Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Uuuuuuu....okrutno CrnaBo stvarno
Ma mi JEBEMO!
Ajd, Gamby, reci koja te ispalila, olakšaj dušu...
Meni je ispala bila kad nisam dobio broj a fino sam joj objasnio da mi treba njen i drugaricin broj da organizujemo jebačinu u četvoro.
Ја АРЧИМ!
http://vukajlija.com/nisam-sama-imam-gliste/135254
http://vukajlija.com/nisam-sama-imam-gliste/135254
HAHAHA
Е i ja jebem od danas! A u picku materinu!
Kakav komentar :)))
Ja sam doktor covek, ne muvam devojke al stvarno nit one muvaju mene, ja jednostavno bacim dva do tri pogleda pridjem i poljubac odmak!
Ne znam ali ono, ide mi taj segment... => JA JEBEM!!!
Дошао Ментол, ајмо момци, идемо кући.
Ladnije od leda brate, skupljaj šta ostane posle mene...
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Joj bila mi je ispala kad reče da ima 4 godine. Stvarno je izgledala starije. Stvarno.
Sta sere ovaj mentol! Pusti masiv i ne sseri!!
SMare opet pijan :))
Nisam ok prema ekipi...
:pali cigaru:
Ima li jos koja?
A duvanis siso!!!! A kao prestao si!! Jebes se u dupe!
Joj bilo mi je i jednom neugodno kad reče da oće da se vidimo
Nisam siguran ali mislim da sam možda čak se zacrvenio
Kramponom samo da te obavestim da su sve moje definicije fikcija i nemaju nikakve veze samnom! ;)