Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dakle koji je vas stav po ovom pitanju da li ce za par godina srbija biti puna meteor-frikova
Метео фрикова? Не верујем... али зато залуђеника из целог света сигурно.
Сад мало као туристичка агенција да анализирам ситуацију.
Метеотуризам? Зашто да не. Само ако са собом понесу еуре и доларе нек` их траже по целој земљи :)))
znaci mislis da u ovom meteoru nije bio svemirski brod
Није Врање! Сурдулица! :)
Знам да у Врање нема лагање, али лажу Врањанци да је било у ВР.
Иначе, искрено се надам да је био Супермен.
Отишла је војска да га нађе. Он ће бити ново оружје Срба против светског импевијавизма.
mislim da je moje vranje zasluzilo ovu cast! :)
Dzimi ja gledam samo tv kostunica nisam bio dobro obavesten sta mislis jel ce ga nasa vojska naci i dal su poslali i naseg james bonda zvanog vuk kostic na lice mesta
Брате убила Математика, а?
u pojam fejse u pojam
Дојаја, ја реко ти ово отворио из зезања ал сад већ контам да ти стварно није добро
Мислим да ће га наша војска наћи.
JA JEVEEEEM+++++ http://www.damplips.com/wp-content/uploads/2009/02/pussy-closeup.jpg