Prijava

Знам да има доста нас на вукајлији који волимо кантер,па сам размишљао како не би било лоше да направимо клан,или више кланова па уговарамо турнире између себе,не знам да ли је неком ово пало на памет до сад,али мени се чини као добра идеја

Ja sam zainteresovan. Igram proteklih 7 godina (4 godine online). eXtRaWaGaNc3.

не би било лоше видети нека јака имена овде на вуки како се убијају међусобно

Igram poslednjih 8 godina. Da, jesam žensko ali zaista igram. Pre nego što počnete s nekim neosnovanim polnim diskriminacijama, odmah da vam kažem da sam prilično dobra, da ne igram online, već jedino s društvom po igraonicama, jer su u pitanju timske igre, a ne ono idem da jurim skor, jebe mi se za tim.

Ја управо играм... ал нисам ја нешто јак играч...
Мда ми је пало на памет да организујемо неки турнир, нас са вукајлије... организујемо 8 или 10 екипа.. Што да не!

Ја нисам играо дуго, неких годину, годину и по, а пре тога сам играо стално. Не хвалим се зато што нисам неки играч, иако сам почео да играм кантер још пре 8 година. Могу да кажем да сам просечан играч, можда мало боље од просечног. :)

Када сам играо, био сам активан само на једном серверу који се звао "Спин". Када сам почео да играм, ископао сам га негде на гејмтракеру као наш најгори сервер, а пре пар месеци погледам, он је један од наших најпосећенијих. :)

Ајде нека неко, ако зна, каже како се зове она верзија коју мораш да имаш да би играо на нету, знам да се нешто мењало од кад сам престао да играм, а ето можда би га сад скинуо да се подсетим. :)

Iako sam se sad vise posvetio cod 4 mogo bi da pikam za klan mogo bi i neki frag da vam napravim

Е да, играм са времена на време у играони Цол оф дјути шестицу, и прилично сам добар. Свиђа ми се што је игра далеко реалнија од кантера, уживиш се боље. :)

ма волим и ја кал оф дјути,али га не играм онлајн,кантер је добар за организовање турнира

Cod je daleko bolji od cs-a ja 6 ili mw2 nmg preko neta trebaju neka sranja za online igru a cs patch za online je v42 http://www.cs-skini.me/v42/

Peki, zove se protokol 48 ;)

ја имам неки кгб кантер 1.6,и ради ми нормално на нашим серверима

ritchie izasla je 7 upravo skidam
kantere nisam igrao ne pamtim kad bi predlozili nesto slicno za pes ili nba bio bi zainteresovan

Ја играм само на Релаксу.... и понекад на Фер плеју, ал баш ретко... Тако да ако има неког нек се јави, можда смо и играли некад :))

Moram i ja da nadjem neki torrent za black ops kazu da krca

ja skidam sa pirat beja ide nekako a dal je laznjak ne garantijum

ма пустите сад друге игрице,волим и ја више код,али у кантеру је много лакше направити кланове и организовати турнире,мислио сам да не би било лоше да се између себе мало решетамо

и да,да нема можда неко са вукајлије свој сервер?

Ae ako ovde neko ima svoj server davajte ip pa da pikamo
mada mogo bi Kaizen da se izbaci i da nam uplati server Vukajlija-online

пази моју идеју... Значи једино што нам требна је ЦВ сервер... Организује се неки турнир блеја... Да се не цимамо по играоницама и та срања, пикамо онлајн... И онда кад се договори да се игра свих десет који треба да играју буду онлајн у договорено време и бања...