan,
Kad ti dodjem pred kucu pobegnes na tavan.
Sa koliko je spavao zena ??? Nula
S jednom je izlazio, nadimak joj Mula.
PrankMaster ajde vise bezi, nemas prave rime, zato bolje zavezi.
Ja "Najke" ne furam, dok ti bacaš rime, ja jurim snajke!
Po netu juris snajke, a meni dolaze u kucu..
Ako si tako zaeban da organizujemo tucu.
Dolaze mi snajke, dolaze mi same,
I to ne one glupace ko tebi, nego prave dame.
Brate, nemam rime, jeb'o mi je kevu na mrtvo ime! Priznajem, pišem ove rime i izdajem. Sunshajnu svaka čast, jeb'o mi je seme i to u slast!
Džanki, ne bacaj rime, ubiću te na mrtvo ime, u pravu si što se heftanja tiče, dok se moja keva hefta, pola grada riče!
ајде џанки пали тамо, мојне глумиш лика
немаш десет година а фураш тог ника!
гудру ниси виео а камо ли уз'о
Док ми блајваш куђо, мојне ниси пуз'о!
dok se moja keva hefta, pola grada riče! hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha hhahahahahaha
Sta je bilo misevi sta ste se utisali, do juce ste vristali a sad ste se upisali.
Zakljucavam temu, svi mi nesto cute.
Dosao je sunshine i pritisnuo mute.
Ostao je mANIJAK, da se bori protiv mene,
Ako si ove godine jebo, ja sebi secem vene
mAnijak protiv mene ko list protiv vetra
Ako nastavis da pises, saljem te kod sv.Petra :)
Stvar zvana ironija ;)
Sansajn je feget, to vec svako zna,
hefta se u rcma za dinara dva,
depilira nogice kao peder pravi,
nikad nije video picku jebenoj kuravi,
a tu mi nesto kenja, ko da je bac-je,
ajde prtina, na bulju mazi kreme pacje.