Највеће испале при мувању

1. Uuuuuuu....okrutno CrnaBo stvarno

2. Ajd, Gamby, reci koja te ispalila, olakšaj dušu...

3. Meni je ispala bila kad nisam dobio broj a fino sam joj objasnio da mi treba njen i drugaricin broj da organizujemo jebačinu u četvoro.

4. Ја АРЧИМ!

5. Е i ja jebem od danas! A u picku materinu!

6. Ja sam doktor covek, ne muvam devojke al stvarno nit one muvaju mene, ja jednostavno bacim dva do tri pogleda pridjem i poljubac odmak!

Ne znam ali ono, ide mi taj segment... => JA JEBEM!!!

7. Duncan Ferguson

Дошао Ментол, ајмо момци, идемо кући.

Ladnije od leda brate, skupljaj šta ostane posle mene...

8. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

9. Joj bila mi je ispala kad reče da ima 4 godine. Stvarno je izgledala starije. Stvarno.

10. Sta sere ovaj mentol! Pusti masiv i ne sseri!!

11. Nisam ok prema ekipi...
    :pali cigaru:
    Ima li jos koja?

12. A duvanis siso!!!! A kao prestao si!! Jebes se u dupe!

13. Joj bilo mi je i jednom neugodno kad reče da oće da se vidimo

14. Nisam siguran ali mislim da sam možda čak se zacrvenio

15. Kramponom samo da te obavestim da su sve moje definicije fikcija i nemaju nikakve veze samnom! ;)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.